Samsungu som dal dve sance a stacilo... v amazone mi kvoli nim zostalo vysiet 1,7k. Radsej si pockam na ich 950 pro
Nad Philipsom som rozmyslal ale uz som nemal nervy ani cas na dalsiu reklamaciu, keby mi nieco vadilo. Napriklad ten samsung bol sam o sebe v pohode co sa tyka input lagu ale ked som mal vedla neho Dell a presiel som mysou z jedneho na druhy, tak tam bolo citit znacny rozdiel.
Navyse som predal kasnu, takze teraz ani nemam stroj, ktory by daval 4k vystup. Notebook mi da max 2x 2560x1600.
Zobral som teda druhy U2515H a som spokojny. Nezmestim tam sice pohodlne 4 taby ale na dvoch screenoch mi preklikavanie az tak nevadi. Taskbar mam uz par rokov na hrane medzi monitormi, cim si denne usetrim peknu vzdialenost prejdenu mysou

Balenie od Dellu je uplne iny vesmir. Na displeji je nalepena taka biela sranda, rohy monitora su oblepene paskou, cely monitor zabaleny v bielom sacku. To je pichnute do kartonovej krabice s dvojitou stenou a ta je este natesno strcena vo vonkajsej krabici. Pre kontrast Samsung ma hore a dole kusok polystyrenu, na lesklych plastoch je nalepena folia a cez rucku na krabici sa vies dotknut priamo holeho screenu...