World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Odignorujem, tak ako vacsinu akcii na ten sposob...
Chodim do prace aj na nocne a mam nejaky zivot takze nie.
Chodim do prace aj na nocne a mam nejaky zivot takze nie.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Aka kampan? Nic som nenasiel o tom
Edit. tak uz som to nasiel, CW zalezitost, nic pre mna.
Edit. tak uz som to nasiel, CW zalezitost, nic pre mna.
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
tak prave som bol svedkom toho ako si 48.6% hrac ako topka v IS-3 v nepriatelkskom time dal 6800 damage a 1921 base exp a hned v dalsej bitke 47.8% hrac s Cromwellom v mojom time v T8 bitke dal 2901 damage a 1700 base exp...to uz som teraz akoze neuniesol a vypinam hru...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
No a? Aj rajča zahrá občas dobre Ja hrám dnes len lighty a 12/17 vyhry To som uz dlho nemal
to nie je o tom ze zahra dobre, nieco je s tou hrou chore. Mne sa az prilis casto stava ze ma davaju dole total rajciny skoro boti, zbadaju ma skor a rozdrbu ma, nechapem. A takisto casto proti rajcinam, mierim na weakspot ale ono to leti proste inam ale rajciak ma da samozrejme hned.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
nj,nejako ich treba udrzat pri wot,wg vie co robi..M1ch4l napísal:tak prave som bol svedkom toho ako si 48.6% hrac ako topka v IS-3 v nepriatelkskom time dal 6800 damage a 1921 base exp a hned v dalsej bitke 47.8% hrac s Cromwellom v mojom time v T8 bitke dal 2901 damage a 1700 base exp...to uz som teraz akoze neuniesol a vypinam hru...
je to parada ked vasmu rhm na kopci da KV4 s udolia snapshot zo slusnej dialky. Samozrejme typek sotva zlty priemer.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
To mi pripomina tu hru co sme hrali v cate a dal nam carry 45% typek v T29M1ch4l napísal:tak prave som bol svedkom toho ako si 48.6% hrac ako topka v IS-3 v nepriatelkskom time dal 6800 damage a 1921 base exp a hned v dalsej bitke 47.8% hrac s Cromwellom v mojom time v T8 bitke dal 2901 damage a 1700 base exp...to uz som teraz akoze neuniesol a vypinam hru...
WoT/AW - Hadent
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Tak proste sa to stava, mam zaznam kde ma nazyva cheaterom lebo som zostrelil nespotnuty tank v pohybe
Samozrejme par sekund predtym bol vidiet
Samozrejme par sekund predtym bol vidiet
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Citim tu nejake konspiracne teorie
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Tak je divne ked zo 5 plne zameranych ran ani raz netrafis is na 400m a ta ta potom da dolu na ranu
Wolwerine vs IS
O podobnych scenach napr z kv2 ticho pomlcim
Tak ale o com by clovek pisal ze
Wolwerine vs IS
O podobnych scenach napr z kv2 ticho pomlcim
Tak ale o com by clovek pisal ze
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
noo tak mne sa posledny tyzden dari trochu pomenej, davam taky moj podpriemer, niektore hry dokonca az slabe. Preto som asi citlivejsi na to, ked vidim takych hracov si davat take cisla v hrach...
matchmaking je tiez celkom vtipny, ked mas s lightikmi misiu spotnut a poskodit 2 artiny a stale dostavas hry s 0 artinami. Prilezitost spravit misiu mas mozno tak v 1 z 10 hier.
BTW ten hrac v IS-3 ma v nom 5292 bitiek a bola to jeho zivotna bitka v IS-3, pise mu maximum damage 6800, co je z tej bitky. Kazdopadne priemerny damage ma v IS-3 1249 a damage ratio ma 0.99. Kazdopadne za poslednych 1000 bitiek ma WN8 cez 1300, cize nie je az taky zufaly.
matchmaking je tiez celkom vtipny, ked mas s lightikmi misiu spotnut a poskodit 2 artiny a stale dostavas hry s 0 artinami. Prilezitost spravit misiu mas mozno tak v 1 z 10 hier.
BTW ten hrac v IS-3 ma v nom 5292 bitiek a bola to jeho zivotna bitka v IS-3, pise mu maximum damage 6800, co je z tej bitky. Kazdopadne priemerny damage ma v IS-3 1249 a damage ratio ma 0.99. Kazdopadne za poslednych 1000 bitiek ma WN8 cez 1300, cize nie je az taky zufaly.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Hlavne by doprdele mali konecne nieco spravit s tou rotaciou map. Expim Nashorna a dostat z 3 bitiek 2x Himmelsdorf a to este po sebe, akoze uplne najlepsia mapa aku som si mohol priat. Ale kebyze idem s Heavy tak dostanem Malinovku alebo Prokhorovku, tipujem.
WoT/AW - Hadent
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
ten map selecting je fakt divny v tomto patchi, hral som v platoon s kamosom a 4 x zasebou sme dostali jednu mapu z rovnakej strany s uplne podobnym tierom clovek by povedal, ze to az nie je mozne
Podla mojho nazoru by mali pridat nejaky priznak k mapam, aby sa tak casto neopakovali. Mam rad napriklad Sand River, tu dostavam velmi malo tak ako aj Overlord ... + poslednu dobu mam s Light a arty v cate pravidelne mestsku mapu
uvidime, co prinesie update 10.0
Podla mojho nazoru by mali pridat nejaky priznak k mapam, aby sa tak casto neopakovali. Mam rad napriklad Sand River, tu dostavam velmi malo tak ako aj Overlord ... + poslednu dobu mam s Light a arty v cate pravidelne mestsku mapu
uvidime, co prinesie update 10.0
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
k tým mápám si to pretoč na 30min 10 sek, rozpráva o tom ten "trtko" ako to funguje