Dôležité je či si ty spokojný. Ak hej tak nemusíš nič meniť. Aký máš ping na six? Daj do CMD "ping -t www.six.sk" nejakú polminútku to nechaj bežať a potom stlač CTRL+C tým to ukončíš a uvidíš výsledok. Ja mám ping 1 ms. Ak by si mal ping vyšší 5 a viac ms tak skús tvoj router odpojiť a pripojiť sa rovno na ten biely konvertor a otestovať takto. Samozrejme všetko káblom.esdxx napísal:Aky je tam pre mna rozdiel? Ma to nejake nevyhody, ked je to nastavene takto? Ci ma zmysel ich tlacit do toho, aby mi to spravili.BiFino napísal:Fungovať to funguje, ale routuje sa ti to 2x keďže máš pripojené akoby 2 routre...
Router optika
Re: Router optika
Spoiler: ukázať
Myslim ze to je to ok, na rychlosti som ziadnu zmenu nespozoroval. Inak co sa tyka routra samotneho, maximalna spokojnost. Prehladny control panel (krasne sa v nom orientuje aj analfabet ako som ja ), dosah wifi sa zvysil z 0-1 palickiek na 3-4 palicky v problemovej miestnosti.Packets: Sent = 58, Received = 58, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 3ms, Average = 1ms
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ze vraj HG8245H nevie bezat v bridge mode. Takze nasim tam dal ich zelezo a za nim maju TP-Link router. Ping 5 - 6 ms. Asi by bolo fajn potom v TP-Link vypnut DHCP server, pouzivat DHCP server v HG8245H a TP-Link mat len ako switch + AP. Spravna uvaha?