Posilnovanie
Re: Posilnovanie
len tak som to chcel skusit.
4h pred trénningom nemám nič :/ vstanem a za hodku už miesim železo
Ja som mal vcera debilny den v posilke. Prve opakovania som zvladal uplne v pohode, od 5-6 opakovania v serii mi isla sila rapidne dolu a uplne ma prestavali posluchat svaly. Ked som trochu oddychol, tak som znova zvladol 4-5 opakovani s povodnou vahou a potom akoby utalo a nic. A tak stale dokola. Tak som si dal radsej viac serii, aby som aspon daco odvcicil.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
nakopavac pouzivas? + samozrejme ako jergus pise cca 3-4 hodiny pred treningom poriadne jedlo
osobne dam vzdy nejaku ryzu/zemiaky a nejake to mäso s trochou "zeleneho" a potom 30 min. pred treningom nakopavac (teraz mam nieco od BSN, pumpa a sustredenie super, chut ako z candy shopu) a bezne aj takmer 2 hodky v posilke zbehnu ani neviem ako, doslova radost trenovat
osobne dam vzdy nejaku ryzu/zemiaky a nejake to mäso s trochou "zeleneho" a potom 30 min. pred treningom nakopavac (teraz mam nieco od BSN, pumpa a sustredenie super, chut ako z candy shopu) a bezne aj takmer 2 hodky v posilke zbehnu ani neviem ako, doslova radost trenovat
Praveze nic, ani mi nikdy take netrebalo. Ja sa okolo 5-6 najem a okolo 9 vecer idem cvicit. Bezne nemam problem, len v poslednej dobe mi akosi ubuda energia.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
zeby starnes?Papek napísal:v poslednej dobe mi akosi ubuda energia.
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
v tom pripade som za dva mesiace zostarol o 20 rokov
sak skus, mozno je to len psychicka unava, trochu kofeinu a ine srandy v tom nakopavaci ta hned preberu... ja chodim cvicit tak na 19tu a ked idem z prace, tak som uplne vypnuty, dojdem domov, dam nakopavac a hned to slape a po treningu idem do satne spoteny ako prasa s usmevom na perach a uz ani nepamätam na tu unavu, ked som siel z prace
zelene vravíš? akože špenát a tak? :D
No ja by som po práci cvičiť asi nemohol. Každopádne skúšal som a vždy to bolo zlé
No ja by som po práci cvičiť asi nemohol. Každopádne skúšal som a vždy to bolo zlé
no skôr brokolica a taka zelenina... ale sak ani spenat neni zly
tak ja sedim cely den na zadku za pc a este na meetingoch, takze unava je len psychicka, takze staci trochu nakopnut a telo samo o sebe musi vladat, lebo sak cely den nic nerobilo poriadne
tak ja sedim cely den na zadku za pc a este na meetingoch, takze unava je len psychicka, takze staci trochu nakopnut a telo samo o sebe musi vladat, lebo sak cely den nic nerobilo poriadne
ako zvládaš potom deň? nie si vyčerpaný? rozmýšľam že by som tiež začal chodiť pred prácou, o 5:35 by som vstal dal nejaký jogurt s vločkami (neviem či to je dobrý typ "raňajok" ale na lačno asi neodcvičím veľa) o 6:00 by som bol vo fitku, o 7:30 na ceste do práce..Broslowski napísal:len tak som to chcel skusit.
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Zvládam ho podstatne lepšie ako keď idem po práci pretože:
- mám prekrvený oganizmus od hora až dolu.
- vždy keď vojdem do posilky najskor min 10 max 20 min kardio na bike alebo pod. Proste bez toho sa nepohnem.
- Síce som vydal energiu, ešte do 11tej mám v sebe kreatín, sachre, bielkoviny, okolo 1130 - 1200 chodím obedovať ryžu + zeleninu.
- Únava nastupuje okolo 13:30 - kafe, ak nestačí ďalšie kafe, ak stále nič 15 min powernap a som v pohode.
- Na raňajky vločky pokojne, jogurt asi tiež ok. V podstate dáke sachre aby v tom boli.
Po práci keby som šiel už NIČ neurobím a hlavne by som nešiel pretože stačí dáky fuckup v práci a motivácia je v Pčku. Takto si ráno pekne zlepším deň, endorfíny fungujú pri cvičení, chodím do práce vysmiaty a na večer ostáva energia na hranie hier a trtkanie
- mám prekrvený oganizmus od hora až dolu.
- vždy keď vojdem do posilky najskor min 10 max 20 min kardio na bike alebo pod. Proste bez toho sa nepohnem.
- Síce som vydal energiu, ešte do 11tej mám v sebe kreatín, sachre, bielkoviny, okolo 1130 - 1200 chodím obedovať ryžu + zeleninu.
- Únava nastupuje okolo 13:30 - kafe, ak nestačí ďalšie kafe, ak stále nič 15 min powernap a som v pohode.
- Na raňajky vločky pokojne, jogurt asi tiež ok. V podstate dáke sachre aby v tom boli.
Po práci keby som šiel už NIČ neurobím a hlavne by som nešiel pretože stačí dáky fuckup v práci a motivácia je v Pčku. Takto si ráno pekne zlepším deň, endorfíny fungujú pri cvičení, chodím do práce vysmiaty a na večer ostáva energia na hranie hier a trtkanie
keď vyzdraviem hádam aj vyskúšam, predpokladám že ráno o 6-stej bude prázdne fitko čo je fajn bonus za privstatie, lebo po práci to ide ako si písal aj ty niekedy extrémne ťažko
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Ja som tiež chodieval ráno pred prácou a bolo to asi to naj čo som mohol robiť. Trochu si treba zvyknúť na vstávanie a chvíľu aj potrvá, kým si telo zvykne na to že chvíľu po prebudení má podávať výkony. Stačí 1-2 týždne a bez problémov sa to dá. Ja som chodieval na lačno, príp. dal nejaké mini raňajky na stojáka pred chladničkou - koliesko šunky, syra a pod, aby som dostal aspon niečo do žalúdka.
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Pouziva tu niekto Nano Vapor? Ja hej a celkom mi sadol. Nejake skusenosti tu s nim niekto ma?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
mal som, ten povodny s johimbinom bol raketa, ten co je teraz, je uz len slaby odvargammaray napísal:Pouziva tu niekto Nano Vapor? Ja hej a celkom mi sadol. Nejake skusenosti tu s nim niekto ma?
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil