World of Tanks (MMO)
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: World of Tanks (MMO)
Ja som LT misie nerobil vôbec. Jak blbec kúpil ešte aj 13 90 a prd naspotováno. Radšej som spravil arcky s vyznamenaním
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Tiez lt misie nemam hotove a radsej som to ciastocne preskocil... S terajsimi teamami a mapami je to marne. Ale uz aj ostatne na T55A su tazke, teda okrem arty Tam mi chyba posledna a to hravam sam.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
misie na T55 som este nerobil, kedze nemam este tu T-28. No to pride. Predpokladam, ze MT, HT a TD bude pohodicka.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
je to celkom pohodicka ale vacsinou su to RNG misie ... napr zabit 3 spg v medku ... jedna z 500 bitiek
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- M1ch4l
- VIP
hm, no tieto misie "zabit x SPG" su vacsinou dost RNG, musis na to dostat tie podmienky. Ale zasa by som to nevidel az tak zle ako 1 z 500.
To sa dá, najviac rng je zapalovac tankov. Inak kupil som naspat is8 (T-10) a podla mna to je najkrajsi tank v hre, a hned prva hra 3k dmg... fajnovy tancik
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Hmmm, tak zľava na retrain posádky je tu, ale trošku ma zaskočilo že aj za retrain za goldy čo by malo byť 100% mi to nejaké 2% z poslednej schopnosti chce zobrať :/ To bude asi tým, že teraz ju nemám 100% po presune zo starého tanku, že? :/
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Hmm to sa mi nezda, nechcem tu sirit nejake dezinformacie, kedze retrain za goldy som mozno pouzil tak raz, ale pokial viem, tak by to nemalo brat ziadne %
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
15 bitiek s AMX 13 75, ani jeden jediny krat som nemal mapu (alebo vseobecnejsie podmienky), za ktorych by bolo mozne naspotit 5000. Ale mal som 3x z tych 15 hier encounter na Ensku. Ked som ten Ensk Encounter videl treti krat, tak som len dal suicide. Zaver je taky, ze matchmaking je rigged ako prasa.
Tak jedna z mojich poslednych hier na Centurione I. http://wotreplays.com/site/2286055#stats Kedze som par hier po tom splnil moj ciel dat na nom 2 marks of excelence a posadka sa uz teraz tesi na grind topovej veze a dela na Centurione 7/1.
Michal, to ja som na kamosovom ucte expil KV85 a mal som pre istotu kazdu druhu bitku na Fiery salient.
Michal, to ja som na kamosovom ucte expil KV85 a mal som pre istotu kazdu druhu bitku na Fiery salient.
WoT/AW - Hadent
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Michal ked ides na poslednu misiu, tak si vypni encounter dost to pomoze na mapy
vcera druha hra s is7 a spravil som HT15(t28 htc). ani som sa nesnazil (uz som ju mal spravenu)
vcera druha hra s is7 a spravil som HT15(t28 htc). ani som sa nesnazil (uz som ju mal spravenu)
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Lol, tak dnes sa ma typek spytal ake mody pouzivam ked som ho trafil cez skalu Ako od niekoho kto ma 14k bitiek, aj ked 49% winrate, by som cakal uz trosku viacej rozumu. Mal sice skalu po svojej pravici, ale ja som bol v podstate celne pred nim
WoT/AW - Hadent
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Aj mna tak jed nahlasoval
Akurat ze to bol modry borec, daval som ho dole japonskym tigrom, sa rozculoval ze mam cheat, ze sa vystrkoval v cromwellovi ako mongol mu nevadilo
Akurat ze to bol modry borec, daval som ho dole japonskym tigrom, sa rozculoval ze mam cheat, ze sa vystrkoval v cromwellovi ako mongol mu nevadilo
Ja mam chat vypnuty, a hra sa mi 100x lepsie. Ked som ho mal zapnuty aj tak mi bol k hovnu a je to z 99% cancer chat
No ved aj ja, on mi to napisal po bitke Tak som mu aspon vysvetlil, ze taky mod naozaj nie je, ci to aj padlo na urodnu podu, to uz neviem
WoT/AW - Hadent