neviem si vybrať nejaké repro k PC. Doteraz som mal k PC zapojené Dali Zensor a samostatný zosilňovač, ale toto pôjde v novom bývaní do obývačky k TV a gramofónu.
Nechcem na zvuk k PC teraz minúť majland takže som obmedzený cca 200€ (plus mínus koľko polovička dovolí (alebo koľko sa dozvie, že repro budú stáť

Zatiaľ mám v oku tieto:
- Mackie CR4, najnižšia cena a dobré recenzie, moc sa mi, ale nepáčia (no na repro sa pozerať nemusím

- Presonus Ceres C4.5 BT, cena šla hodne dole, Bluetooth je celkom plus, nemusím pustiť PC ak si chcem niečo pustiť (mobil/tablet postačí vtedy)
- Presonus Eris 4.5, v podstate totožné s Ceres, len to nemá Bluetooth, aspoň tak som to pochopil na Presonus stránke, nikde som nenašiel porovnávaciu recenziu. Ak je to pravda potom sa oplatia Ceres, ktoré stáli kedysi dvojnásobok a teraz sú lacnejšie ako Eris

- Swissonic ASM5 od Thommana, už som na limit lebo k nim potrebujem aj niečo na ovládanie hlasitosti, cez PC je mi to nepohodlné. Takže minimálne 25€ na napr. Fostex PC-1 takže káble navyše na stole.. Ale zase má to biamp, každá bedňa svoj zosilňovač a predný bassreflex, najskôr skladom až na Vianoce, ale tak počkal by som

- Fostex PM04.d, už dosť cez limit, tiež treba niečo na hlasitosť..
Prípadne dačo iné? Mám rád čistý zvuk, prípadne trochu živší

Zvukovku mám Terratec Aureon Space (flashnutú na Audiotrak Prodigy 7.1 kvôli ovládačom