Headset na CSgo
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Headset na CSgo
daco lacne alebo dobry pomer cena/"vykon" 99% casu na PC budem na reprakoch ale na 2.0 sa CSko hrat neda
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Re: Headset na CSgo
co je pre teba daco lacne ? ja som si po dlhsom hladani uvedomyl ze nieco lacne a dobre sa moc neda kupit tak som kupil hyperx cloud 1 a som spokojny mozem ich mat na hlave cely den a vobec ma neboli ako z razer kraken headsetu ale tak kazdy ma inu hlavu
- elementar
- Sponzor fóra silver
nic ? lacne znamena 20-30 euro ? pamatam si neake rezistance sluchatka ktore mali vraj jadro rovnake ako razerky za 70evri v tescu ich mali za 12 euro este sa predavaju ?
nepredavaju sa uz v tescu sa mi zda, jedne mi tu lezia na stole, aj s nimi hrajem csko, ale dost tlacia po case na uchu.
A kedze nechces davat za headset viac ako 30€ tak skus sa pozriet na Creative Fatality, tie su celkom pohodlne na dlhsie hrania.
A kedze nechces davat za headset viac ako 30€ tak skus sa pozriet na Creative Fatality, tie su celkom pohodlne na dlhsie hrania.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
Ja osobne používam originál štuple čo som mal k Lumii 920 Vždy som radšej používal klasické sluchadlá, ale raz sa mi pokazili a ako náhradu som práve dal štuple a už by som nemenil . naproti veľkému headsetu z nich nebolia uši , netlačia na hlave. A skvelo to izoluje okolitý zvuk. + mám samostatný mikr. Pri ktorom mi na headsete vadilo že bol buď krátky alebo som ho stále videl periférne kútikom oka čo mi vadilo. Nehovorím že je to ideálne riešenie, ale je to lacné a napriek tomu že ide iba o klasické stereo pri správnom nastavení počujem každý jeden krok .
- elementar
- Sponzor fóra silver
no lacny headset bude aj tak asi stereo ze tiez hram teraz na stoploch a da sa ale aj tak to nieje take priestorove akoby som chcel co je logicke
Budes zklamany i s 5000€ sluchatkama, protoze CS GO ma docela naprd zvuky oproti 1.6 kde jsem sledoval enemy pres zed jen diky zvuku. Tady se mi stane ze proste enemy vybehne do zad a vubec jsem ho neslysel ze by bezel.