Mobilny telefon 300 - 400 Eur
Mobilny telefon 300 - 400 Eur
Čaute,
chcel by som Vás poprosit o rady ohladne kupi noveho mobilneho telefonu,
cena by mala byt max do 400 Eur, ale v pripade , ze sa oplati priplatit tak dam aj viac, neviem si rady, doteraz som mal vzdy Sony alebo Nokie, momentalne vlastnim Sony Xperiu SP,
ale v blizkej buducnosti ju chcem vymenit, zaujimaju ma navrhy aky telefon zobrat a aku znacku, telefon by som si vedel zaobstarat aj od operatora za dobru cenu, napr ak si niekto vyberie telefon na pausal a nepotrebuje ho.... preto ta nizsia cena napr za Z3 Compact v pohode do 300 Eur
doteraz som sa zaujimal o :
Sony M4 , Sony Z3, Sony Z3 compact, Huawei P8 Lite, Lenovo A7000, Lenovo Vibe X2, alebo niektory ASUS, LG ? Samsung by som nerad. Mal by mat velkost od 4,6" do 5,2 " cca, dolezite je aby sa mi nerozbil pri pade z malej vysky a baterka by mala vydrzat v pohode 2 cele dni a mala by dostavat pravidelne update noveho Androidu ( Lenovo neviem ci dostava vobec )
Sony M4 sa ze vraj prehrieva a ma len 8 GB internu pamat , Z3 compact, ze vraj praska sklo na displeji, a atd atd co som sa uz na tomto forume docital, tak neviem do akeho ist, alebo neriesit a pockat si na Sony M5 alebo pripadne na iny ktory vyjde oktober - november ????
Parametre cca 4 - 8 jadrovy procesor, 2 GB Ramka, upozornovacia ledka.
dakujem
chcel by som Vás poprosit o rady ohladne kupi noveho mobilneho telefonu,
cena by mala byt max do 400 Eur, ale v pripade , ze sa oplati priplatit tak dam aj viac, neviem si rady, doteraz som mal vzdy Sony alebo Nokie, momentalne vlastnim Sony Xperiu SP,
ale v blizkej buducnosti ju chcem vymenit, zaujimaju ma navrhy aky telefon zobrat a aku znacku, telefon by som si vedel zaobstarat aj od operatora za dobru cenu, napr ak si niekto vyberie telefon na pausal a nepotrebuje ho.... preto ta nizsia cena napr za Z3 Compact v pohode do 300 Eur
doteraz som sa zaujimal o :
Sony M4 , Sony Z3, Sony Z3 compact, Huawei P8 Lite, Lenovo A7000, Lenovo Vibe X2, alebo niektory ASUS, LG ? Samsung by som nerad. Mal by mat velkost od 4,6" do 5,2 " cca, dolezite je aby sa mi nerozbil pri pade z malej vysky a baterka by mala vydrzat v pohode 2 cele dni a mala by dostavat pravidelne update noveho Androidu ( Lenovo neviem ci dostava vobec )
Sony M4 sa ze vraj prehrieva a ma len 8 GB internu pamat , Z3 compact, ze vraj praska sklo na displeji, a atd atd co som sa uz na tomto forume docital, tak neviem do akeho ist, alebo neriesit a pockat si na Sony M5 alebo pripadne na iny ktory vyjde oktober - november ????
Parametre cca 4 - 8 jadrovy procesor, 2 GB Ramka, upozornovacia ledka.
dakujem
MB: ASUS TUF B650 Wifi Plus, CPU: Ryzen 7700, CPU Cooler: Endorfy Fortis 5, RAM: Kingston 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36, PSU: Corsair RM850x (2021), GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 10G OC, SSD1: WD Blue SN570 1 TB, SSD2: Crucial P3 1TB, CASE: be quiet! Pure Base 500DX Black
Monitor: HP Omen 32q
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Re: Mobilny telefon 300 - 400 Eur
Ked chces vysoku vydrz baterie tak z1/3 compact je super volba zalezi ako z mobilom zaobchadzas. To sklo na nich same nepraska alebo z1 normalnu. Sony ma skoro aktualizacie ale z pohladu aktualizacii by som siel do z3c. Kedze to je novsi model tak bude oficialna podpora nejaky cas este fungovat asus nieje podla mna zla volba tiez. Intel cpu maju malu spotrebu a dost vykonu pre bezne cinnosti (pre hranie su super 4jadrove intel cpu). Huawei nieje zla volba ale p8lite ma slabu baterku. M4 je taka stredna trieda a z pohladu aktualizacii na tom nebude tak dobre ako vlajkove lode od sony. Ak sa vies o mobil dobre starat (ja by som si kupil pre istotu silikonovy kryt) tak by som siel do z3c/z3/z1 sony ma super vyriesene setrenie energie na mobiloch z asus mobilmi som nemal skusenost ale mal som tablet a ten mal slusnu vydrz, zopar asus hovadin v nom ale bolo. Ked chces cisty android tak sony najmenej zbytocnych aplikacii keby mas este nejake otazky a viem odpovedat tak urcite odpoviem
Spoiler: ukázať
Dakujem za radu,
Ja som bol rozhodnuty pre Sony Z3 alebo Z3 Compact uz na 100%, lenze potom som sa docital na nete o tych praskajucich prednych a zadnych stranach, pisali ludia, ze im to z nicoho nic prasklo samo od seba, alebo vo vacku, alebo tu na forume pisali, ze ked niekomu chcu volat tak maju cierny display a nerozsvieti sa im a podobne, alebo ze im padol z pol metra a uplne praskol display, preto som sa zacal informovat tu, ci to tak je, lebo v recenziach to chvalia, na fonysk dokonca nazval Z3C ako produkt roka.
M4 je stredna trieda ale je sikovny a daju sa aplikacie preniest na SD kartu.
Asus som kukal, ale tie su moc velke , nechcem lopatu , tie od 5,5 palca su strasne skarede telefony, to uz radsej tablet. a zas nejaky noname ako honor alebo xiaomi kupovat nebudem, k tej sony treba aj nejaku kolisku kupit, cize dalsie vydavky, preto neviem ci pockat do oktobra cca a kupit novsi model alebo inu znacku, Lenovo napr, Huawei P8 Lite ma slabu baterku sice, den a pol vydrz, no ma dobru cenu, s Lenovo skusenost nemam, takze dilema
Ja som bol rozhodnuty pre Sony Z3 alebo Z3 Compact uz na 100%, lenze potom som sa docital na nete o tych praskajucich prednych a zadnych stranach, pisali ludia, ze im to z nicoho nic prasklo samo od seba, alebo vo vacku, alebo tu na forume pisali, ze ked niekomu chcu volat tak maju cierny display a nerozsvieti sa im a podobne, alebo ze im padol z pol metra a uplne praskol display, preto som sa zacal informovat tu, ci to tak je, lebo v recenziach to chvalia, na fonysk dokonca nazval Z3C ako produkt roka.
M4 je stredna trieda ale je sikovny a daju sa aplikacie preniest na SD kartu.
Asus som kukal, ale tie su moc velke , nechcem lopatu , tie od 5,5 palca su strasne skarede telefony, to uz radsej tablet. a zas nejaky noname ako honor alebo xiaomi kupovat nebudem, k tej sony treba aj nejaku kolisku kupit, cize dalsie vydavky, preto neviem ci pockat do oktobra cca a kupit novsi model alebo inu znacku, Lenovo napr, Huawei P8 Lite ma slabu baterku sice, den a pol vydrz, no ma dobru cenu, s Lenovo skusenost nemam, takze dilema
MB: ASUS TUF B650 Wifi Plus, CPU: Ryzen 7700, CPU Cooler: Endorfy Fortis 5, RAM: Kingston 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36, PSU: Corsair RM850x (2021), GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 10G OC, SSD1: WD Blue SN570 1 TB, SSD2: Crucial P3 1TB, CASE: be quiet! Pure Base 500DX Black
-
- Používateľ
Ked si clovek nacpe do uzkych rifly mobil tak sa necudujem ze praskne... To je jak kauza ohybajuce iphony ako mobil mal vydrzat viac a nie sa hned ohybat ale oni nemaju mobil nosit v zadnom vacku a sadat nan ja mam xiaomi mi2s mobily kvalitne ale vyvojary nevedia spravit stable rom cakal som rok na verziu miui 6 co mi ludia povedia ze je celkom stable a povedali mi velakrat ze nech radsej zostanem na miui 5 co mam lebo je asi najstabilnejsia huawei ma spoluziak a strasne neskoro dostavaju aktualizacie. Keby mam vybrat lenovo alebo zase xiaomi zoberem xiaomi. Lenovo ma zevraj spyware blbosti v sebe. Xiaomi je upravena rom ale je to celkom cisty android. Honor su fajn mobily len mne osobne sa nepacia farby honor 6 displeja a lacne vyzerajuce boky mobilu. Xperie vyzeraju luxusne oproti honoru. Xperiu z ultra trapi problem vdaka comu sa ani na 100krat nemusi rozvietit. O inych xperiach som sa nedocital zeby ich trapil rovnaky problem. Koliska je super vec pri xperiach ale zase tej vodotesnosti by som uplne neveril je to mobil pekny ale tym vodotesnym krytkam moc neverim. Nemas zaco rad pomozem mojimi sprostostami co mam o mobiloch v hlave
tak to si mi velmi nepomohol
asi fakt pockam dva - tri mesiace este s kupou.
inac tu sa da vselico precitat o probleme Z3/C
https://www.svetandroida.cz/sony-xperia ... ent-page-3
ale vsade inde ich chvalia.
este ako som nechcel Samsung, tak velmi dobre ohlasy ma Samsung Alpha.
ale chcel by som ostat pri Sony, lenze ako vidim neviem ci to je dobra volba.
ta vodotesnost mi je jedno, ja s tym do bazenu liezt nebudem ale budem rad ak vydrzi napr obliatie vodou alebo niecim inym vonku.
tak cakam dalsie rady
asi fakt pockam dva - tri mesiace este s kupou.
inac tu sa da vselico precitat o probleme Z3/C
https://www.svetandroida.cz/sony-xperia ... ent-page-3
ale vsade inde ich chvalia.
este ako som nechcel Samsung, tak velmi dobre ohlasy ma Samsung Alpha.
ale chcel by som ostat pri Sony, lenze ako vidim neviem ci to je dobra volba.
ta vodotesnost mi je jedno, ja s tym do bazenu liezt nebudem ale budem rad ak vydrzi napr obliatie vodou alebo niecim inym vonku.
tak cakam dalsie rady
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Máj, 2014, 01:59
Ak mas strop 400 euri . Tak by som skor uvazoval nad : Asus ZenFone 2 ZE551ML 4GB/32GB maju tusim aj 64 GB verziu.
Su to vlastne nove vlajkove lode od Asusu a istotne si nebude chciet vyrobca spravit hambu a telefon bude stat za to .
Su to vlastne nove vlajkove lode od Asusu a istotne si nebude chciet vyrobca spravit hambu a telefon bude stat za to .
-
- Používateľ
poradim ti neber samsung (prepalene displeje plne nerealnych farieb, lagujuca verzia rom-ky plnej zbytocnych blbosti) ak chces mobil co bude stable samsung nie , kto tvrdi ze samsungy nelaguju klame sam seba, v kazdej recenzii to je, je jedno ci low end samsung alebo s6edge. obliatie vodou vydrzi kazdy mobil ked velmi rychlo vyberes baterku a nechas ho ususit, co je v dnesnej dobe problem nakolko sa robia unibody mobily (raz do mna drgla mama ked som pil, samozrejme plny pohar a mobil v ruke...) vybral som vtedy baterku nechal ususit a stale funguje. ak sa o mobil vies starat a nestava sa ti ze ho das do napasovanych nohavic/zadneho vacku v nohaviciach nebal by som sa zobrat xperiu z3c/z1c alebo z3/z1 podla mna je to o rukach viac ako o mobile, ked sa niekto nevie starat o mobil tak by rozbil aj nokiu 3310 ale tak moja volba nakolko mam tablet a nepotrebujem velky displej by padla na z1c/3c. btw snazim sa ti pomoct ne ti viac zkomplikovat vyber mobilu
Michal
ten Asus Zenfone sa zda byt fakt slusny, skoda toho obrovskeho display-a 5,5
Dr80
dam si poradit, Samsung nezoberem urcite, ten som ani nemal v plane na zaklade skusenosti brata a kamaratov, nikdy !
viem, ze laguju pisu to vsade v recenziach...
Cital si to forum co som poslal vyssie o tych Sony Z3 a Z3C?????
Napasovane nohavice nenosim, preto dufam, ze mi to nepraskne, rozhodujem sa , ze ho zoberem o taky mesiac
este som kukal Honor 6, tento Sony Z3C , ma vyjst Sony M5 este coskoro, ten display tak to 5 palcov je naj
nechcem lopatu do ruky. Velky vyber fakt nemam.
ten Asus Zenfone sa zda byt fakt slusny, skoda toho obrovskeho display-a 5,5
Dr80
dam si poradit, Samsung nezoberem urcite, ten som ani nemal v plane na zaklade skusenosti brata a kamaratov, nikdy !
viem, ze laguju pisu to vsade v recenziach...
Cital si to forum co som poslal vyssie o tych Sony Z3 a Z3C?????
Napasovane nohavice nenosim, preto dufam, ze mi to nepraskne, rozhodujem sa , ze ho zoberem o taky mesiac
este som kukal Honor 6, tento Sony Z3C , ma vyjst Sony M5 este coskoro, ten display tak to 5 palcov je naj
nechcem lopatu do ruky. Velky vyber fakt nemam.
-
- Nový používateľ
Ohladom ergonomie boli na tom hranate telefony vzdy nafigu....
Sam som mal par androidov ktore boli hranate (LG L9 ,PRADA,sony ....) tieto telefony su vhodne skor do kabelky ,tasky ,ale nie do vacku a aj pouzivanie stoji za h****
Pri drzani telefonu rohy tlacia a telefon sa zda byt "vatsi"
Skor ako vyberat display podla uhlopriecky , by som pozeral celkove rozmery zariadenia a hlavne vyuzitie plochy obrazovky v percentach (hluche miesto na prednej strane-vidiet hlavne u sony)
Ide o to ze telefon ktory je navhnuty efektivne moze mat obrazovku 5,5 palca ale celkove rozmery zariadenia ma rovnake ako hranaty telefon s 5 palcovou obrazovkou .
Ps:ohladom toho asusu , ak je velky skusil by som starsie verzie HTC one v dopredaji . Tie su menie (tusim 4,7 alebo 5 palcov )
Sam som mal par androidov ktore boli hranate (LG L9 ,PRADA,sony ....) tieto telefony su vhodne skor do kabelky ,tasky ,ale nie do vacku a aj pouzivanie stoji za h****
Pri drzani telefonu rohy tlacia a telefon sa zda byt "vatsi"
Skor ako vyberat display podla uhlopriecky , by som pozeral celkove rozmery zariadenia a hlavne vyuzitie plochy obrazovky v percentach (hluche miesto na prednej strane-vidiet hlavne u sony)
Ide o to ze telefon ktory je navhnuty efektivne moze mat obrazovku 5,5 palca ale celkove rozmery zariadenia ma rovnake ako hranaty telefon s 5 palcovou obrazovkou .
Ps:ohladom toho asusu , ak je velky skusil by som starsie verzie HTC one v dopredaji . Tie su menie (tusim 4,7 alebo 5 palcov )
akurat dnes som cital ake je velke sklamanie ten telefon od Asus-u
inac tie Sony nechapem, daju na prednu a zadnu stranu sklo a to ma byt akoze telefon co vydrzi aspon nieco?
HTC sa mi pravdu povediac vobec nepacia designovo, mne sa pacia telefony podobne Sony Z2 , Z3, Honor 6, Lenovo, Huawei a podobne
kazdy den pozeram a citam recenzie a diskusie o telefonoch, podla teba aky model ?
ci rozmyslam ,ze pockam s kupou mesiac dva, o tych Honoroch dobre veci citam
alebo sa oplati priplatit radsej za nejaku normalnu znacku ? Ktore Sony ?
inac tie Sony nechapem, daju na prednu a zadnu stranu sklo a to ma byt akoze telefon co vydrzi aspon nieco?
HTC sa mi pravdu povediac vobec nepacia designovo, mne sa pacia telefony podobne Sony Z2 , Z3, Honor 6, Lenovo, Huawei a podobne
kazdy den pozeram a citam recenzie a diskusie o telefonoch, podla teba aky model ?
ci rozmyslam ,ze pockam s kupou mesiac dva, o tych Honoroch dobre veci citam
alebo sa oplati priplatit radsej za nejaku normalnu znacku ? Ktore Sony ?
- calimerostv
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 15:41
Intel i5-2500k (Scythe Ninja 2 B), MSI Z68A-G43 (G3), ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Asus Xonar DS, Intel SSD 330 180 G, RAM 8G Kingston HyperX blue DDR3 1333 Mhz + 8 G Kingston HyperX Fury blue 1600 Mhz, HDD Samsung 154UI, 753LJ+ SSD OZC Vertex 2 cache, Fractal Design Define XL (NOCTUA NF-P14, NF NFS12B, 2 x NF-A14 PWM, NF-P12 PWM), Corsair 650W TX, LCD : HP LP2475w, 27" BenQ XL2720Z, AUDIO SAMSUNG HW-C 560 S/EDC, Microsoft NE 4000, Logitech G500s, projektor BENQ 710ST
pokukam recenzie na to Lenovo, dik za navrh
vcera som pozeral Huawei P8 Lite.. skoda tej baterky
mate s tymi telefonmi nejake skusenosti?
vcera som pozeral Huawei P8 Lite.. skoda tej baterky
mate s tymi telefonmi nejake skusenosti?
co tak ???
http://www.fony.sk/clanky/9358-honor-6- ... vej-triedy
http://www.fony.sk/clanky/10133-lenovo- ... alou-cenou
http://www.fony.sk/clanky/9953-lenovo-v ... -displejom
http://www.fony.sk/clanky/9358-honor-6- ... vej-triedy
http://www.fony.sk/clanky/10133-lenovo- ... alou-cenou
http://www.fony.sk/clanky/9953-lenovo-v ... -displejom
-
- Nový používateľ
Kde si cital tu recenziu na ten asus ?
Popravde uz nad nim nejaku dobu uvazujem ,a ne4ad by som sa opalil.
Ak sa da hod nejaku odkaz na ten asus .
Popravde uz nad nim nejaku dobu uvazujem ,a ne4ad by som sa opalil.
Ak sa da hod nejaku odkaz na ten asus .
-
- Používateľ
predrazene...calimerostv napísal:http://www.fony.sk/clanky/9636-lenovo-vibe-shot co tento ?