Ja viem že ťa láka že za tie svoje 3000€ by bol ten Seat čojaviem 2004, ale je to prd platné
Otvor si inzerciu a pohladaj si taký Scénic vo svojom okolí - kludne AAA, kde si do tých áut sadneš aby si mal reálnu predstavu, tých pár €€€ za to stojí
Nelakaj sa toho že to je ako autobus, nie je to velké auto, oni iba dokázali dokonale využiť priestor. Ver tomu že ked sedíš vyššie tak si ti omnoho lepšie šoféruje, pretože máš prehlad. Ja keby som nemusel prechádzať tak sa vozím v tom dodnes, teraz jazdím bruchoplaz, ale 4x4 bola nevyhnutnosť
Presne takto sa kupujú vraky, lebo ludia nájdu čo všetko im za 3000€ víde a zásadna chyba sa stane že u toho daného auta si nikdy neskontrolujú priemernú trhovú hodnotu ktorá býva výrazne vyššia.Zubesuch napísal:ved si nastav na stranke filter do 3000 s tvojim poziadavkami (resp. podla požiadaviek co najnovšie) a uvidis ake auta ti vyhodi.
co ti pomoze maly najazd alebo vysoky rocnik ked je to vrak
Preto som písal nech si kupuje také auto, ktoré za tých 3000€ bude v TOP stave, lebo za tie tri litre kúpi aj Passata a potom bude chodiť do servisu ako na klavír, lebo náprava, lebo píska turbo, lebo asi váha vzduchu, lebo nekomunikuje komfortná jednotka, lebo treba vymeniť dvojhmotu, lebo nefungujú zámky dverí, lebo sú predné svetlá dobité od kaminekov. Čo z toho že to vie opraviť každý, ked v tom zahučalo vyše 1500€? Dobré auto je také ktoré do servisu chodiť nemusí