Všeobecná diskusia
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Všeobecná diskusia
dobre, aj ked len CO, aj tak sa znizilo a asi pod 0,50 to uz nieje mozne, lebo to palivo sa predsa spali, a auto nema odkladacie nadrze na skodlive plyny. nizsie to uz rapidne nepojde, uz to bude po desatinach. pri euro 1 2 to bolo skokom o cele cislo, ale to uz podla mna fyzikalne nieje mozne.
no pri predaji a v cennikoch sa riesi hlavne emisie CO2 na kilometer. podla mna, obrovska vacsina ludi nevie, ze je to len vyratane so spotreby, podla cennika to aj vyznieva tak, ze tomu autu namerali, ze do ovzdusia vypusti tolko a tolko gramov na km. Tak je to pisane..
no pri predaji a v cennikoch sa riesi hlavne emisie CO2 na kilometer. podla mna, obrovska vacsina ludi nevie, ze je to len vyratane so spotreby, podla cennika to aj vyznieva tak, ze tomu autu namerali, ze do ovzdusia vypusti tolko a tolko gramov na km. Tak je to pisane..
Spoiler: ukázať
CO2 je predsa priamo umerne spotrebe. V tom najidealnejsom svete by mala ist z vyfuku para a CO2, ale kedze benzin obsahuje rozne prisady a spalovanie nie je uplne dokonale, tak tam vznikaju aj ine castice.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
zdar hoši,
blíži sa pomaly zima, tak sa chystám na kúpu zimných pneu. no mám k tomu otázočku.
V technickom mám zapísaný rýchlostný index pneumatík 91H, T-čkovú kategóriu prekračujem konštrukčnou rýchlosťou vozidla o 1 celý kilometer
no chcel by som kúpiť 91T, keďže sú lacnejšie, je lepší výber, a konstrukcnu rychlost vozidla aj tak nikdy nedosiahnem.
zaujíma ma, ako to berú policajti ? kontrolujú aj toto ? niekde som sa dočítal že si stačí do interiéru vozidla dať nejakú nálepku so značkou max rýchlosti 190km/h. bude to stačiť ?
blíži sa pomaly zima, tak sa chystám na kúpu zimných pneu. no mám k tomu otázočku.
V technickom mám zapísaný rýchlostný index pneumatík 91H, T-čkovú kategóriu prekračujem konštrukčnou rýchlosťou vozidla o 1 celý kilometer
no chcel by som kúpiť 91T, keďže sú lacnejšie, je lepší výber, a konstrukcnu rychlost vozidla aj tak nikdy nedosiahnem.
zaujíma ma, ako to berú policajti ? kontrolujú aj toto ? niekde som sa dočítal že si stačí do interiéru vozidla dať nejakú nálepku so značkou max rýchlosti 190km/h. bude to stačiť ?
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ano, bude.
ukazka: forum.skodahome.cz/uploads/post-5941-1220463400.jpg
Naposledy upravil/-a mp3turbo v St 30. Sep, 2015, 18:39, upravené celkom 1 krát.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
pochopil som to spravne ? Ten hajzlik bude dostavat takmer 29 mega ROCNE dochodocek ?
http://openiazoch.zoznam.sk/cl/160214/O ... a-odstupne
http://openiazoch.zoznam.sk/cl/160214/O ... a-odstupne
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
bývajú tie nálepky ku každým pneu ? či nie je to samozrejmosť ?mp3turbo napísal:ano, bude.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
staci aj ked mas palubny pocitac, kde sa da nastavit limit na upozornenie... ale neriesia to ani policajti ani stk
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
sak on je chudacik, biely kon. obet sysytemu on o tom softe nevedel. ale ako spravny sef vzal zodpovednost.
on dal akurat prikaz: vyrieste emisie ako len chcete
on dal akurat prikaz: vyrieste emisie ako len chcete
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
nie je to nic neobvykle na tej urovni... samozrejme to nie je rocne, to len nasi novinari prekladaju dako divoko
http://www.wsj.com/articles/former-volk ... 1443103501
http://www.wsj.com/articles/former-volk ... 1443103501
Svokrovci riešia problém. Škoda Fabia I, na šoférovej strane nefunguje centrálne zamykanie kľúčom, mám taký pocit, že sa len pretáča. V čom presne môže byť problém? Resp. ako by sa dal riešiť? Ďakujem
prestriekat si to uz skusal? pripadne overit, ci kluc je dostatocne zasunuty ..
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Akoze pretaca sa dokola? Tiahla alebo pruzinky alebo niečo také prdlo, zhodiť tapacir a skontrolovať. Nedávno som taký problém známej na felicii riešil, tam napríklad sa zlomil jeden odliatok čo mal držať pruzinu ktorá zabraňuje pretoceniu...mirko285 napísal:Svokrovci riešia problém. Škoda Fabia I, na šoférovej strane nefunguje centrálne zamykanie kľúčom, mám taký pocit, že sa len pretáča. V čom presne môže byť problém? Resp. ako by sa dal riešiť? Ďakujem
Steam: michalsveto