Zdravim,
dozvedel som sa, ze nasi si kupili smart TV (Samsung, s wifi) ako druhy televizor s tym, ze by chceli cez MagioGO pozerat na nej programy. Vraj sa im to ale nejako nedari sprevadzkovat. Ma niekto skusenost ci to vlastne ide? Ja som este smart TV v podstate ani nevidel, tak im vobec neviem poradit a na mieste cinu budem az cez vikend.
MagioGO na smart TV - ide to?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: MagioGO na smart TV - ide to?
Vzhladom na toto...
...to asi bude fungovat iba ak ma tv podporu pre Android aplikacie.telekom.sk napísal:Aplikácia mobilnej televízie Magio GO je dostupná pre mobilné operačné systémy iOS (od verzie 6) a Android (od verzie 4.0 a vyššie).
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Re: MagioGO na smart TV - ide to?
Takže im asi budem musieť vysvetliť, že kúpa Samsung ue32j5572 bez toho, aby si najskôr niečo zistili, nebola tá najšťastnejšia...
Píše sa, že má Tizen OS. Síce je vraj možný beh Androidovych aplikácií cez nejaký ony..., ale to asi pôjde (pokiaľ vôbec) len na mobiloch...
Píše sa, že má Tizen OS. Síce je vraj možný beh Androidovych aplikácií cez nejaký ony..., ale to asi pôjde (pokiaľ vôbec) len na mobiloch...