no chlapci ak sa admini a moderatori takto snažia vyriešiť problémi , že zamknú vlakno nech sa to viac nepreberá tak je to smutné . prihlasujem sa z viacerích zariadení a ak si to mám na všetkých fixovať sám , kto vie či na telefonoch to vôbec pôjde , tak to radšej kašlem na to .
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 6&start=30
hovorím o tomto vlákne .
nezabudnite to tu zakmnuť potom . od každého chcete aby sa tu dodržiavali pravidla ale nejakú prkotinku vyriešiť na stránke to už je problém keby sa jednalo o problémovu reklamu na stránke fixnutá by bola o pár minút .
chodím tu v celku často hľadám tu odpovede ale snažím sa aj odpovedať tka to tu prosím spriemnite aspoň touto maličkosťou . som na to zvyknutý a ta hlaška ma irituje .
najnovsie temy "2" - problém bez konca
Re: najnovsie temy "2" - problém bez konca
Je to neprijemne, aj mne sa to stava dost casto. Ale za tie roky som sa to naucil ignorovat. Ak je nieco co ma zaujima tak si to najdem aj dlhsou cestou. Evidentne na vyriesenie takejto blbosti nieje dost casu/vedomosti
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Treba verit, tiez ma to obcas nahneva ale clovek si zvykne aj na smrt
NB: Asus ROG Strix G16
teraz to robi s temou DDR4 3500 CL14! a s temou Porovnanie vykonu procesorov na hry
Spoiler: ukázať