There is no evidence of illegal activity, such as the “defeat devices” used by Volkswagen.
nie je to to iste, hentie styri znacky neinstalovali obabravacie zariadenia, ktore to aktivne potlacali, ukazuje to nepresnost a nulovu vypovednu hodnotu toho testu. mali tam 2-4x, volkswagen mal 20-40x ?
ford by to mohol montovat v niekde v eu, tak ako to robi tesla, poslu "vehicle parts", na ktore sa nevztahuje dan a poskladaju to v holandsku, ale asi sa to neoplati
Spojka funguje úplne rovnako. Kde môže byť problém? Pozeral som by očko mechanizmus a vyzerá to tak že samotný odpor pedálu je nejakým spôsobom riešený cez pružinky na ňom? (mozem odfotit ak treba ale cca taketo nieco http://i369.photobucket.com/albums/oo14 ... S5qcGc.jpg ) všimol som si na týchto pružinách nejaké biele mazivo.
Môže byť aj opačný koniec tiahla, v motore to mazivo rýchlo zmizne... Pozri pruzinku na tiahle v motorovom priestore, strekni wd40, ak to prestane tak tam daj nejaké normálne tuhé mazivo a bude pokoj. Nedávno som také riešil s kiou rio podobného veku.
Ten pedal nemusi vrzgat sam o sebe. Kludne to moze byt spojkovy valec. Vtedy nepomoze ani WD40 ale treba to mazat nejakym odolnym svinstvom ako je molybdenova vazelina a pod.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Snake napísal:po novom aj prerabka na EU standardy (nesmu byt cervene smerovky). atp atp...
Teraz fakt seriózna otázka, nad ktorou som sa chvíľu zamýšlal: Ako je možné, že som videl už minimálne 2× nejakú Lanciu a teraz pár dní dozadu Subaru, všetky spomenuté na Slovenských značkách a zo všetkých spomenutých ani jedno vzadu nemalo ani len svetlo oranžovej farby... ...a pri blikaní blikalo, samozrejme, brzdové...
Ako to? Nie je u nás legislatívou vyžadované oranžové prerušované svetlo?
Ale konkrétne tú Lanciu bez oranžových svetiel vzadu som videl aj v Chorvátsku, na Chorvátskych značkách. Takže som nadobudol podozrenie, že sa to tak jednoducho vyrába & predáva.
Či to sú všetko dovozy a nie sú to originál vyrobené mutácie pre tú ktorú krajinu?
Idem kupovat zimne kolesa. Povodne som chcel pneu Continental WinterContact TS 850 P, ale tie nie su nikde dostupne. Ako nahradu som zvolil Nokian WR D4. Je nejaky model od ineho vyrobcu vyrazne lepsi v priblizne rovnakej cenovej hladine? Rozmer 205/60 R16.
Dakujem.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
vzhladom na to, ze sa bliži zimna sezona potrebujem poradit nejake pneumatiky (od "lacnejsie" po lepšie). Tiez poradte dobry shop, ktory predava aj ine ako "made in Poland" pneumatiky.