Posilnovanie

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
ANONYM_a7

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Shatterhand napísal:Vy máte prolblémy :) Koľko denne prejdeš Broslo? (peši myslím) A koľko presedíš?

Priemerny denny aktivny cas - teda ked nesedim mam 6 a pol hodiny :)

Nebudem si zohanat kvalitne maso ja nemam cas si vyvarat proste zijem aktivny zivot a stravujem sa v restikach, vekom a profesiou to pochopis aj ty. A to co ti nalozia v menucku hoci aj za 5€ v restike je s prepacenim absolutny humus. a 15 - 20€ za kvalitne maso za porciu alebo fajny lososovy steak proste nedam nemam na to.

Stravujem sa pravidelne v jednej indickej restike, typek vo velkom riesi vege menu typu tvaroh(nie tofu on robi tvaroh! normalne miesto tofu pouziva tvaroh a tak to vie spravit ze by vam sanka padla), zelenina, vela zeleniny ako mrkva, cukina, hrach zeleny/zlty, strukoviny ala cicer, sosovica, polievky robi bez muky fakt top menucko za 4,3€ + k tomu ryza a mas obed v ktorom mas vsetko a nic ti nemoze chybat. Samozrejme je to o koreni a vdaka nemu to chuti ale typka poznam osobne, je to ind, a korenia si dovaza z indie a potom vari z nasich potravin. Neviem ale vyhovuje mi to.

jergus diki za info necitim sa zatial ako homobuzna uvidime casom :D Kupim tie zapecene vlocky a zamiesam si na cestu daku tu pohanku, vlocky, protein a zalejem to na cestu mliekom.

BTW ako je na tom mlieko? to nepijem skoro vobec - akosi mi tiez nevonia kvalita pretoze vzdy ak vypijem coilen pohar mlieka je mi jednoducho automaticky tazko na zaludku (tradicna gula v bruchu)
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16

Príspevok od používateľa shajek »

nejeden z nas ti zavidi :D co je ale ten aktivny cas ? :D ja cely den kkt robim a obcas zaplavam a tak hodinu a pol posilka .. inak to nevychadza :(
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
ANONYM_a7

mam na ruke polar m400 cize to nie je z brucha su to korektne data :) rano posilka najskor dake kardio, precvicim partie, kardio - sprcha - do prace, sice mam sedave zamestnanie lietam po firme, do prace chodim peso z prace chodim peso do posilky chodim peso, z posilky chodim peso, vsade chodim peso lebo sa mi nechce soferovat v BA nakolko sa peso dostanem po cestickach dost rychlo vsade kde treba. Samozrejme aspon raz za tyzden hodina sqashu spravi tiez dake tie kroky navyše rovnako ako občasná turistika :) Doma som rad ze si buchnem 3 hry HOTS a idem spat :D btw som fajciar, viem som debil za to ale co uz snad sa mi niekedy bude chciet prestat.
Používateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa jergus »

broslo: ako trojrocny som dostal alergiu na mlieko, takze ho ako take vobec nepijem, max si dam pol deci do kavy raz denne. jedno obdobie som si robil vlocky s mliekom ale cca po tyzdni som zacal mat sracky, trener cca pred rokom zacal mat pravidelne sracky koli mlieku, od vtedy ho nepije.
mlieko ma strasne vysoky inzulinovy index, co je aj logicke nakolko cicavce ho piju ked su male a inzulin podporuje priberanie. lenze u dospeleho cloveka vysoka hladina inzulinu vedie k rychlemu traveniu a ukladaniu tuku, a hlavne toho vnutorneho. geneticky maju cicavce pit mlieko kym su male, v dospelosti nam mlieko nie je urcene.
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
gammaray
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa gammaray »

jergus si jeden z mala co pochopil ze mlieko dospelemu je nanic. kazdy cicavec pije mlieko len ked je maly a rastie. to len clovek musi byt zas iny. a reklamy hustia svoje kaleraby do ludi ake je mlieko zdrave a neviem co....
broslo podla mna sa stravujes dobre. pokial nie su ziadne zdravotne problemy je jasne ze telu davas co treba, lebo inac by to bol pravy opak keby si nemal v tele co potrebujes. skoda ze fajcis ale to si uz musis nejak poriesit niekedy.
uz par mesiacov posilujem a svaly naberam aj ked som vegetarian par rokov, nemam problem dodat telu kvalitne bielkoviny. prestal som jest pecivo a bielej muke sa vyhybam. niekedy si dam nieco z nej, ale malokedy. vajicka a tvaroh su moji kamarati :D a soju jedavam ozaj zriedka, lebo viem uz davno o estrogene a to si teda do tela pchat moc nechcem :-D . ovocie a zeleninu si doprajem. namiesto ryze jem radsej pseno. kvalitne vegetarianskej stravy je dost a da sa z nej velmi dobre vyzit. treba byt ale trochu kreativny.

ps... sorry ze nepisem aj velke pismena ale mam rozmlatene shifty na klavesnici :D
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa Shatterhand »

Ak by ma niekto nútil byť vegetariánom, tak jedine ak by som jedol veci s avokádom, ináč by som asi hladom zomrel. Ja avokádo odporúčam, treba ho len správne kúpiť - žiadne tvrdé oceľové gule ani mäkké hovná :-D
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
ANONYM_a7

Drzal som sa rád a 3h túra v piatok, 11h túra v sobotu a 2h túra + jaskyňa v nedelu úspešne done :D cez 20km po horách, totálne zničený - pocit na nezaplatenie :good: Posilka však až zajtra bo taká svalovica jak nikdy :D:D:D
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

20km nie je vela, takze si mal fajne kopce potom :)
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

CIze z mlieka sa pribera ? Ja ho pijem dost odjakziva
ANONYM_a7

LordKJ napísal:20km nie je vela, takze si mal fajne kopce potom :)
Veru boli kopce :D cca 760m hore, 900m dolu a na fajront 140m hore. Dosť sme to sekli cez skalu čiže aj skalní turisti si dali poriadne do tela :)
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

tak to zas az taky extrem nie je, resp. zavisi od toho na akej dlzke to je :D
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
ANONYM_a7

cca 12 km zvyšok bola rovinka :) ja som spoko dalo by sa aj extrémnejšie no ani cesta nebola skutočne ideálna - šli sme aj po "novej" turistickej trase čo je od jaskyne mŕtvych netopierov direkt cez les a tá fakt že nie je ani náhodou upravená dokonca sme si museli pískať skrz zver pretože tadiaľ chodí extrémne málo ľudí - každopádne v ten deň bol triatlon a keď ma na pokraji fyz zrútenia predbehol asi 50 ročný dedo dobre som si vstúpil do svedomia :D hodil by som sem aj log z hodiniek no tie to v polovici cesty vzdali :D čiže mám len polovičný log :D
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Andre »

jergus napísal:jedno obdobie som si robil vlocky s mliekom ale cca po tyzdni som zacal mat sracky, trener cca pred rokom zacal mat pravidelne sracky koli mlieku, od vtedy ho nepije.
nepasterizovane? treba si nan zvyknut postupne v mensich davkach
skocte na 15:10
https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10004 ... 6-biofarma
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

tak co ja viem, pil som dlhodobo cerstve mlieko, ano chuti super,
ale presli sme naspat na trvanlive za 37 centov :D, lebo stou smotanou co sa robila na tom cerstvom sme fakt nemali co robit
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa Shatterhand »

No vidíš, ja som odjakživa pil trvanlivé mlieko, akurát na výške som dáko prestal, bo som aj prestal raňajkovať. V tom mlieku alebo pasterizácii problém nevidím, a to som ho vypil aj dva litre denne. Takže asi na tom niečo bude, že mlieko samotné pre dospelých veľmi nie je.
A dobre že si spomenul tú jaskyňu broslo, lebo by sme ani nevedeli kde si to vlatne bol :D A kde sa tam dá ísť 11-hodinová túra (nech viem)?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push

Návrat na "Debata o všetkom"