Notebook internet/filmy do 300e
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Notebook internet/filmy do 300e
Spoiler: ukázať
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: Notebook internet/filmy do 300e
ten nb je ok..za tie peniaze,ťažko zoženieš niečo lepšie...je to biznis rada s matným displejom a aj cpu patrí medzi nalepšie bay trail...len dúfať aby sa nepokazil,lebo servis je poslabší...
nejaký biznis repas by si radšej nechcel? parametre aj kvalita by boli podstatne lepšie..
http://www.refurbished.sk/obchod.php?gc ... Ar3n8P8HAQ
nejaký biznis repas by si radšej nechcel? parametre aj kvalita by boli podstatne lepšie..
http://www.refurbished.sk/obchod.php?gc ... Ar3n8P8HAQ
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
https://www.alza.sk/acer-extensa-2510-b ... 695191.htm
ale nema OS, mam ho doma, vcelku v pohode, je relativne pevny [ok LCD je prezradza cenu ale inac je fajn], baterka je tiez fajn, a LCD je tiez matne, a 6 clankova baterka
ale nema OS, mam ho doma, vcelku v pohode, je relativne pevny [ok LCD je prezradza cenu ale inac je fajn], baterka je tiez fajn, a LCD je tiez matne, a 6 clankova baterka
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
treba navysit trosku cenu, staci aj B50-30, ale + SSD, inak slimak slimakovity. Ako mam zakaznikov, ktorym nevadi ze zapnu book idu na gigaretu, vratia sa a o minutu uz mozu zapnut browser, ale to je uz ina liga
- elementar
- Sponzor fóra silver
notebook nieje pre mna cizelen nove... Acerom moc nedoverujem teda viem ze sa polepsili ale aj druha strana ma taky skor negativny nazor na Acer tazko odporucit...
fuha neviem ci by som prehovoril pridat na cene je to pre babu na "chatovanie" a filmy
fuha neviem ci by som prehovoril pridat na cene je to pre babu na "chatovanie" a filmy
-
- Sponzor fóra gold
ten acer je v pohode, ale hopkok ma pravdu... SSD by ztoho spravil brutalne pouzitelny PC
... toto je parada, dakde poradim lenovo ma pomaly zahlusia, ze lenovo sux, inde poradim acer tak ma zahlusia, ze acer sux ...
ale ten b50 je fajn, len acer nema bay trail no...
mne sa paci lebo ma dobru baterku, tichy, a pevny, pouzivaju to rodicia na prezeranie webu
... toto je parada, dakde poradim lenovo ma pomaly zahlusia, ze lenovo sux, inde poradim acer tak ma zahlusia, ze acer sux ...
ale ten b50 je fajn, len acer nema bay trail no...
mne sa paci lebo ma dobru baterku, tichy, a pevny, pouzivaju to rodicia na prezeranie webu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- elementar
- Sponzor fóra silver
co je bay trail ? akoze najnovsia trieda ? v tomto pripade cpu
nooo tak navrhnem aj acera len nema windows no
nooo tak navrhnem aj acera len nema windows no
- hopkok
- Používateľ
Lord, fama ze Acer je sunt maju v hlavicke magorkovia z pred X rokov, kedy fakt vydali par seri co stali za uplen hovno. Lenovo uz ja osobne volam Lenivo, obec to uz nie je to co byvalo v podobe IBM, vsetko su to len spotrebaky a nejaky sux ti moze byt suma fuk. Ja mam dlhe roky osobne Asusy, aj moji vsetci zakaznici a no problem, predtym MSI, vykon daleko niekde ine ale sasi na prd. Ako servisak ti poviem jedno: book ti vyrdrzi tolko ako sa on budes starat (nieco ako skvele KIE so 7 rocnou zarukou), vo vnutri je to cakum prask to iste.
Osobne by som si nekupil HP a ani Toshibu (fajne booky, ale servisuju sa na slovesku a tam asi zamestnavaju dementov podla mojich dlhorocnych skusenosti, kupili si zrkadlovku a book su ti schopny vratit pre kusok zaschnuteno semena ako vniknutie tekutiny, proste debili na N-tu), Lenovo neviem, servis som moc zatial neriesil, MSI,Asus, Acer, no problem ked im rovno napises "vo co GO" (ano dementi zo Swisu aj tak urobia uplne nieco ine).
Takze si vyber book, ktory sa ti paci, davaj nan aspon trosku pozor (prehrievanie, tuhe panty, praskajuce plasty) a mas po probleme, nech si vsetci h.nia svoje ega nad super znackami a podobne...ani Dell a ani nic ine v tejto cene neni kvalitnejsie, to mi ver.
Rozpisal som sa trosku, snad som pomohol, za preklepy sorry a ani je pravda, ze podla mna vo Swisse robia lamy, amen
Osobne by som si nekupil HP a ani Toshibu (fajne booky, ale servisuju sa na slovesku a tam asi zamestnavaju dementov podla mojich dlhorocnych skusenosti, kupili si zrkadlovku a book su ti schopny vratit pre kusok zaschnuteno semena ako vniknutie tekutiny, proste debili na N-tu), Lenovo neviem, servis som moc zatial neriesil, MSI,Asus, Acer, no problem ked im rovno napises "vo co GO" (ano dementi zo Swisu aj tak urobia uplne nieco ine).
Takze si vyber book, ktory sa ti paci, davaj nan aspon trosku pozor (prehrievanie, tuhe panty, praskajuce plasty) a mas po probleme, nech si vsetci h.nia svoje ega nad super znackami a podobne...ani Dell a ani nic ine v tejto cene neni kvalitnejsie, to mi ver.
Rozpisal som sa trosku, snad som pomohol, za preklepy sorry a ani je pravda, ze podla mna vo Swisse robia lamy, amen
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
bay trail je nieco ako vylepseny Intel Atom...ten 3540 ma vykon ako bezny U pentium...napr 3558u,ten ma o nieco mensi vykon...takych nb som uz par kupoval,s 5400ot diskom idu akceptovatelne ...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- elementar
- Sponzor fóra silver
dik ono taketo veci je dobre pocut od cloveka co sa v tom pohybuje
-
- Sponzor fóra gold
hopkok, ved ja viem, resp. mi to je jasne ale tak ludom nevysvetlis
- hopkok
- Používateľ
Ale ved naco aj? Nech si idu svoje...predsudky su ale svina