Nie, Karlíku. Ja som ten co jazdi dobre (ano, viem ako ironicky to teraz znie), ten co jazdi predvidavo a koriguje chyby ostatnych soferov, ten co pouziva blinkre ako debil, ten co nikdy nebude pri parkovani niekomu zavadzat v prejazde alebo stat pred branou/vyjazdom, ten co nebude nikomu jazdit a stat na sukromnom pozemku, ten co mu nekvapkaju kvapaliny z auta a necmudi cierne kudoly dymu ostatnym pred ksicht, ten co nema potrebu bezdovodne pomalou jazdou na dialnici v lavom pruhu policajtovat "tych rychlejsich vagabundov", ten co casto pusta ludi na prechode a vzdy pusta autobus pred seba.stanomx napísal:Ty si taký Slováčik slovenský
- s väčším autom
Ale tiez som clovek, ktory si nenecha srat na hlavu, nenecha sa buzerovat statnou byrokraciou, pomahacmi a chranicmi, ci detskou policiou. A uz vonkoncom sa nenecham buzerovat ultra-chamtivym prevadzkovatelom podzemnej garaze, ktory robi vsetko pre to, aby auta z okolia museli stat v jeho garazi (osadzanie stlpikov, betonovych zabran, malovanie zltych ciar) a ked robi nejaku vacsiu udrzbu a v podstate odstavi 2 vyjazdy z troch, tak ani v exponovanych hodinach neotvori natrvalo rampu, aby mu nahodou neuslo par eur denne. Radsej tam na tom jednom vyjazde urobi (bez prehanania) 30-minutovu kolonu aut. Ty budes asi iny clovek, ale inak super ako ma poznas .
PS: Moje auto je o 10 cm dlhsie nez sen CS rodin, Ochcavka a tiez je o 10 cm kratsie nez napr. Ford Mondeo. Ked myslis, ze patri medzi tie vacsie... prosim.