Nefunkčné HTC Desire 500
- Charmiamp12345
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Aug, 2014, 13:44
Nefunkčné HTC Desire 500
Dobrý deň mám mobil HTC Desire 500 skoro už 2 roky , asi pred troma mesiacmi mi mobil začal blbnúť vypla sa lišta a naskočilo mi že UI prestalo pracovať veľmi som to neriešil lebo keď som mobil reštartoval a všetko išlo v poriadku . Ale o par dní mi prestala lišta fungovať úplne bol som nahnevaný ale mobil išlo normálne použivať (telefonovanie , internet , sociálne siete ) , sem tam sa stalo že mi prestali fungovať systémove tlačidla alebo nastavenia , wifi , backspace atd. ale teraz keď teraz vypnem mobil musím ho zapnúť asi na 6 krát inak ani nenabehne htc obrazovka a nič , a keď sa už zapne ešte pred pin kodom mi ukazuje že dialer prestal fungovať a toto mi ukáže asi 20krát a mobil sa vypne teraz mi je ten mobil na nič nedá sa zapnúť ani telefonovať proste nič ... prosím o rady (Factory Reset nefunguje ) mobil nemá root (čiže som ani nemohol vymazať nič zo systému )
Re: Nefunkčné HTC Desire 500
Reset tlacidlami asi robi to iste co factory reset, ze? Skus tam nahrat nejaku custom ROM.Alebo ked zozenies tak stock. (Len na vlastne riziko)Mozno sa aktivovalo nejake k*rvitko od HTC.
EDIT: Teraz pozeram, ze ho mas skoro 2 roky. To znamena, ze by este mal byt v zaruke reklamacia.
EDIT: Teraz pozeram, ze ho mas skoro 2 roky. To znamena, ze by este mal byt v zaruke reklamacia.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Re: Nefunkčné HTC Desire 500
Treba skusit factory reset. Ak je mobil este v zaruke factory reset spravis aj sam a nemusis mesiac cakat kym sa mobil vrati z rma. Ked ti ho nevyreklamuju tak potom by som nahraval custom rom
Spoiler: ukázať