World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Ja Aj keď plánujem preskočiť Číňanov a Japoncov keďže na nich nemám dostatočné tanky
Spoiler: ukázať
Mozes dat nejaky link alebo napisat viac? Mesiac som pri tom nesedel. Je opat nejaka kampan?Gumkac napísal:kto sa chysta zas stravit mesiac pri wotku a ziskat WZ-111?
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
ahaaa, takze sa predsa len nemusi spravit kazda misia, pekna cena poistky 10 eur ... nemam ziadny japonsky tank, jeden cinsky, jeden francuzsky takze neviem, ci sa mi chce s tym srat ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
ok takze pre mna neaktualne kedze nemam ziaden cinsky ani japonsky tank
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
to tu uz raz predsa bolo...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- mArtinko5MB
- Používateľ
bolo bolo, na konci minuleho roka.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Neoplati sa Imho, mne ten tank absolutne nesadol, povacsinou mi nan prach sada v garazi. To delo je prilis troll a znemoznuje akykolvek dobry pocit z hrania a pancier je pre nedostatok lepsich vyrazov - nespolahlivy. So SP sa mi hra podstatne lepsie, ale radsej si vyjazdim prachy na nejakej t6-7 co ma bavi hrat ako sa trapit s premiakom.
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
za 70 ci kolko EUR je to blbost, cas straveny na nahranie tych parametrov je tiez ohromny...klasika.
Dnes som po velmi dlhom case hral, iba 5 bitiek, z toho jedna nejaky rampage ci co to je...Videl som O-I, clovece, to je aka giganticka krabica. Inak T110E5 v HD vyzera pekne
Dnes som po velmi dlhom case hral, iba 5 bitiek, z toho jedna nejaky rampage ci co to je...Videl som O-I, clovece, to je aka giganticka krabica. Inak T110E5 v HD vyzera pekne
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
0-I som videl vcera tiez, som chodil za nim ako puk a obzeral ho
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- mArtinko5MB
- Používateľ
tie tazke japonske heavy do tier VI su iba free damage
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Jedinu vyhodu vidim iba to delo, masaker dmg. Ale zas velky rozptyl, pomale. Ten tank skillovat je asi o nervy
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Taka zbytocna linia tankov, by som povedal, esteze nemohli vo WG stravit ten cas co spotrebovali na jej vytvorenie nejak uzitocnejsie, napr. balancom a HD modelovanim vacsieho poctu tankov co uz v hre su (aby sa teda aj 3D modelari nenudili).
WoT/AW - Hadent
- mArtinko5MB
- Používateľ
rozmyslam o nej, ale ked to daju zase do balika s cenou 35 eur, tak nech si ho nechaju
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto