Youtube pomalé načítavanie videa
Youtube pomalé načítavanie videa
Zdravým už asy týždeň mi youtube nestíha načítavať FHD videa proste to ide pomaly net mám od UPC 50/5 ale na iných stránkach nemám problém. Je to aj u vás tak? Skúšal som aj meranie pripojenia a všetko je v poriadku problém bádam len na youtube.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Re: Youtube pomalé načítavanie videa
Mne to robilo a aj ine veci spomalene no taka lajcka nepochopitelna rada pomohla odstavil som v procesoch svchost.exe a zazrak
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Na mozille to ide hrozne resp.celá mozilla ide na prd, na Chrome OK aj na pomalšom nete.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
ja pouzivam mozilu a vsetko ide v poriadku yt pustas cez flash alebo html5 ? ja cez html5, neviem jak teraz ide cez flash
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
s mozilou v posledných mesiacoch problém nemám a youtube ide ako má takýto problém som mal ale na stranke , navratdoreality.cz proste všade fajn iba tma tie vide nechcelo načitavať
Edit: do dvoch mesiacov približne problem zmyzol sám , ostatnžý uživatelia nemali problémi
Edit: do dvoch mesiacov približne problem zmyzol sám , ostatnžý uživatelia nemali problémi
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
napada ma len skusit premazat v prehliadaci docasne subory a cookies, skusal si?
No ono raz ide v pohode potom to znova blbne a o tri dni všetko v poriadku aj teraz ako som spravil tento príspevok tak mi to na druhý deň išlo v pohode dokonca aj 4K a dnes znova blbne pri FHD aj HD. Nič nebudem meniť lebo už viac ako týždeň PC beží lebo mám zapnutú Recuvu a obnovujem si disk ktorý som si nedopatrením sformátoval kde som mal všetky dokumenty, fotky, hudby, filmy proste všetko na čom mi záleží a nakoľko je to babračka tak to obnovujem po malých kúskoch a nechce sa mi zakaždým čakať dva dni kým to Recuva nanovo načíta ale nič okrem youtube neblbne.
Dr.80 - Neviem cez čo to spúšťa či cez html alebo flash ale zrejme ten flash ako som nainštaloval Chrome tak som nič také nenastavoval.
big.meat - tým to nebude dokonca mám Chrome cez afinity vypnutý na druhom jadre kôli WOTku nakoľko si z youtube púšťam hudbu počas hrania.
hulo92 - neskúšal to spravím až keď úspešne obnovím všetky data z HDD. Nechcem riskovať aby mi padol system.
Dr.80 - Neviem cez čo to spúšťa či cez html alebo flash ale zrejme ten flash ako som nainštaloval Chrome tak som nič také nenastavoval.
big.meat - tým to nebude dokonca mám Chrome cez afinity vypnutý na druhom jadre kôli WOTku nakoľko si z youtube púšťam hudbu počas hrania.
hulo92 - neskúšal to spravím až keď úspešne obnovím všetky data z HDD. Nechcem riskovať aby mi padol system.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black