zdravim vas, kedze po 7 rokoch mi uz nestaci moj dochodca netgear tak hladam nastupcu, malo by to byt do domu, na streche je nanostation M5 , rychlost 30/30Mbit, pripojene skoro stale dva notebooky a dva mobily, nieco do 40€? dakujem
Xiaomi ma dobre vecicky, ale o routeroch som este nepocul, ale tiez by som to riskol, vyzera byt fajn.
Len by ma zaujimalo, ako je rieseny ten HDD, ked ho pripojis na router... Ci sa ti zobrazi ako "sietove ulozisko" alebo musis pristupovat cez FTP alebo ci len cez ich appku alebo jak...
CPU: R7-9800X3D Cooler: AC LF3 420 MB: x870E Nova GPU: RTX 3080 Ti Suprim X RAM: Corsair Vengenance 64GB 6200CL28 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
Este taka vec, nikde nie je pisane ake su tie porty, a mam silne tusenie, ze to bude 100mbit, kedze sa tym nechvalia nikde.
Reklamacia by bola asi dost natazko takto cez tamtu stranku.
https://www.xiaomiforsale.com/cs/chytry ... arva-cerna
Ale XFS je vraj overeny obchod, a myslim, ze s reklamackou by si uspel. Len zase...cena. Ale do 40€ sa zmestis.
Len mozno ci neexistuje nejake lepsie riesenie za tie prachy?
CPU: R7-9800X3D Cooler: AC LF3 420 MB: x870E Nova GPU: RTX 3080 Ti Suprim X RAM: Corsair Vengenance 64GB 6200CL28 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
no ved to som si myslel, a ten TP link co som sem dal je shit? zas nepotrebujem to kazdu hodinu restartovat a mat problemy z vypadavanim wifi atd, necham si poradit radsej