Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Vyries si sosovky expert ked ti tak vadia okuliare To ze ty si nechces menit okuliare ked sadnes do auta neznamena nic. Vacsina soferov ma proste bud dvojo okuliarov z toho jedny tonovane, alebo maju sosovky a buchnu na to okuliare- vyries si sosovky. Clearview je absolutne top konina aku som kedy videl seriozne vazne.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a ja som si s kludom kupil zatmavene dioptricke a switchnem to ked idem v aute a svieti slnko. dokonca aj na kupalisko ci k moru ich zoberem a vymenim, cuduj sa. imho celkom fajn vec....
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nahodou ked som videl clearview v teleshopingu tak som hned siel pozerat ebay, keby to stalo pod 3eura by som to aj objednal
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
scarinko: ja mam okuliare, ale hento obludarium by som si nedal, nevidim ani najmensi problem si zadovazit druhe okuliare na soferovanie, pripadne si pred svoje okuliare nasadim slnecne. Henta konina stoji skoro 30e, okuliare mozes mat za 40e
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
teraz napise, ze ma kombinovane na blizko aj do dialky...
ja mam kontaktne (nejak sa mi nechce ist na laser), fajn je, ze maju uv filter
ja mam kontaktne (nejak sa mi nechce ist na laser), fajn je, ze maju uv filter
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- landrower
- Pokročilý používateľ
ake ookuliare mozes mat za 40? obycajne slnecne mozno, dioptricke slnecne s UV filtrom, polarizaciou, a vsim vsudy, v lepsom rame, sa bavime o takmer desatnasobku tej sumyHellAngel napísal:scarinko: ja mam okuliare, ale hento obludarium by som si nedal, nevidim ani najmensi problem si zadovazit druhe okuliare na soferovanie, pripadne si pred svoje okuliare nasadim slnecne. Henta konina stoji skoro 30e, okuliare mozes mat za 40e
-
- Sponzor fóra gold
slnecne dioptricke do 200 musis vopchat
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
landrower napísal:ake ookuliare mozes mat za 40? obycajne slnecne mozno, dioptricke slnecne s UV filtrom, polarizaciou, a vsim vsudy, v lepsom rame, sa bavime o takmer desatnasobku tej sumyHellAngel napísal:scarinko: ja mam okuliare, ale hento obludarium by som si nedal, nevidim ani najmensi problem si zadovazit druhe okuliare na soferovanie, pripadne si pred svoje okuliare nasadim slnecne. Henta konina stoji skoro 30e, okuliare mozes mat za 40e
Slnecne dioptricke do dialky s dizajnom slnecnych okuliarov, nie dioptrickych vysli do 100E. Pripadne na bajk nosim nieco taketo http://www.jurcosport.com/products/spor ... ym-klipom/ +30E vyroba skiel.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- landrower
- Pokročilý používateľ
vyse 5ky dioptrie, cylinder, polarizacia, hneda farba miesto ciernej klasickej, a ray ban ram nech to nejak vyzera a uz si uplne inde
//inak neviem preco ma poucate ako lacne su okuliare ked viem kolko a za co som platil
//inak neviem preco ma poucate ako lacne su okuliare ked viem kolko a za co som platil
-
- Sponzor fóra gold
tak ale 5ky dioptrie nie su zdaleka bezne, ray ban ram... [na ktorych okrem build quality neviem co vidia vsetci]
zas si si nakonfiguroval nieco co tebe vyhovuje a preto automaticky kazdy musi pozerat okuliare za 400e
nepoucame ta o tom ake lacne su okuliare len hovorime, ze su aj lacnejsie moznosti
// este, ze mam zdrave oci a nemusim taketo veci riesit [zatial]
zas si si nakonfiguroval nieco co tebe vyhovuje a preto automaticky kazdy musi pozerat okuliare za 400e
nepoucame ta o tom ake lacne su okuliare len hovorime, ze su aj lacnejsie moznosti
// este, ze mam zdrave oci a nemusim taketo veci riesit [zatial]
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
U slnečných dioptrických skiel veľmi záleží od rámika. Na niektoré typy rámikov sa vraj dioptrické sklá ani vyrobiť nedajú, najmä veľmi zakrivené a podobné rámiky.
Možno by sa dalo dostať pri jednoduchom rámiku a malých dioptriách do 200€, no moc tomu neverím. Mňa len dioptrické okuliare vyšli na 240€!!! Mal som záujem aj o slnečné dioptrické okuliare, ale kvôli rámiku by som sa dostal na sumu cez 400€, tak som si kúpil radšej obyč. za cca. 100€
Možno by sa dalo dostať pri jednoduchom rámiku a malých dioptriách do 200€, no moc tomu neverím. Mňa len dioptrické okuliare vyšli na 240€!!! Mal som záujem aj o slnečné dioptrické okuliare, ale kvôli rámiku by som sa dostal na sumu cez 400€, tak som si kúpil radšej obyč. za cca. 100€
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- landrower
- Pokročilý používateľ
je pochopitelne ze mensie dioptrie su lacnejsie
inak, podstatne lacnejsie.
a co sa ray ban ramov tyka, tak aviator dizajn ked zanedbame to ze mne sa paci lebo je to subjektivne, tak dostatocne prekryvaju oci takze mas co najvacsiu cast rozhladu prekrytu - teda ti nepresvita slnko popod, ponad alebo zboku okuliarov v zavislosti od toho kde si a co robis
a inak, ray ban ram som chytil v akcii za 70, co je fakt dobra cena
musim povedat ze na soferovanie idealne okuliare
inak, podstatne lacnejsie.
a co sa ray ban ramov tyka, tak aviator dizajn ked zanedbame to ze mne sa paci lebo je to subjektivne, tak dostatocne prekryvaju oci takze mas co najvacsiu cast rozhladu prekrytu - teda ti nepresvita slnko popod, ponad alebo zboku okuliarov v zavislosti od toho kde si a co robis
a inak, ray ban ram som chytil v akcii za 70, co je fakt dobra cena
musim povedat ze na soferovanie idealne okuliare
- landrower
- Pokročilý používateľ
co je uplne irelevantna informacia ked riesime dioptricke slnecne a ty zabijes ze si za obycajne okuliare dal nejakych 70-80 eciek, lebo hentake dioptrie mas plastove skla a ram tiez nemohol byt nic extra... a ze slnecne nepotrebujes. niekto potrebuje, nema take male zanedbatelne dioptrie, a potrpi si teda u okuliarov aj na kvalitu kedze ich ma na ociach kazdy den cely den
//este tu niekto nadomnou mal post,nebudem menovat, ked nechce aby bolo jasne na co a na koho reagujem, ja len keby to niekomu nedavalo zmysel
//este tu niekto nadomnou mal post,nebudem menovat, ked nechce aby bolo jasne na co a na koho reagujem, ja len keby to niekomu nedavalo zmysel
Naposledy upravil/-a landrower v Ne 16. Aug, 2015, 14:25, upravené celkom 1 krát.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
40eur som prestralil, to ma stali obyc bez sfarbenia v akcii. na stranke opti24 klasicky ram 50e + 80 e spolarizovanie akakolvek farba
napr: http://www.opti24.sk/Okuliare-Mackay-1772
zakladna cena 130e ked zozenies kupun + zlava, tak sa dostanes na 100e v poho. myslim ze do auta uplne stacia, radsej takuto investiciu ako hento namontovane v aute, myslim ze zena by so mnou ani do auta nesadla
napr: http://www.opti24.sk/Okuliare-Mackay-1772
zakladna cena 130e ked zozenies kupun + zlava, tak sa dostanes na 100e v poho. myslim ze do auta uplne stacia, radsej takuto investiciu ako hento namontovane v aute, myslim ze zena by so mnou ani do auta nesadla
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)