AMD Radeon R9 390/390X (recenzie, informácie...)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: AMD Radeon R9 390/390X (recenzie, informácie...)
hmm..tak asi ten chladic nebude rovnaky
tam dali zrejme svoj top
a keby som sa lepsie pozrel tak...med>hlinik
tam dali zrejme svoj top
a keby som sa lepsie pozrel tak...med>hlinik
Per - ty si kupoval r9 390 msi, bola krabica nejako chránená aby sa dali zisrtit či bola otvorená / pouzita ? Resp. Ako bola balena, lebo na jednom unboxingu som videl že krabica je v takej folii akokeby.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
sorry ja mam sapphire
opytam sa ale
opytam sa ale
Pein . Moja MSI ked myslis foliu/obal na krabici nemala . Bral som z datacom KE . Akurat na jednom fane mala taku priesvitnu nalepku " remove before use " Nevyzerala ze by ju dakto dal dole resp. dal naspat . No som zvedavy tiez ci ostatny mali foliu na krabici .
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Krabice je bez nálepky, ale co se týče krabice tak na tom oteviracím zobáčku to půjde poznat. Jinak přes větráčky je prelepená msi fólie. Ať se kukne na youtube na nějaký unboxing msi r9 390.
Dakujem, tto je vcelku problem kedze napr. taka alza eviduje jak rozbalene kusy tak nove a som si na 99% presvedčený ze kupujucemu da zrovna ten rozbaleny za plnu sumu.
btw - https://www.youtube.com/watch?v=4kN69ijCO90 - preto som nejako v tu foliu dufal
btw - https://www.youtube.com/watch?v=4kN69ijCO90 - preto som nejako v tu foliu dufal
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Myslis ze by na t nikt neprisiel,ak by predavali to iste seriove cislo viac ludom ? Ved yby im to nesedelo ani v systeme.
No niesom sam co v alze uz raz zaplatil za novy tovar a dostal pouzity / vrateny.. Ale toto je OT..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ja som mal folie na vrtulkach,tak to snad je znak novosti
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
lol, vitaj v reálnom svete, produkty vrátené v rámci 14 dní sú buď hneď dané na sklad ako nové alebo idú na prebal, resp. sa posielajú dodávateľoviPer napísal:Myslis ze by na t nikt neprisiel,ak by predavali to iste seriove cislo viac ludom ? Ved yby im to nesedelo ani v systeme.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Dozkaz na taketo tvrdenie mame ? Viem ze to vypada tvrdacky,ale skus to podlozit.
Tiez som uz pocul o novej karte z data.. ktora bola vratena a predavana ako nova s lepsiou cenou. Ludia vracaju veci ako na beziacom pase a potom aby clovek lustil ci ma alebo nema novy tovar..
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
z alzy som uz aj ja raz platil za novy a dostal pouzity...ci to robia schvalne alebo nie ,netusim
Preto nepochopim preco si to vyrobca nepoisti tou foliou.. a zakaznik hned vie na com je.
Alza to pri tovare pri ktorom sa to tazko zistuje (ako napriklad tu pri GPU) robi asi aj schvalne. GPu na sklade nemali, zrazu vyskocila "pouzity tovar" a hned vedla zrazu aj tovar "novy"... Objednas novy a mas dost velku sancu dostat ten pouzity kedze si to na predajni nevsimes (ano mozes ju potom vratit, ale kto ma na toto cas preboha ? )
Alza to pri tovare pri ktorom sa to tazko zistuje (ako napriklad tu pri GPU) robi asi aj schvalne. GPu na sklade nemali, zrazu vyskocila "pouzity tovar" a hned vedla zrazu aj tovar "novy"... Objednas novy a mas dost velku sancu dostat ten pouzity kedze si to na predajni nevsimes (ano mozes ju potom vratit, ale kto ma na toto cas preboha ? )
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Navrhujem prestahovat diskusie do temy Alza