Pokuty, pokuty, pokutky :D
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
Toto je inak uplne na hlavu. Policajti by podla mna mali upozornovat spravcu cesty za to, ze nie je kvoli stromu znacka viditelna a nie pokutovat ludi, ktori ju prehliadnu. Jedna takato znacka je uplne uzasne schovana v Prievidzi na krizovatke, kde urcuje hlavnu cestu. Samozrejme nikto to neriesi. Domaci jazdia po pamati. Cudzi maju to stastie, ze to nie je vedlajsia cesta, ale hlavna. Inak by to bolo omnoho zaujimavejsie
A staci taka zakladna znalost, ze pokial nie je znacka viditelna, nie je platna
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Ano, ale vies ako to je - dohaduj sa pri eventualnej nehode s cajtami. Dokazuj, ze je fakt neviditelna, atd. Je to na dlhe lakte.
kto chce kam ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
30.000 hufnagelov na madarskej dialnici za 155 kmh. na to ze to bolo v zahranici, na aute pisanom na leasingovku, pozicane z firemneho poolu na meno kolegyne tak to doslo do tyzdna priamo mne. treba uznat ze celkom rychli su
najviac ma seru na dialnici D2 a D1, kde je ten mobilny/staticky radar uz hodnu chvilu.. keby tak hufne merali pri skole, kde moze realne vybehnut ludsky tvor, tak klobuk dolu
v radiu:
7:30 - radar na D1, smer od Senca do Trnavy.
absolutne kazdy den
hlavne ze 99% vozidiel ide opacnym smerom v dany cas a v danycas je smer kde meraju tak volny, ze by tam naslepo pristal boeing 787... ale tam treba marat, pretoze prazdna dialnica je velmi nebezpecna.. kopec deti sa tam hra s asfaltom, kreslia si tam toho panacika co musia skakat po 1 nohe...
ale aspon mozeme na sidlisku beztrestne ist lubovolne rychlo - nie je tam radar..
mna vzdy zaujimalo, co by sa stalo, keby teraz 100% ludi prestalo nejakym zazrakom a Bozou pomocou pachat priestupky (kedze priestupok sa da jendoducho nasitn a niekoho), z coho by zil PZ..
viem z coho:
platnost vodicskeho opravnenia by bola 2 roky, poplatok za predlzenie 20eur..
tj 20*1 milion / 2 = 10 milionov rocne za vodicaky, netreba ani merat, kasa sa naplni..
PS; narokujem si autorsky poplatok ak sa toto zavedie. lebo to je moj napad.
v radiu:
7:30 - radar na D1, smer od Senca do Trnavy.
absolutne kazdy den
hlavne ze 99% vozidiel ide opacnym smerom v dany cas a v danycas je smer kde meraju tak volny, ze by tam naslepo pristal boeing 787... ale tam treba marat, pretoze prazdna dialnica je velmi nebezpecna.. kopec deti sa tam hra s asfaltom, kreslia si tam toho panacika co musia skakat po 1 nohe...
ale aspon mozeme na sidlisku beztrestne ist lubovolne rychlo - nie je tam radar..
mna vzdy zaujimalo, co by sa stalo, keby teraz 100% ludi prestalo nejakym zazrakom a Bozou pomocou pachat priestupky (kedze priestupok sa da jendoducho nasitn a niekoho), z coho by zil PZ..
viem z coho:
platnost vodicskeho opravnenia by bola 2 roky, poplatok za predlzenie 20eur..
tj 20*1 milion / 2 = 10 milionov rocne za vodicaky, netreba ani merat, kasa sa naplni..
PS; narokujem si autorsky poplatok ak sa toto zavedie. lebo to je moj napad.
Podal som podnet na mesto na preskumanie. Nemal som cas hadat sa za 10e pokutu ktoru som dostal pravom. Policajt asi nemoze za umiestnenie znacky a tiez ho nevie asi vyriešiť.Snake napísal:A staci taka zakladna znalost, ze pokial nie je znacka viditelna, nie je platna
- Odar
- Pokročilý používateľ
Je to o ludoch. Polis to mohol riesit dohovorom, nemusel ti davat pokutu a podnet mohol dat z jeho pozicie kludne on. Ale tak sme na Slovensku, ze ano
Naposledy upravil/-a Odar v So 14. Nov, 2015, 14:18, upravené celkom 2 krát.
keby som uz tu papucu nemal a nebol by vypisany blok tak by mi dal mozno aj len dohovor ale takto sa v podstate nedalo inak(ten stary polis bol fakt pohode). Ale hej no, taketo veci by sa mohli diat automaticky. Hlavne aspon 10 sekund rozmyslat pred osadenim znacky snad nemoze byt problem
Nedalo??? WUT? To ze fizel bezhlavo vypise pokutu nie je tvoj problem. Pokuta ktoru vypise je iba jeho osobny nazor. Ak s pokutou nesuhlasis, tak ma moznost ten papierik pokrcit a ospravedlnit sa ti za zdrziavanie, alebo to posunut na prejendanie. Ak by to chcel aj nechat prejednat, tak musi ON vsetko zdokumentovat a preukazat tvoju vinu, tj. aj odfotit znacku, ktora by bola zakryta.
Ak by bol praveze dotycni fizel fakt v pohode, tak uzna ze znacka je zakryta a da sa lahko prehliadnut (ak naozaj bola) a da podnet.
Ak by bol praveze dotycni fizel fakt v pohode, tak uzna ze znacka je zakryta a da sa lahko prehliadnut (ak naozaj bola) a da podnet.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
lenze ja som s pokutou suhlasil ... to je tak neuveritelne ?
Áno...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nemusi sa kazdy hned vzpriecat kvoli 10euram. Ja tiez nie som majster sveta.
"Ďesina mlady pan" ? Nech sa paci. Nieco som vyviedol.
Vyriesene. Dunaj plava dalej. Predvcerom ma skoro nabral cucáčik, vychadzal z parkoviska na nejakej Kiji ci HJundaji ci takom volacom dva metre desat to malo, ja som sa sypal po hlavnej ceste na tej mnohohrncekovej hlinikovej space frame v predlzenej verzii, akoze zastal ale nebolo tam zrovna vela miesta, tak som mu zamaval trosicku rucickami aby mu bolo zrejme ze zlahka prestrelil. Dobehol ma o celych sedem metrov dalej pri vyjazde na hlavnu cestu, postavil sa vedla mna cim zablokoval vsetkych co by sa eventualne snazili odbacat z hlavnej cesty dole pretoze on mal velku potrebu nieco komunikovat, ukazuje mi ze mam dat okienko dole - reku co nespravim pre junaka krasneho hned od rana. A ze ci mi nahodou nepreskakuje, ze on mal prednost lebo pravidlo pravej ruky ; mal tam nejaku cicu micu tak asi potreboval byt dolezity. Tak som odkomunikoval moj zamer povazovat jeho ulicu, doslova povedal ze isiel z ulice, za prachsproste parkovisko pretoze to proste vobec nic ine nie je a pokracoval som vpred v ustrety tvrdemu kapitalizmu.
Holt moj nazor je tak trosku podporeny malym modrym stvorcovym P-ckom co visi na vstupe do jeho "ulice". Cim je podporeny jeho nazor neviem a dokial ma nepenetruje tak som ani nevedel ze je uplne zly. A co spravis ? Je to uplne evidentna kravina co si sudruh mysli, ma tam znacku, je to proste jednoznacne a nikto na svete okrem neho by si to nevysvetlil tak ako si to podava feši. Nieco vyviedol, niekoho tam raz zostreli aj s jeho pravou rukou, potom mu to k0k0tkovi vysvetlia policajti ked pridu. Naco sa budes pagáčovať KED TO NEMA VYZNAM ? Ci je to s policajtom alebo so sudruhom občanom voličom, to je predsa uplne jedno.
Zivot neobratime k lepsiemu. Za desinu urcite nie. Ani sa nepokusim.
"Ďesina mlady pan" ? Nech sa paci. Nieco som vyviedol.
Vyriesene. Dunaj plava dalej. Predvcerom ma skoro nabral cucáčik, vychadzal z parkoviska na nejakej Kiji ci HJundaji ci takom volacom dva metre desat to malo, ja som sa sypal po hlavnej ceste na tej mnohohrncekovej hlinikovej space frame v predlzenej verzii, akoze zastal ale nebolo tam zrovna vela miesta, tak som mu zamaval trosicku rucickami aby mu bolo zrejme ze zlahka prestrelil. Dobehol ma o celych sedem metrov dalej pri vyjazde na hlavnu cestu, postavil sa vedla mna cim zablokoval vsetkych co by sa eventualne snazili odbacat z hlavnej cesty dole pretoze on mal velku potrebu nieco komunikovat, ukazuje mi ze mam dat okienko dole - reku co nespravim pre junaka krasneho hned od rana. A ze ci mi nahodou nepreskakuje, ze on mal prednost lebo pravidlo pravej ruky ; mal tam nejaku cicu micu tak asi potreboval byt dolezity. Tak som odkomunikoval moj zamer povazovat jeho ulicu, doslova povedal ze isiel z ulice, za prachsproste parkovisko pretoze to proste vobec nic ine nie je a pokracoval som vpred v ustrety tvrdemu kapitalizmu.
Holt moj nazor je tak trosku podporeny malym modrym stvorcovym P-ckom co visi na vstupe do jeho "ulice". Cim je podporeny jeho nazor neviem a dokial ma nepenetruje tak som ani nevedel ze je uplne zly. A co spravis ? Je to uplne evidentna kravina co si sudruh mysli, ma tam znacku, je to proste jednoznacne a nikto na svete okrem neho by si to nevysvetlil tak ako si to podava feši. Nieco vyviedol, niekoho tam raz zostreli aj s jeho pravou rukou, potom mu to k0k0tkovi vysvetlia policajti ked pridu. Naco sa budes pagáčovať KED TO NEMA VYZNAM ? Ci je to s policajtom alebo so sudruhom občanom voličom, to je predsa uplne jedno.
Zivot neobratime k lepsiemu. Za desinu urcite nie. Ani sa nepokusim.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
tak nejak no... moja situacia bola asi nasledovna: Horucka, zapal priedusiek, nevyspatost (od 5tej rana som cestoval), fakt sa tam nebudem vadit o 10e. Podnet som poslal, to je vse co pre to urobim.