Kontrola, popr. zmena zostavy + navrh vodnika
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Kontrola, popr. zmena zostavy + navrh vodnika
Ja zase zíram,... a sorry že som pochyboval o tvojom skille ,.. premýšľam prečo ja vôbec kupujem adaptéry za 15 eur?
.
No ono je to tým, že na vodné chladenie je aktuálne asi viac položiek a komponentov celkovo ako na HW bežný ... ak sa v tom človek nepohybuje a rieši len povedzme ten úzky stredný, vyšší segment tak sa zdajú určité sumy návrhov nereálne. Tie Alphacool GPX sú naozaj fajn a hlavne sú pre grafiky na ktoré normálne nikto nič nedá.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Dakujem Ti za promptne rozpisanie veci zaroven sa ospravedlnujem za neskoru odpove kedze som to vobec nemal cas riesit.
Co sa tyka 5,25 tak to je najmenej, doteraz vsetky R4 som prerabal svojim sposobom a pohral sa s airflowom . Zaujala ma drahsia varianta samozrejme pre prospech vykonu aj do buducna. Tuto zostavu nemienim menit minimalne rok, takze do dalsich vianoc chcem mat s " PC" uplny pokoj (ako poznam sam seba dost nerealne) ..ok vratme sa k teme
Airflow (ventils) - doteraz som mal len "Noctuu" (neviem podla ktoreho vzoru sa ta potvorka sklonuje), naposledy konkretne model NF P14 redux s 1200rpm regulovane cez krivku podla stupnov . Urcite by som na pretlacenie montoval tieto ako aj in a outtake doteraz . - osobne do 900 rpm mam pozitivne skusenosti aj pocas nocneho hrania - R4 30cm odo mna . ( stara zostava v podpise )
Troska som pozmenil par vec, hlavne ten radiator by som dal asi vacsi, idealne by bolo uchytit 3 14ky ale bohuzial tota R5 asi neumozni ...(mozno keby sa s tym viac pohram)
Takze vybral som si nasledovne (ano, kalkulacia sa troska posunula cez 400€ )
http://www.tichepc.sk/Kosik?arg1=MTgzMz ... M2MjA5OjN8
Kombinaciu farieb som si zvolil variantu bielu a modru. Fittiny som pomenil za biele, vodu za modru . Co sa tyka pasivu nie som si isty ci hrubsia verzia sadne do R5 - na jednom videu sice chalan mal namontovany no zavisi to aj od dosky a ramiek .
Zvysok zostavy doplnim zajtra, zatial poprosim o kritiku .
Vdaka Ti, Andrej .
Co sa tyka 5,25 tak to je najmenej, doteraz vsetky R4 som prerabal svojim sposobom a pohral sa s airflowom . Zaujala ma drahsia varianta samozrejme pre prospech vykonu aj do buducna. Tuto zostavu nemienim menit minimalne rok, takze do dalsich vianoc chcem mat s " PC" uplny pokoj (ako poznam sam seba dost nerealne) ..ok vratme sa k teme
Airflow (ventils) - doteraz som mal len "Noctuu" (neviem podla ktoreho vzoru sa ta potvorka sklonuje), naposledy konkretne model NF P14 redux s 1200rpm regulovane cez krivku podla stupnov . Urcite by som na pretlacenie montoval tieto ako aj in a outtake doteraz . - osobne do 900 rpm mam pozitivne skusenosti aj pocas nocneho hrania - R4 30cm odo mna . ( stara zostava v podpise )
Troska som pozmenil par vec, hlavne ten radiator by som dal asi vacsi, idealne by bolo uchytit 3 14ky ale bohuzial tota R5 asi neumozni ...(mozno keby sa s tym viac pohram)
Takze vybral som si nasledovne (ano, kalkulacia sa troska posunula cez 400€ )
http://www.tichepc.sk/Kosik?arg1=MTgzMz ... M2MjA5OjN8
Kombinaciu farieb som si zvolil variantu bielu a modru. Fittiny som pomenil za biele, vodu za modru . Co sa tyka pasivu nie som si isty ci hrubsia verzia sadne do R5 - na jednom videu sice chalan mal namontovany no zavisi to aj od dosky a ramiek .
Zvysok zostavy doplnim zajtra, zatial poprosim o kritiku .
Vdaka Ti, Andrej .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120