World of Tanks (MMO)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: World of Tanks (MMO)
mne sa medium celkom pacia, hram rusku liniu a som na t44. Ale dost ma hadze do bitiek s tier 9 a to ma moc nebavi. zato s kv1 mam stastie na max T6 a to sa snim da zahrat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno zdá sa že v 9.10 zase niečo robili z MM lebo v 9.9 to bolo strašné...
is mala 16x za sebou T9 a potom konečne t8
a bolo viac takých tankov napr vk36
teraz to je celkom dobré sem tam T+1, sem tam T+2 a niekedy aj vlastný tiež čiže v pohode
tak KV1 je jeden z tankov čo nemusí moc plakať ani ked je úplne dole
is mala 16x za sebou T9 a potom konečne t8
a bolo viac takých tankov napr vk36
teraz to je celkom dobré sem tam T+1, sem tam T+2 a niekedy aj vlastný tiež čiže v pohode
tak KV1 je jeden z tankov čo nemusí moc plakať ani ked je úplne dole
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
mozes mat za sebou taku istu uroven bitky mnoho krat. To ze ti s T7 tankom padne T9 bitka nijak nemeni pravdepodobnostne rozlozenie tych bitiek. Ruleta to iste....To ze niekolko krat za sebou padla cierna neznamena, ze teraz uz predsa musi padnut cervena. MM bolo v 9.10 menene, ale menilo sa MM map, nie tankov.
KV-1 je na svojej urovni omnoho silnejsi tank ako T-44 na svojej urovni. Preto sa hra komfortnejsie.
Co sa tyka patton linie, mozem hovorit len o strednych urovniach. Lee je ako T4 irelevantny, M4 na T5 je ok, ale vzdy ma vytacal. M4A3E8 je moj milacik, M4A3E2 som este nehral. T20 je podobne ako M4, je to schopny tank, ale vytaca ma. Problem je v tom, ze schopnosti T20 su dost obmedzene a prevazne sa treba drzat na dlhsiu vzdialenost a na kopcekoch.
Inak, preco su momentalne vlastne x3 a preco vidavam tak strasne vela Cromwellov?
KV-1 je na svojej urovni omnoho silnejsi tank ako T-44 na svojej urovni. Preto sa hra komfortnejsie.
Co sa tyka patton linie, mozem hovorit len o strednych urovniach. Lee je ako T4 irelevantny, M4 na T5 je ok, ale vzdy ma vytacal. M4A3E8 je moj milacik, M4A3E2 som este nehral. T20 je podobne ako M4, je to schopny tank, ale vytaca ma. Problem je v tom, ze schopnosti T20 su dost obmedzene a prevazne sa treba drzat na dlhsiu vzdialenost a na kopcekoch.
Inak, preco su momentalne vlastne x3 a preco vidavam tak strasne vela Cromwellov?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- dexterav
- Sponzor fóra gold
vraj povzbudenie po prázdninách
cromwell alebo aj cromwell b? ja ich zase moc nevidím asik náhoda
cromwell alebo aj cromwell b? ja ich zase moc nevidím asik náhoda
- M1ch4l
- VIP
nooo...oba. Asi len nahoda.
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
nahoda, ja ich velmi nevydavam ... chystam sa tiez na patton liniu, ale najprv spravim vsetky strongold tanky potom to ostatne ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Cromwelov vidavam sporadicky.
Kv1 je hlavne dobryproti zaciatocnikom. Ak nevedia kam mierit, tak nedaju ani hit. Ale zas ho nie je taky problem zostrelit. + jeho manevrovatelnost a otacanie veze je bieda. Ja ho mam ako masinku na peniaze
S tou t44 sa mi hra podstatne horsie ako s t34 85.
Kv1 je hlavne dobryproti zaciatocnikom. Ak nevedia kam mierit, tak nedaju ani hit. Ale zas ho nie je taky problem zostrelit. + jeho manevrovatelnost a otacanie veze je bieda. Ja ho mam ako masinku na peniaze
S tou t44 sa mi hra podstatne horsie ako s t34 85.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
lebo t34-85 je na tier 6 dosť OP
rýchlo nabíja, vysoká prieraznosť a aj poškodenie ked uvážime že je to medko a tiež je podozrivo presná
a niečo aj dingne
taký rudy je ešte trošička polepšený a je to aj vidieť, dokonca aj horšia t34-85M je slušný drtič
t44 už v T8 taký zázrak neni a nemá nič extra
rýchlo nabíja, vysoká prieraznosť a aj poškodenie ked uvážime že je to medko a tiež je podozrivo presná
a niečo aj dingne
taký rudy je ešte trošička polepšený a je to aj vidieť, dokonca aj horšia t34-85M je slušný drtič
t44 už v T8 taký zázrak neni a nemá nič extra
no neviem jak vam ale aj mne sa to hemzi Cromwellami v bitkach. Vzdy aspon jeden, normalne je aj po 2-3 na oboch stranach a to ani v cate nebyvaju.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Tak som sa vratil po dlhej dobe k IS3 a je stale &op tank... A k tym japoncom ta III a IV tier heavy to je važne bieda...
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
k tej t34-85 dnesna https://replays.quickybaby.com/result.php?id=145049 a z pondelka : ) https://replays.quickybaby.com/result.php?id=144429 ja s nim velmi rad hram, je to aktualne moj najhranejsi tank.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Včera som hd is3 dingol s jgE100 na hulle. Perfektne vybalansovaný tank od červených Sovietov
No dnes som sa odhodlal zase robit nejake LT misie, strach a hroza, LT mam rad, ale spotting misie su magnet na mestske mapy, winrate v p..., WN8 v p..., tak seriem na to, hram ako assasinov a zacalo sa mi aj trochu darit. http://wotreplays.com/site/2142328#stats - prvykrat sa mi stalo, ze mi po hre niekto z vlastneho tymu napisal spravu, ze: GG!
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
pekna hra s tym ELC, az na kiks proti SU-85I to bolo prakticky bezchybne.
Njn, ked ja som strasny stresman, sa mi uz pomaly ruky triasli
WoT/AW - Hadent