Twitch
Re: Twitch
v internete ?
Ale to je iba na twitchy na youtube mi idu videa v 1080p všetko ide len twitch zrazu seka
skúsil si iný prehliadač ?
Skusil som mozilu chrome explorer ak cez Vlc ale nič nepomohlo
skus vymazat cookies
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
vymazal som a stale nič
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Dec, 2015, 20:47
Nazdar, chcem sa ta spytat ohladom OBS a twitch-u ked streamujem.
Na pocitaci kde hram tak pri CSku v deatchmatchy ked sa narodis tak vzdy sekne zbranou, ale iba ked streamujem, ked mam vypnute OBS cize nestreamujem tak je vsetko ok, pravdepodobne asi niake nastavenie v OBS, vedel by mi stym niekto prosim helfnut, skusal som tam prepisovat vsetko mozne vtom OBS ale nic. Ale ked to potom pozeram na twitchy tak tam to neukazuje ze mi to sekalo, ale aj tak je to video take troska priseknute... Som vtom novacik... diky moc
Na pocitaci kde hram tak pri CSku v deatchmatchy ked sa narodis tak vzdy sekne zbranou, ale iba ked streamujem, ked mam vypnute OBS cize nestreamujem tak je vsetko ok, pravdepodobne asi niake nastavenie v OBS, vedel by mi stym niekto prosim helfnut, skusal som tam prepisovat vsetko mozne vtom OBS ale nic. Ale ked to potom pozeram na twitchy tak tam to neukazuje ze mi to sekalo, ale aj tak je to video take troska priseknute... Som vtom novacik... diky moc
Ak mas rad Counter strike a stream, dojdi kuknut a podporit ma na moj YOUTUBE channel
www.youtube.com/channel/UCM3yBS_uhiXD7LZOFjRTY7g
www.youtube.com/channel/UCM3yBS_uhiXD7LZOFjRTY7g
skus si spustiť twitch s html5 prehrávačom, stačí ak dáš za názov kanálu /hls, napríklad:
Nefunguje v chrome tuším...
Dobrá vec pre majiteľov macbookov a podobných tenkých laptopov, prestane tak piecť pri niekoľko hodinovom pozeraní flashu
Kód: Vybrať všetko
http://twitch.tv/resttpowered/hls
Dobrá vec pre majiteľov macbookov a podobných tenkých laptopov, prestane tak piecť pri niekoľko hodinovom pozeraní flashu