Motul - kompletná škála produktov
Re: Oleje Motul
Bird,
Spec. Dexos 2 nemam na sklade ale X-Clean FE ano. Clean FE je jeden z tych predavanejsich, sam ho mam v 2 autach a spokojnost. na RIU sa mi pekne ustalila spotreba o viac ako pol litra nizsie ako predtym. Mozem odporucat
Doprava postou - balik na postu (kedze 5kg baliky sa tety aj tak neunuvaju vlacit so sebou a aj tak by si dostal len zlty papierik ze si po to mas dojst) vychdza na 2,80 a je tam do 2 dni + poslu ti SMS a hned si po to mozes ist.
Posli fakturacne udaje do SS aj s tel. c.
Easa,
V stredu je to u mna v BA. Zastavis sa?
Z
Spec. Dexos 2 nemam na sklade ale X-Clean FE ano. Clean FE je jeden z tych predavanejsich, sam ho mam v 2 autach a spokojnost. na RIU sa mi pekne ustalila spotreba o viac ako pol litra nizsie ako predtym. Mozem odporucat
Doprava postou - balik na postu (kedze 5kg baliky sa tety aj tak neunuvaju vlacit so sebou a aj tak by si dostal len zlty papierik ze si po to mas dojst) vychdza na 2,80 a je tam do 2 dni + poslu ti SMS a hned si po to mozes ist.
Posli fakturacne udaje do SS aj s tel. c.
Easa,
V stredu je to u mna v BA. Zastavis sa?
Z
Easa, 300V naskladnene
Naskladneny aj 8100 X-Power 10W60 ako uplna novinka, Specific 913D pre Fordistov a 8100 X-Clean 5w40 v pripade zaujmu.
Naskladneny aj 8100 X-Power 10W60 ako uplna novinka, Specific 913D pre Fordistov a 8100 X-Clean 5w40 v pripade zaujmu.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
ahoj, tak je to aktualne, mas ten specific a ides okolo? 5l by som zobral, mozno 10.mirjak napísal:Zoran, nechodievas aj cez BB? Skusil by som ten Specific 507 00 5W-30 (bud do 2.0TDI BKD alebo 2.0TDI CR CBAB)
naslo by sa nieco na freelander 2l r.v. 2001 215 000km?
Mirjak, ano pojdem cez BB a mam 5 aj 10l posli ss, dohodneme
Tim, Di abo Td4? 2001 je taky prelomovy rok...
Tim, Di abo Td4? 2001 je taky prelomovy rok...
Je to Td4
X-Cess 5w40 alebo X-Max 0w40 viem odporucit. X_max mam poslednu 5l, musel by som doobjednat litrovky... X-Cess mam na sklade, dokonca aj 20l za akciovu cenu to by si mal na 3 vymeny.
Zdravim. Chcem tento olej skúsiť dať do auta. Mám Nissan Almera n16 1.8 benzín má tam ísť 10w40 vedel by si mi nejaký olej poradiť prípadne ako to je S odberom. chodíš do ba?
EDIT: Synergie+ 10W40 - toto nemavam na sklade ale objednam lebo su na to coraz castejsie objednavky
Som v BA inak
Som v BA inak
Super, koľko má bude stáť 10l odber osobne V Ba prídem kam povieš
Pridane 6100 Synergie+ 10W40 do OP. 2x 5l by vyslo osobne v BA na 64. dodavka mozna koncom tohto alebo buduceho tyzdna...
Okej. Tento týždeň dajme tomu vo štvrtok? alebo pošli mi do ss číslo pre rýchlejšiu komunikáciu. dik.
dam vediet ked sa naskladni. Do stredy by to malo byt