kde si kupoval veci od Bosch a poskytli ti zľavu? o mesiac cca idem prerábať komplet celý byt tak zľava na spotrebiče by bola celkom fajnjergus napísal: inak skus popozerat predajne co sa tyka ceny a akcii, pretoze na bosch ponukaju zlavy ak nakupis 3, 4, 5 spotrebicov.... ja som takto dostal zlavu 30% lebo som zobral u daneho dodavatela 5 spotrebicov, rodicia mali zas pri kupe 6 spotrebicov zlavu 25% a k tomu 5 dielnu sadu nerezovych hrncov na indukcnu dosku.
ach ta kuchyna :(
Re: ach ta kuchyna :(
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
čo hovoríte na vstavané spotrebiče whirpool? konkrétne má priateľka dilemu s touto rúrou ... či vybrať radšej inú značku?
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Co viem tak na whirlpool kazdy nadava...bral by som daco ine.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
však to, že čo som priebežne pozeral recenzie tak všetci nadávali, musíme asi pozrieť nejakú Bosch? Siemens?
EDIT: prípadne akú značku by ste odporučili na vstavanú rúru a mikrovlnku? pozeral som aj nejaké elektrolux a gorenje len je toho toľko že mám hlavu v smútku
EDIT: prípadne akú značku by ste odporučili na vstavanú rúru a mikrovlnku? pozeral som aj nejaké elektrolux a gorenje len je toho toľko že mám hlavu v smútku
A co keby si sa najprv poobzeral po okoli ci to vobec niekto opravuje? Ako ono je fajn, ze si chces kupit nejaky spotrebic, ale akonahle sa ti nieco potento ... tak si mozes ist piskat ak nemas opravara v meste kde byvas ... A uz ta chcem vidiet ako vymontovavas spotrebic z kuchynskej linky len preto aby si ho poslal niekomu na dielnu
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
no ja ked som kupoval nove spotrebice tak som s tym bol zmiereny ze dnesne sa uz neopravuju a ked sa nieco potentuje tak sa kupuje novy
Spoiler: ukázať
opravára máme kúsok od bydliska čo robí tieto veci ale tak presne ako píše molnart tieto veci sa asi už len vyhadzujú
no páni, tak spotrebiče máme už relatívne povyberané, teraz je čas na hrnce a pod. s čím máte skúsenosti? zatiaľ čo sa týka hrncov máme vybraté priebežne radu Virgo od BergHOFF konkrétne takéto niečo panvicu asi tiež, doma mám keramickú a robiť na nej vajíčka a podobné veci to je jedna báseň, len by som potreboval ešte nejakú "oceľovú" vhodnú na indukciu na ktorej by som mohol robiť steaky
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
asi ma kopnes do prdele koli cenam, ale skus pozriet toto: https://www.dictum.com/en/knives/kitche ... n-cookware
nie je to ocel, ale ocelo liatina. zene som kupil hrniec na ryzu, vazi to cez 3kg ale taka ryza sa v tom da spravit ze dovidenia!
nie je to ocel, ale ocelo liatina. zene som kupil hrniec na ryzu, vazi to cez 3kg ale taka ryza sa v tom da spravit ze dovidenia!
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
dobra supa, ze 3,2 kg panvica. Trochu nesikovnosti a rozdrbes si varnu dosku. Kamos ma cosi podobne na chate. Ked som to siel prvy krat zdvihnut, tak som myslel ze si zo mna robia prdel a ze je prilepena.
Ja som spokojny aj s obycajnym Tefalom, konkretne Tefal Talent 32. Ma pomerne hrube dno a dobre sa na tom robia aj nedelne obedy. Chcel som na zaciatok nejaky univerzal, ktory zvladne volske oka aj steaky. Casom mozno dokupim daco ine.
Ja som spokojny aj s obycajnym Tefalom, konkretne Tefal Talent 32. Ma pomerne hrube dno a dobre sa na tom robia aj nedelne obedy. Chcel som na zaciatok nejaky univerzal, ktory zvladne volske oka aj steaky. Casom mozno dokupim daco ine.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
mám doma aj tefalku, aj asi 4 iné od keramického cez teflonový povrch (mal som chvíľku mániu nakupovania panvíc) no potrebujem ešte niečo ako mi sem hodil Jergus (presne si asi trafil to čo zháňam, objednával si priamo z tade? ) túto panvicu potrebujem čisto len na steaky, omelety a iné k*tinky na to mi príde lepšia keramická
- jergus
- Používateľ
hej objednaval som priamo odtial, casto odtial kupujem aj materialy do dielne a naradie, komunikacia super, platit sa da od kreditky cez paypal az po bankovy prevod, pokial maju veci skladom, tak do par dni je to kurierom na slovensku.
ale ako som spominal, pozri si poriadne tie hmotnosti, ja mam napr od nich aj cajnik liatinovy na caj, vazi skoro 2kg, ale najskor das do neho na 10 min vriacu vodu, nahreje sa, potom vodu vylejes a zalejes si caj, a o hodinu si este hubu spalis
ten hrniec co som zene kupil je bombovy, ked sa nahreje, tak teplo drzi aj 3 hodiny a ked ho este zabalis do deky, tak aj po 5tich hodinach mas horucu ryzu.
inak maju tam aj neskutocne kuchynske noze, ale to je tak 300+ eciek.
kto je kajsmetke na noze nech pozrie: https://www.dictum.com/en/knives/wester ... pose-knife
ale ako som spominal, pozri si poriadne tie hmotnosti, ja mam napr od nich aj cajnik liatinovy na caj, vazi skoro 2kg, ale najskor das do neho na 10 min vriacu vodu, nahreje sa, potom vodu vylejes a zalejes si caj, a o hodinu si este hubu spalis
ten hrniec co som zene kupil je bombovy, ked sa nahreje, tak teplo drzi aj 3 hodiny a ked ho este zabalis do deky, tak aj po 5tich hodinach mas horucu ryzu.
inak maju tam aj neskutocne kuchynske noze, ale to je tak 300+ eciek.
kto je kajsmetke na noze nech pozrie: https://www.dictum.com/en/knives/wester ... pose-knife
no presne takú panvicu potrebujem, ktorú keď vypnem aby udržala teplotu, počas ktorej si mäsko ešte oddýchne, len sa práve obávam, aby neudržiavala teplotu až moc (aby sa ďalej nepripekalo ale len hrialo), čo som pozeral zatiaľ nejaké videá tak ich pripravovali na tenších oceľových/titánových panvicách...
nože sú parádne no keby sa drahá dozvie cenu tak by som asi deň dva spal na gauči, nakoľko teraz všetko zariaďujeme na novo tak nôž za 350+€ momentálne radšej nebudem tiriť, to až potom keď bude všetko hotové
nože sú parádne no keby sa drahá dozvie cenu tak by som asi deň dva spal na gauči, nakoľko teraz všetko zariaďujeme na novo tak nôž za 350+€ momentálne radšej nebudem tiriť, to až potom keď bude všetko hotové
- jergus
- Používateľ
skus sa teda pozriet na toto: https://www.dictum.com/en/knives/kitche ... =j2tWnt_Ux
cena je sice skoro 170 eciek, ale su to dve panvice s priemerom 24cm, jedna vrubkovana nizsia, druha hladka vyssia, daju sa pouzivat oddelene ale aj dokopy, a celkova vaha je 5,2kg
ja uz po tejto dvojke dlhsie pozeram, ale momentalne nemam na takuto "obludu" nikde miesto ked zena donici tie lacne panvice, kupim jej toto
cena je sice skoro 170 eciek, ale su to dve panvice s priemerom 24cm, jedna vrubkovana nizsia, druha hladka vyssia, daju sa pouzivat oddelene ale aj dokopy, a celkova vaha je 5,2kg
ja uz po tejto dvojke dlhsie pozeram, ale momentalne nemam na takuto "obludu" nikde miesto ked zena donici tie lacne panvice, kupim jej toto
to vyzerá tiež dobre lebo sa dá druhá použiť ako pokrievka čo potrebujem, musím to predebatovať s jedným kamarátom čo robí šéfkuchára v solídnej reštaurácii že čo mi presnejšie odporúči
ta váha je fajn človek spáli aj nejaké kalórie keby na tom robil napr. palacinky
ta váha je fajn človek spáli aj nejaké kalórie keby na tom robil napr. palacinky