Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
Ako čistiť hliníkové diely? Dekel motora, sanie a tak... Keď už to mám všetko dole, rovno to vypucujem ak budem vedieť ako...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
tak som sa prave dovalil z stk a emisnej...po 4r bez jedinej chyby
emisna: neviem co je podstate pre benzin ale:
CO: 0.01%
Obsah HC: 19
Lambda: 1.004%
a nviem kto tu daval obrazok 4r lancera zospodu ze bol totalne zhrdzaveny...bol som pod autom a ziadna hrdza nikde nebola
emisna: neviem co je podstate pre benzin ale:
CO: 0.01%
Obsah HC: 19
Lambda: 1.004%
a nviem kto tu daval obrazok 4r lancera zospodu ze bol totalne zhrdzaveny...bol som pod autom a ziadna hrdza nikde nebola
- landrower
- Pokročilý používateľ
Ono určite veľa spraví kde a ako veľa jazdis, a aj ako sa o auto staras...
Bohvie koľko mal ten nalietane km...
Bohvie koľko mal ten nalietane km...
Heavy Metal Polish - http://www.chemicalguys-shop.sk/index.p ... l%20polishlandrower napísal:Ako čistiť hliníkové diely? Dekel motora, sanie a tak... Keď už to mám všetko dole, rovno to vypucujem ak budem vedieť ako...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
Dik , môže aj na časti čo sú vnútri? Kde v BA kúpim hned?
hodnoty HC su nespalene uhlovodiky, cize asi nespalene palivo..
?? V malackach kupis, do 15:30 su tam.landrower napísal:Dik , môže aj na časti čo sú vnútri? Kde v BA kúpim hned?
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 11:26
Tomu hrdzaveniu znacne pomaha ked jazdis v zime po soli a potom auto zaparkujes v garazi... to je cisty raj pre hrdzu
- landrower
- Pokročilý používateľ
myslene, ci to nenechava nejaky povlak alebo tak, nieco co by uskodilo motorovemu oleju alebo robilo bordel ked sa zohreje.Snake napísal:?? V malackach kupis, do 15:30 su tam.
skoda, do MA som dnes nemal kedy vybehnut... do 15:30 ti maju este lepsi pracovny cas jak ja
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
fesaci, s akou znackou remenovych rozvodov mate dobre skusenost ? Malo by to byt pre seat (VW) 1.4 16V.
Komplet set s vodnou pumpou a rozmyslam medzi SKF, Contech, INA alebo Bosch ?
Komplet set s vodnou pumpou a rozmyslam medzi SKF, Contech, INA alebo Bosch ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- landrower
- Pokročilý používateľ
co ja viem tak z aftermarket ina alebo skf, nerobi ina aj prvovyrobu nahodou?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> ja si myslim vw sa z toho vykruti
nevykruti, uz je toho moc. Nieco schytaju.
Ale zase ich nepochovavajte - to nie je v zaujme prakticky nikoho. Rozhodne nie europskej unie, statov, z hladiska zamestnanosti, dph, prijmovych dani, poistenia, dochodkoveho systemu atd. Takyto masivny Lehman Bradrs crash by mozno nahralo nejakej americkej automobilke ale NIE SOM O TOM PRESVEDCENY. Ze preco ? Lebo pol mega predanych kusov Ojdi a WW v priebehu 6 rokov ci kolko neznamena REALNU konkurenciu pre Ševrotel, Buik, Dodž a tieto sprostosti co u nas nepozname so stvorlitrovymi benzinovymi motormi.
Uz tu boli ine automobilky ktore vyfasovali extremne pokuty. Bola spominana aj napriklad Tojota v suvislosti s plynovym pedalom (vsetci viete ze tie auta sa dali zastavit, ze tam ziadny realny problem nebol a okrem ineho mam dojem ale nechce sa mi to overovat dodavatelom pedalika bola americka firma). Tam sa hralo tusim o 5 miliard dolarov a ani v tomto pripade WW nedostane 18 mld listocek.
Takze ked vyfasuju dve-tri-sest miliard tak sa radovo bavime o tom istom ako v pripade Tojoty. Mame niekto dojem ze by Tojote prilis moc uskodil cirkus s plynovym pedalom ze by sa z toho firma posr..kakala ? Najlepsia bola anketa na topspííde :
ZMENILA KAUZA TDI VÁŠ POHĽAD NA ZNAČKU VW K HORŠIEMU?
Áno ( 66% )
Nie ( 34% )
Odpovedalo 270 ľudí
tak co chces, LUDIA CHCU BYT OJEBAVANI, NEVADI IM TO a kludne si kupia zase. A aj ti ktori sa vyjadrili ze sa im nieco nepozdava, aj tam to zrovna ZDALEKA NEZNAMENA ze si WW nekupia. Tak co.
Vlastne sa nic nedeje. Pri rocnom zisku 11 mld dolarov (tusim) zaplatia 5-6 tekvic pokutu. No boze aby sme sa z toho neposrali. Posledny polrok sme robili na pokutu a pritom sme sest-sedem rokov predavali tragace a podvadzali.
oplatilo sa !!! toto sa velmi oplatilo !!!! konkurencia nepodvadzala, mala vyssie naklady a predavala menej. Hahahaha, zoberte si nas POLROCNY ZISK, cocoti.
Mnam, ved toto je obrovska vyhra pre WW. Nech sa na to pozerate akokolvek, je to tak. Psi stekaju, karavana sa sunie dalej.
nevykruti, uz je toho moc. Nieco schytaju.
Ale zase ich nepochovavajte - to nie je v zaujme prakticky nikoho. Rozhodne nie europskej unie, statov, z hladiska zamestnanosti, dph, prijmovych dani, poistenia, dochodkoveho systemu atd. Takyto masivny Lehman Bradrs crash by mozno nahralo nejakej americkej automobilke ale NIE SOM O TOM PRESVEDCENY. Ze preco ? Lebo pol mega predanych kusov Ojdi a WW v priebehu 6 rokov ci kolko neznamena REALNU konkurenciu pre Ševrotel, Buik, Dodž a tieto sprostosti co u nas nepozname so stvorlitrovymi benzinovymi motormi.
Uz tu boli ine automobilky ktore vyfasovali extremne pokuty. Bola spominana aj napriklad Tojota v suvislosti s plynovym pedalom (vsetci viete ze tie auta sa dali zastavit, ze tam ziadny realny problem nebol a okrem ineho mam dojem ale nechce sa mi to overovat dodavatelom pedalika bola americka firma). Tam sa hralo tusim o 5 miliard dolarov a ani v tomto pripade WW nedostane 18 mld listocek.
Takze ked vyfasuju dve-tri-sest miliard tak sa radovo bavime o tom istom ako v pripade Tojoty. Mame niekto dojem ze by Tojote prilis moc uskodil cirkus s plynovym pedalom ze by sa z toho firma posr..kakala ? Najlepsia bola anketa na topspííde :
ZMENILA KAUZA TDI VÁŠ POHĽAD NA ZNAČKU VW K HORŠIEMU?
Áno ( 66% )
Nie ( 34% )
Odpovedalo 270 ľudí
tak co chces, LUDIA CHCU BYT OJEBAVANI, NEVADI IM TO a kludne si kupia zase. A aj ti ktori sa vyjadrili ze sa im nieco nepozdava, aj tam to zrovna ZDALEKA NEZNAMENA ze si WW nekupia. Tak co.
Vlastne sa nic nedeje. Pri rocnom zisku 11 mld dolarov (tusim) zaplatia 5-6 tekvic pokutu. No boze aby sme sa z toho neposrali. Posledny polrok sme robili na pokutu a pritom sme sest-sedem rokov predavali tragace a podvadzali.
oplatilo sa !!! toto sa velmi oplatilo !!!! konkurencia nepodvadzala, mala vyssie naklady a predavala menej. Hahahaha, zoberte si nas POLROCNY ZISK, cocoti.
Mnam, ved toto je obrovska vyhra pre WW. Nech sa na to pozerate akokolvek, je to tak. Psi stekaju, karavana sa sunie dalej.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.