4k TV ako monitor
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Re: 4k TV ako monitor
tak mi to pripada, ze ten bordel robi nejaky vetrak... teda ak tam nejaky vetrak vobec je Ked sa nestvem ,tak to zajtra rozoberem a dam tam pasiv z NH-D15
Idem aspon skusit, ci mu spravi dobre trocha zimy... dal som ho do okna a na connect box som pripol dva fany
Idem aspon skusit, ci mu spravi dobre trocha zimy... dal som ho do okna a na connect box som pripol dva fany
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- geroswen
- Používateľ
Neni v tom ziadny fan. Suciastky "military class", co pouzivali este nasi dedovia. V napajani v kuse pukoce aj ked je TV vypnuta, procesor vydava po zapnuti zvuk jak kompresor v chladicke a repraky su vyrobene zo starych krabic od motoroveho oleja (aj tak zneju).
Fotky:
http://1drv.ms/1K91Ths
Ukazka vernosti zvukoveho podania
https://youtu.be/KolfEhV-KiA
Fotky:
http://1drv.ms/1K91Ths
Ukazka vernosti zvukoveho podania
https://youtu.be/KolfEhV-KiA
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
no ty mas ale radosti
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
fakt kupit radsej nieco tu na svk :X taketo opletacky,by ma to prestalo bavit 2x.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ináč, skvelá správa ohľadom záruky pre 4065UC - práve mi potvrdil človek z philipsu, že servisuje philips monitory (4065UC nevyjímajúc) aj Datalan, čo je on-site servis, kde sa to v prípade vady panelu rieši výmenou kus za kus
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- geroswen
- Používateľ
No Datalan by mohol dat ku kazdemu reklamovanemu kusu este jeden zadarmo Pri tych prachoch o ktore okradaju stat by ich to velmi nepalilo.
Neviem ci som to tu uz pisal ale budem to riesit az ked mi Amazon vrati prachy... nerad by som dopadol tak, ze budem mat doma 2-3 telky
Neviem ci som to tu uz pisal ale budem to riesit az ked mi Amazon vrati prachy... nerad by som dopadol tak, ze budem mat doma 2-3 telky
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ked uz o okradani statu, tak ludia radi ignoruju fakt, ze v tych statnych zakazkach su v cene servisu zaratane dopravne naklady, praca a naklady na nakup zaloznych zariadeni, lebo inac by nebolo mozne to vymenit napr. do troch hodin ako je specifikovane v zmluve....
Tak si zratajte co stoji benzin ked je vyjazd na napr. 200km (tam+nazad) a pracovny cas na tom vyjazde straveny. Lebo defakto ked pride poziadavka, je nutne vsetko zahodit a bezat, aby sa to stihlo. Lebo aj cesta daco trva.
Tak si zratajte co stoji benzin ked je vyjazd na napr. 200km (tam+nazad) a pracovny cas na tom vyjazde straveny. Lebo defakto ked pride poziadavka, je nutne vsetko zahodit a bezat, aby sa to stihlo. Lebo aj cesta daco trva.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- geroswen
- Používateľ
Hovorim napriklad o ich softwarovych produktoch na 'urovni'
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
a hlavne na alze je predražený
http://lcd-monitory.heureka.sk/philips-bdm4065uc/
http://datacomp.sk/philips-4065uc-40-_d271357.html
http://lcd-monitory.heureka.sk/philips-bdm4065uc/
http://datacomp.sk/philips-4065uc-40-_d271357.html
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- geroswen
- Používateľ
Len taky maly update, keby chcel niekto nakupovat z Amazonu, tak aby vedel co ho moze cakat.
Prvu rozbitu TV zobral kurier zadarmo naspat. UPS reklamaciu neuznala, pretoze bola zasielka zle vystuzena. Amazon mi cca za 3 tyzdne vratil plnu sumu + postovne + 3 eur.
Druhu TV som posielal cez UPS za 180 eur, za pol hodiny mi volal kurier, ze sa mala cena pocitat z rozmerov a nie z vahy, tak som doplacal este 60 eur. Postovne preplaca Amazon, takze je mi to v podstate jedno. Pred dvomi dnami mi priniesol naspat 8 eur, lebo to v Nemecku prevazili a zistili, ze to malo stat menej...
Vcera som sa chystal pisat na support do Amazonu, aby mi povedali kde to viazne a zistil som, ze zasielka, ktoru som posielal 17.9 a mala byt dorucena na druhy den je stale v preprave, tak som pisal na support a dnes na nu vyhlasili patranie
Prvu rozbitu TV zobral kurier zadarmo naspat. UPS reklamaciu neuznala, pretoze bola zasielka zle vystuzena. Amazon mi cca za 3 tyzdne vratil plnu sumu + postovne + 3 eur.
Druhu TV som posielal cez UPS za 180 eur, za pol hodiny mi volal kurier, ze sa mala cena pocitat z rozmerov a nie z vahy, tak som doplacal este 60 eur. Postovne preplaca Amazon, takze je mi to v podstate jedno. Pred dvomi dnami mi priniesol naspat 8 eur, lebo to v Nemecku prevazili a zistili, ze to malo stat menej...
Vcera som sa chystal pisat na support do Amazonu, aby mi povedali kde to viazne a zistil som, ze zasielka, ktoru som posielal 17.9 a mala byt dorucena na druhy den je stale v preprave, tak som pisal na support a dnes na nu vyhlasili patranie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
kokos to nebudes mat doma nikdy. Z ktoreho amazonu si to kupoval, nemecky, anglicky ? Som nejaky strateny citat, mam rozmazazne pismenka po vcerajsej akcii.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- geroswen
- Používateľ
Z nemeckeho.. jedine stastie je to, ze Amazon aj UPS pomerne rychlo odpisuju na emaily. Inak je bieda na oboch stranach.
UPS mi pri oboch objednavkach posunula datum dorucenia... obe mi mali prist v pondelok, tak som si dal home office, aby som sa nemusel nahanat a v pondelok vecer to v oboch pripadoch posunuli na stredu. O tej stratenej zasielke a 3x zmenenej cene ani nehovorim.
Amazon zasa bali elektroniku ako keby islo o palivove drevo. Na webe som si vyklikal refund aj s dovodom a kym som im vysvetlil co od nich chcem, tak sme si vymenili 10 emailov.
UPS mi pri oboch objednavkach posunula datum dorucenia... obe mi mali prist v pondelok, tak som si dal home office, aby som sa nemusel nahanat a v pondelok vecer to v oboch pripadoch posunuli na stredu. O tej stratenej zasielke a 3x zmenenej cene ani nehovorim.
Amazon zasa bali elektroniku ako keby islo o palivove drevo. Na webe som si vyklikal refund aj s dovodom a kym som im vysvetlil co od nich chcem, tak sme si vymenili 10 emailov.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
takže ? zase znovu ten samsung, či už konečne pôjdeš do philipsa ?
- geroswen
- Používateľ
Samsungu som dal dve sance a stacilo... v amazone mi kvoli nim zostalo vysiet 1,7k. Radsej si pockam na ich 950 pro
Nad Philipsom som rozmyslal ale uz som nemal nervy ani cas na dalsiu reklamaciu, keby mi nieco vadilo. Napriklad ten samsung bol sam o sebe v pohode co sa tyka input lagu ale ked som mal vedla neho Dell a presiel som mysou z jedneho na druhy, tak tam bolo citit znacny rozdiel.
Navyse som predal kasnu, takze teraz ani nemam stroj, ktory by daval 4k vystup. Notebook mi da max 2x 2560x1600.
Zobral som teda druhy U2515H a som spokojny. Nezmestim tam sice pohodlne 4 taby ale na dvoch screenoch mi preklikavanie az tak nevadi. Taskbar mam uz par rokov na hrane medzi monitormi, cim si denne usetrim peknu vzdialenost prejdenu mysou Balenie od Dellu je uplne iny vesmir. Na displeji je nalepena taka biela sranda, rohy monitora su oblepene paskou, cely monitor zabaleny v bielom sacku. To je pichnute do kartonovej krabice s dvojitou stenou a ta je este natesno strcena vo vonkajsej krabici. Pre kontrast Samsung ma hore a dole kusok polystyrenu, na lesklych plastoch je nalepena folia a cez rucku na krabici sa vies dotknut priamo holeho screenu...
Nad Philipsom som rozmyslal ale uz som nemal nervy ani cas na dalsiu reklamaciu, keby mi nieco vadilo. Napriklad ten samsung bol sam o sebe v pohode co sa tyka input lagu ale ked som mal vedla neho Dell a presiel som mysou z jedneho na druhy, tak tam bolo citit znacny rozdiel.
Navyse som predal kasnu, takze teraz ani nemam stroj, ktory by daval 4k vystup. Notebook mi da max 2x 2560x1600.
Zobral som teda druhy U2515H a som spokojny. Nezmestim tam sice pohodlne 4 taby ale na dvoch screenoch mi preklikavanie az tak nevadi. Taskbar mam uz par rokov na hrane medzi monitormi, cim si denne usetrim peknu vzdialenost prejdenu mysou Balenie od Dellu je uplne iny vesmir. Na displeji je nalepena taka biela sranda, rohy monitora su oblepene paskou, cely monitor zabaleny v bielom sacku. To je pichnute do kartonovej krabice s dvojitou stenou a ta je este natesno strcena vo vonkajsej krabici. Pre kontrast Samsung ma hore a dole kusok polystyrenu, na lesklych plastoch je nalepena folia a cez rucku na krabici sa vies dotknut priamo holeho screenu...
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Tak to je škoda, že o jedného z 4K 40 inch klubu menej Ale potom Ťa to asi neohúrilo tak ako nás, ten obrovský screen size hype
.