Vďaka za objasnenie, žiaľ autíčko nie je moje (otcove) a ten v klube nie je, a asi ani nebude. Ešte skúsim posnoriť internet. Keď sa niečo našlo na iné motory hádam budú aspoň zbytky na tento náš keďže (zatiaľ) o nič konkrétne sa mi nejedná, len či niečo také nie je voľne dostupné ako som mal na Vectru B návod na rozobratie a poskladanie celého autaSnake napísal:Keby si videl ako to je robene, tak by si vedel ze vyscreenshotovat jedno auto je robota tak na mesiac, a to keby si sedel pri PC nonstop.
Ked bude clenom ACIS, tak tam davam z toho vypisy, staci sa opytat. Neklubakom tieto servisne info neposkytujem.
Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Myslím, že investovať zopár desiatok € za bezpečnostné šróby nie je zničujúca investícia. Aj keď sa mi zdá, že teraz sa tie elektróny toľko nekradnú, človek nikdy nevie. Kamarát mal úplne obyčajné 16" alu disky a našiel si raz odskrutkované všetky obyčajné šróby a len bezpečáky mu ostali.landrower napísal:imho disky kradnu len fetaci a tych 4 skrutky kludne zastavia
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
moj sused si tiez kupil noveho forda focusa, a na druhy den, ho nasiel na tehlach. a pritom auto malo ako pisal vyssie iba 16" ocelove kolesa plus nove pneu. niekomu su aj pneu drahe. pritom sa to stalo PRED BRANOU! neuveritelne, ze si nieco take nikto nevsimol v noci. stale niekto nieco ukradne, ja ani neviem kedy mi zmizli stierace a pod., ale asi to bolo pred blokom ale istotu nemam, kedze stierace dnes clovek z miesta vodica nevidi a tak to bolo aj u mna
Spoiler: ukázať
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
To rozhodne, na jar sa mi v KE snazil nejaky hnedoslovak odsrobovat ultraleggery. Troska sme si dali telocviku, ale zmrdik ma toho nabehaneho asi ovela viac a castejsieHellAngel napísal:tak uchyl na disky sa vzdy najde. Ono ked si zoberies, za chvilu prace mas dole 4 kolesa a ak si hlinikace v peknom stave aj s pneu, tak kludne zarobi 300e a viac
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Chlapci, čo s koroziou na bloku motora na ploche kam ide hlava? Riešil to už niekto? Rozmýšľam či to zobrať jemne smirglom, ale nie som si istý či potom sadne hlava, keď sa to na dosť veľkú presnosť brúsi... Samozrejme potom bude treba preplach oleja aj chladiacej, to netreba ani hovoriť... Len či tým nenarobím stycnej ploche viac škody jak osohu
Steam: michalsveto
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Poradit ti neviem sice ale neda sa mi neopytat, ci to zase robis beznu udrzbu
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
nestretol sa niekto s podobným problémom? https://www.youtube.com/watch?v=JqM-beEmGAE
to isté u mňa, spôsobuje to vôlu na radiacej páke, ja to nemám síce tak brutálne a nemá to vplyv na radenie ale keď je človek puntičkár viac ľudí som našiel že to vyriešili tak že ten pôvodný červík čo je tam vyvŕtajú resp celé to prevŕtajú a dajú tam skrutku, len problém je že vyberať prevodovku kvôli tomu nebudem... tak náhodou či niekto nemal rovnaký problém (čítam že je to bežná choroba 106 a 206tiek) a vyriešil to bez vybratia prevodovky... možno tam aj vŕtačku narvem ale najskôr sa spýtam
to isté u mňa, spôsobuje to vôlu na radiacej páke, ja to nemám síce tak brutálne a nemá to vplyv na radenie ale keď je človek puntičkár viac ľudí som našiel že to vyriešili tak že ten pôvodný červík čo je tam vyvŕtajú resp celé to prevŕtajú a dajú tam skrutku, len problém je že vyberať prevodovku kvôli tomu nebudem... tak náhodou či niekto nemal rovnaký problém (čítam že je to bežná choroba 106 a 206tiek) a vyriešil to bez vybratia prevodovky... možno tam aj vŕtačku narvem ale najskôr sa spýtam
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Už to nieje bežná údržba, ale riešenie bordelu po magorovi čo to mal dole predo mnou niekto tam len prdol nové tesnenie na neupraveny povrch tipujem ze krátko pred predajom
Steam: michalsveto
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Riesil niekto aftermarket TPMS senzory? Pytam sa kvoli tomu, ze u predajcu (autorizovany) pytaju za jeden senzor 66€ a na Ebay som nasiel za 45€. Dakujem.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ohladom lestenia hlavy : http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=320268
nie je to zrovna aktivna stycna plocha hlavy, len ma to napadlo ked si zacal tymto smerom. Dany thread som videl v ten den ked ho Dave zalozil a srdce mi zaplesalo desatkrat viac ako obycajne.
Henten dedulo ma taku nekonecnu trpezlivost a zlate ruky ze to snad ani pravda nie je. Jasne, na W113 sa to uz oplati, o tom pokoj ale ajtak. Je to proste jeden namakany megafrajer, videl som jeden jeho vytvor nazivo v Cechach (voz ktory urcite nestretneme na ulici) a nemal som daleko od nasratia do tangacov. Aj s tym jeho spolupachatelom co sa dali dohromady - spojili dve firmy - su absolutne otvoreni navstevam u nich na dielni, ba dokonca mozes aj co-to porobit a na jar ku nim idem. Taka ponuka sa neodmieta.
nie je to zrovna aktivna stycna plocha hlavy, len ma to napadlo ked si zacal tymto smerom. Dany thread som videl v ten den ked ho Dave zalozil a srdce mi zaplesalo desatkrat viac ako obycajne.
Henten dedulo ma taku nekonecnu trpezlivost a zlate ruky ze to snad ani pravda nie je. Jasne, na W113 sa to uz oplati, o tom pokoj ale ajtak. Je to proste jeden namakany megafrajer, videl som jeden jeho vytvor nazivo v Cechach (voz ktory urcite nestretneme na ulici) a nemal som daleko od nasratia do tangacov. Aj s tym jeho spolupachatelom co sa dali dohromady - spojili dve firmy - su absolutne otvoreni navstevam u nich na dielni, ba dokonca mozes aj co-to porobit a na jar ku nim idem. Taka ponuka sa neodmieta.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
fuuuu, tomu vravim cenovy rozdiel, no ty kokos, to sa fakt oplati riesit, cakat 2 tyzdne na senzory..._Mato_ napísal:Riesil niekto aftermarket TPMS senzory? Pytam sa kvoli tomu, ze u predajcu (autorizovany) pytaju za jeden senzor 66€ a na Ebay som nasiel za 45€. Dakujem.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ale tak skoro 20e na kuse nie je malo a ked zoberies 4, tak to mas 80e, pre niekoho je aj usetrenych 80e dostatok penazi. Preco neusetrit ak sa da. Potom je uz ozaj otazka kvalita
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
tak nastavec na bezpečnostnú skrutku bol v lekárničke to je nápad, celé auto som obrátil hore nohami, a dnes len tak reku pozriem do lekárničky, a tam bol
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim