World of Tanks (MMO)
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Re: World of Tanks (MMO)
celkom sa mi to pozdava, nie ze by som vedel ako presne funguje tank v skutocnosti, ale pride mi to take realnejsie
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Nie je nad to ziskat Ace tankera pri prehre http://wotreplays.com/site/2150180#stats kua, keby som to tak neposral s tou KV1s a nestratil zbytocne vela HP, tak som mohol mat v pohode rezervu na tu T29 (aj ked aj proti nej sa to dalo lepsie vymysliet - mal som ist zase hore, len som nevedel ci stiham :/ )
WoT/AW - Hadent
- mArtinko5MB
- Používateľ
poznam to zamrzi hlavne vtedy, ked si nemohol spravit viac, pretoze to bolo maximalne maximum ... https://replays.quickybaby.com/result.php?id=141571
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
arty je v poslednej dobe total random vec. Nie je normalne aby trafila tank ktory ide 60-70 km/h a kluckuje. Na druhu stranu ked hram s arty tak bud pri plnom domiereni ani za boha trafit alebo inokedy trafim, ze ani nemierim, proste robi si to co chce.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
ja s T92 netrafim ani mausa na 100m
Asi sa zblaznim od radosti, konecne som dal Ace tankera na tom prekliatom Indien panzerovi (moj magnet na mizerne timy) http://wotreplays.com/site/2152099#stats
WoT/AW - Hadent
Mne taha OI exp paradne teamy - 20 hier 5x win. Jedna z prehranych s 2800 dmg a 5 kills...
BTW: leopard PTA sa mi zda strasne na <> . Je to mnou, ci je to naozaj taky srot. Slaba depresia, pomerne velke, bez panciera, ale najhorsie je asi delo, mam dojem jak keby tie parametre boli vymyslene. Pravidelne zasahy za 0 co je horsie, tak s tak vysokou penetrackou a pravidelne neprestrelujem ani z boku, pomaly nabija a pomaly zameriava...
BTW: leopard PTA sa mi zda strasne na <> . Je to mnou, ci je to naozaj taky srot. Slaba depresia, pomerne velke, bez panciera, ale najhorsie je asi delo, mam dojem jak keby tie parametre boli vymyslene. Pravidelne zasahy za 0 co je horsie, tak s tak vysokou penetrackou a pravidelne neprestrelujem ani z boku, pomaly nabija a pomaly zameriava...
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
PTA je ... slaby (pre nedostatok lepsich vyrazov a aby som bol slusny).
WoT/AW - Hadent
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ani mi nevraj je to jeden z 1. t9 tankov 4o som mal a furt z neho neni t10 a asik ani nebude
myslím že grafika fakt neni najhoršia ako každý mrnčí
myslím že grafika fakt neni najhoršia ako každý mrnčí
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mne to ide dobre
sem tam spustím aj WT a žiadnych 300fps nemám , cca podobne ako tu
sem tam spustím aj WT a žiadnych 300fps nemám , cca podobne ako tu
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
grafika sa v poslednej dobe podstatne zlepsila. Optimalizacia moze byt problem kvoli poctu renderovacich volani (brzenie procesorom)...to by sa dalo vyriesit len prechodom z DX9 na novsie technologie.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- mArtinko5MB
- Používateľ
vcera v cate zase t3485 hviezdila, moja prva Kolobanov's https://replays.quickybaby.com/result.php?id=146783 trochu stastia nakoniec:D ding od IS
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto