moze niekto uviest link na produkty daneho vyrobcu/danej serie?loleqboleq napísal:Dnes som taktiež narazil na túto informáciu a pobavilo aj šokovalo ma to zároveň.
S pánom Hrabánkom som sám v období Apríl-Jún mal dohodu, keďže som ponúkol svoje služby a ako jediný reagoval, čo som si cenil, začali sme veľmi dobrú spoluprácu, dosť aj počúvali moje rady ako prerobiť web a ako neutralizovať škodu, čo im tam starý dobrý Štefan Bizoň narobil a oni si ani neuvedomili, akého fušera tam platili; bolo to za 200€/mes. v hrubom a viacmenej som robil editácie nových produktov, korekciu starých a k tomu som začal opravovať škody na webe...
Neskôr sa to začalo "rozširovať", spravil som počas toho obdobia aj dvojicu článkov a bola to celkom dobrá skúsenosť, napríklad som dostal na recenziu aj Asus GR8, čo sa mi páčilo, avšak som v takom len začiatočník, takže som to zobral jednoduchou formou
Potom som už nemal nervy sledovať tie sračky predzoskladané zostavy, čo produkovali, na čom sa zaslúžil aj starý skladač/servisný technik a spomínaný Štefan, pretože mi bolo zle z tých aerocool skriniek, oničom zdrojov, nekvalitných výberov, absolútne sa nehodiacich súčiastok a podobne...Takže niekedy v Júni sme začali o tom hovoriť, začal som premýšľať nad návrhmi, okrem toho som mu dal svoje odporúčanie vybaviť SilentiumPC produkty, čím by sme si pomohli a bludy...okrem toho som mal aj milión roboty s tými ostatnými vecami, ťahal som cez víkendy dvanástky, keď som sa staral o ten bordel na webe v produktoch, napríklad som začal systematicky eliminovať nekvalitné zdroje - značky ako aerocool, akasa, airen, aimaxx, whitepower, modecom, in win,... som úplne dal preč (ale len dočasným riešením, pracovalo sa na tom, aby sa doslova odstránili z databáz a už nestrašili vôbec), potom som začal to isté aj so skrinkami...a hádajte čo - stále za 200€/mes. v hrubom; za celé fungovanie nikdy nemali tak rozrobenú cestu za kvalitou, avšak to sa nestretlo s uznaním v podobe navýšenia na 300€/mes.;
síce teraz je to jednoduché povedať, no vedel som, že čoskoro skončia, šéf mal potenciál, avšak som nemal pocit, že mal okolo seba správnych ľudí a mal zabehnuté podľa mňa nesprávne "rotácie", každopádne ma to mrzí, mohla to byť prospešná spolupráca..
ale tieto správy s prepísaním na firmu, ktorá tiež skončila v septembri, tak to je neuveriteľné a dúfam, že aspoň vyplatí zamestnancov, i keď proste za to, že ľudia teraz práve majú produkty v záruke, ktorá im môže byť aj nanič, keď to nie je výrobca, čo nemá autorizovaný servis, tak sú buď odkázaní na bohvie aké zasielanie do zahraničia za obrovské peniaze alebo na to, že si to môžu dať na poličku...
celkom ma zaujima ako sa vibec nieto taketo moze predavat v nasej multi-kulti europe