Datacomp

Všetko o vašich skúsenostiach s predajcami HW ...
Používateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Re: Datacom

Príspevok od používateľa Leon »

:hysterical:
.
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

:D :D
Ja som tak reklamoval zdroj bez blocka iba s fakturou kde boli vsetky potrebne veci. Tiez mi tam napisal cenu opravy a bez dokladu..
.
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Stiv: a ako si dopadol? pýtali niečo po tebe? Ja sa len bojim toho, aby nevratili kartu s tym, ze jej nic nie je.
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Podľa mňa je to sprostosť čo spravili,... šak niekedy sa brali ako doklady o kúpe vyslovene len faktúry,... a poslednú dobu sa berú už aj bločky.
.
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Som dostal novy kus ale reklamacia trvala 30+ dni. Jo a este mi tam pripisal pozarucna oprava i ked nemal ani 2r.

Cely ten ich obchod a pristup je nejaky divny. Aj s tymi reklamaciami na druhej strane mesta kde posielaju kazdeho, na pobocke som vzdy cakal v rade.. jeden telefonuje druhy v sklade a treti obsluhuje zakaznika co kupuje nieco co nevie co chce. Na vec za liter+ mi musel vypisat nejaku fakturu ci co to bolo.. hej a prave vtedy ked som tam dosiel taksikom. Za mna teda bieda a radsej priplatim a kupim inde (tam kde poznaju aj 2r+ zaruku).
.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

a dúfam, že si im povedal, že ďakuješ ale keďže to nebolo v rámci 30 dní, tak poprosíš okamžité vrátenie peniažkov :(

a hneď som naštartovaný, dnes to je 22 dní, odkedy inžinier Maščeník písal, že to dal na "PM odd." preveriť, takže som sa pripomenul, každopádne ma to neprekvapuje

ale škoda, lebo napríklad pamätám, že keď som kupoval prevodník z datacompu, tak som písal s manažérom produktu..myslím, že to bol Marek Kačenák a pokiaľ si pamätám, tak promptne odpovedal, zistil rýchlo dostupnosť (bol stav "červený telefón"), každopádne keď príde na ostatné aspekty, tak pokulhávajú ale riadne

ale zase aktuálne ma hnevá aj alza, vraj zriadili nové logistické centrum v senci a tak z mojej minulotýždňovej objednávky v ponelok poobede sa stala nedokončená, pričom pri písaní v stredu, že "kde to vázne" prišlo od človeka nejaký mail zo šablóny, že mám čakať na SMS, pričom už vo štvrtok som už stratil nervy a šiel tam, bolo tam všetko okrem USB kábliku, na ktorý ma vraj upozorní SMS ale márne, tak som včera zase napísal...ale to len také OT
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Príspevok od používateľa Jednoduska »

Aku cestu volit aby som nebol kok ale mal to co najrychlejsie vybavene?

Mam novu, podsvietenu mechanicku klavesnicu, 80 eur, jedna LED (pismeno D) nesvieti inac vsetko bavi.

Mozem ju vratit bez udania dovodu s tym ze im poviem ze ta LED nesvieti nech si to riesia? ci ma potom zdrbu a budu chciet reklamaciu co bude trvat mesiac? Vratit a byt ticho a potom objednat zas? :D Nechcem kupujuceho nechat predavat nefunkcny tovar ale zas neviem na com ma moze chytit za slovicko a datacomp poslednu dobu reklamacny odbornik.

Dik za nazor.
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Normálne na rovinu im povedz, že si prišiel vrátiť v rámci 14 dňovej lehoty, lebo sa ti nechce čakať na reklamačku 30 dní, kvôli LEDke. A rovno nech ti dajú novú :D
.
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

No hej sak to len ci ma nechytia ze to musia poslat na servis ci som to nesposobil ja alebo co :D ale pravda, sak im normalne poviem snad nie su retardovani a pochopia ze im dobre chcem.
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa dendroid »

Neplati nahodou ta 14 dnova lehota iba v ramci nakupu cez eshop ?

Ak to vratis bez udania dovodu, tak posunies Cierneho Petra dalsiemu :D Kedze to posunu dalsiemu zakaznikovi. Ja by som siel za nimi normalne a povedal, aka je situacia, uvidis, ako sa zachovaju. Ale bez udania dovodu by som to nevracal, moze na to doplatit niekto, kto za to nemoze.
FREE555
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 06. Dec, 2008, 10:54

Príspevok od používateľa FREE555 »

keď to chceš vrátiť bez udania dôvodu, tak určite nehovor, že niečo nie je v poriadku, lebo na to nemáš nárok a teda budú to riešiť ako reklamáciu.
Spoiler: ukázať
Desktop: CPU: Intel Core i7-12700K + Noctua NH-D15 Black MB: MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI DDR4 HDD: WD Red Plus 4TB SSD1: Samsung 860 Evo 1TB SSD2: Samsung 980 PRO 1TB NVMe RAM: 2x16GB DDR4 Kingston 3600MHz GPU: MSI Suprim RTX3080 12G CASE: Fractal Design Meshify 2 Black Windowed PSU: Corsair RM1000x OS: Windows 10 Pro 64bit Display: 1x Asus PG279Q + 2x Asus MG279Q 144Hz IPS
NB: Lenovo Thinkpad T440s: 14" FullHD, Intel Core i7 4600 Haswell, 12GB DDRAM3, 256GB SSD, Windows 10 Pro
Phone1: Samsung Galaxy S22; Phone: Samsung Galaxy Note 9; Storage1: Synology DS220Plus + 2xWD Red Pro 16TB in RAID1; Storage2: Synology DS215j + 2xWD Red 6TB in RAID1;Keyboard: Corsair K95 RGB Mx Brown, Mouse: Logitech MX Vertical Wireless; Sound: Mackie CR4, RHA T20, Sony WH-1000XM3, Koss SB45
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

no ja to chcem hlavne promptne vyriesit, necakat mesiac koli LEDke :facepalm:

Ak to spravim inkognito a objednam zas mozno dojde ta ista :D anie, nemam na to charakter tak to skusim nejako vybavit ked ta pojde na reklamacku co uz....
FREE555
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 06. Dec, 2008, 10:54

Príspevok od používateľa FREE555 »

najprv objednaj potom vráť a nepríde tá istá :good:
Desktop: CPU: Intel Core i7-12700K + Noctua NH-D15 Black MB: MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI DDR4 HDD: WD Red Plus 4TB SSD1: Samsung 860 Evo 1TB SSD2: Samsung 980 PRO 1TB NVMe RAM: 2x16GB DDR4 Kingston 3600MHz GPU: MSI Suprim RTX3080 12G CASE: Fractal Design Meshify 2 Black Windowed PSU: Corsair RM1000x OS: Windows 10 Pro 64bit Display: 1x Asus PG279Q + 2x Asus MG279Q 144Hz IPS
NB: Lenovo Thinkpad T440s: 14" FullHD, Intel Core i7 4600 Haswell, 12GB DDRAM3, 256GB SSD, Windows 10 Pro
Phone1: Samsung Galaxy S22; Phone: Samsung Galaxy Note 9; Storage1: Synology DS220Plus + 2xWD Red Pro 16TB in RAID1; Storage2: Synology DS215j + 2xWD Red 6TB in RAID1;Keyboard: Corsair K95 RGB Mx Brown, Mouse: Logitech MX Vertical Wireless; Sound: Mackie CR4, RHA T20, Sony WH-1000XM3, Koss SB45
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Príspevok od používateľa felipe25 »

no ja by som povedal.. narok na vratenie penazi mas, povies ze D nesvieti... ak ju rozbalia, kludne to bude na Teba, ze si to sposobil..
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Felipe teraz ako? prepac sa neviem vysomarit z tvojho prispevku.

Ze kludne im povedz ale bude na teba? :D

Tak ci tak mysli mze to vykecam s nimi rozumne. mimochodom s tym skorsim objednanim pecka napad :D

Návrat na "Skúsenosti s predajcami"