takze kamos ma firmu, pomerne mladu na poskytovanie netu...
doteraz mu slo v pohode.. tak som to chcel dotiahnut ku mne... takze sme rozsirili siet... na jednu budovu... asik 4 kilaky...(to je 5-ka pre vstup, a vystup 6 to su AP oznacenie), on doma skade to taha je (4)... a ja som napojeny na tu budovu...ja som 30-tka .. no ked ja sa napojim tak a dam nacitat stranku tak hned vybehnu pigny a zacne vypadavat 4-ka, ako ku 4-ke sa uz nenapojim ani ping....
on ma na 4,5,6 AP Proxima Orinoco 700
a ja mam Ovislink 5460
kde moze byt chyba?
pigny na 5,6 a na moje AP idu v poho na 5,6-ku -2,3, ms a na AP 1mx
a na 4-ku idu az okolo 3000 pri 4000 vypadava 4-ka
a jemu zase ukazuje, ze po 5,6 idu v poho pingy...- len na mna idu vysoke...
moj pc preinstalovany... sformatovy, a aj 3 wi-fi karty s antenou a tiez to iste robi... moze to byt moja antena?
pls porady.. lebo nevieme si s tym dat rady---
poooomoc mikrovlnka... vysoke pingy...
hm
tak kamarat s OvisLinkom to je o nicom... co tak LinkSys?
Inac bude tam rusenie prostredia... kopce, domy, les, cokolvek... je tam cisto priama viditelnost, nepletie sa do toho nieco ine? ina wi fi?
Inac bude tam rusenie prostredia... kopce, domy, les, cokolvek... je tam cisto priama viditelnost, nepletie sa do toho nieco ine? ina wi fi?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ne ne .. to ja mam ovislink a ostatny zakaznici.
a robi to len mne.. alebo ak sa pripojim automaticky sa pingy na 4-ke dvihnu...
nooo medzi mnou a 6-kou je kopec ale vidno.. moze byt, ze som potreboval net rychlo a sme dali staru a slabu antenu.. ? signal mam len 26% a je pravda ze som najdalej od uzla a uzly su robene na AP Proxima Orinoco 700 :8O:
a robi to len mne.. alebo ak sa pripojim automaticky sa pingy na 4-ke dvihnu...
nooo medzi mnou a 6-kou je kopec ale vidno.. moze byt, ze som potreboval net rychlo a sme dali staru a slabu antenu.. ? signal mam len 26% a je pravda ze som najdalej od uzla a uzly su robene na AP Proxima Orinoco 700 :8O:
Ako vravis, bude to zrejme tym, ze mas antenu s malym ziskom...
Inak ako AP je najlepsie pouzit dake novsie zariadenie s technologiou MIMO - ma v sebe hned viacero anten a potom pri pripojeni viacerych ludi nenastava zahltenie siete a aj rychlosti a dosah je samozrejme lepsi...
Inak ako AP je najlepsie pouzit dake novsie zariadenie s technologiou MIMO - ma v sebe hned viacero anten a potom pri pripojeni viacerych ludi nenastava zahltenie siete a aj rychlosti a dosah je samozrejme lepsi...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!