Shatterhand napísal:Vy máte prolblémy Koľko denne prejdeš Broslo? (peši myslím) A koľko presedíš?
Priemerny denny aktivny cas - teda ked nesedim mam 6 a pol hodiny
Nebudem si zohanat kvalitne maso ja nemam cas si vyvarat proste zijem aktivny zivot a stravujem sa v restikach, vekom a profesiou to pochopis aj ty. A to co ti nalozia v menucku hoci aj za 5€ v restike je s prepacenim absolutny humus. a 15 - 20€ za kvalitne maso za porciu alebo fajny lososovy steak proste nedam nemam na to.
Stravujem sa pravidelne v jednej indickej restike, typek vo velkom riesi vege menu typu tvaroh(nie tofu on robi tvaroh! normalne miesto tofu pouziva tvaroh a tak to vie spravit ze by vam sanka padla), zelenina, vela zeleniny ako mrkva, cukina, hrach zeleny/zlty, strukoviny ala cicer, sosovica, polievky robi bez muky fakt top menucko za 4,3€ + k tomu ryza a mas obed v ktorom mas vsetko a nic ti nemoze chybat. Samozrejme je to o koreni a vdaka nemu to chuti ale typka poznam osobne, je to ind, a korenia si dovaza z indie a potom vari z nasich potravin. Neviem ale vyhovuje mi to.
jergus diki za info necitim sa zatial ako homobuzna uvidime casom Kupim tie zapecene vlocky a zamiesam si na cestu daku tu pohanku, vlocky, protein a zalejem to na cestu mliekom.
BTW ako je na tom mlieko? to nepijem skoro vobec - akosi mi tiez nevonia kvalita pretoze vzdy ak vypijem coilen pohar mlieka je mi jednoducho automaticky tazko na zaludku (tradicna gula v bruchu)