pred kupou noveho fonu sa obraciam o dobru radu na Vas

Rozhodujem sa nad LG G4 black leather a Samsung Galaxy S6 32GB Black. Pravdepodobne to budem brat na pausal z orange a ked ze je tam cena rovnaka (S6 je o 5e drahsia ako G4), tak rozhoduju osobne skusenosti a recenzie.
LG G4
+ micoSD
+ vymenitelna baterka (pre mna menej vyznamne plus)
+ menej narocna nadstavba
+ silnejsia bateria 3000mAh
+- snapdragon 808
Galaxy S6
+ vyssi vykon Exynos 7420
+ super amoled displej
- len 25gb pre uzivatela bez SD kariet
- slabsia bateria
- narocnejsia a zravejsia nadstavba pre RAM
Moj postoj:
- nevadi mi vacsia uhlopriecka ani vacsia hmotnost.
- k aktulanej LG G2 pouzivam ext.nabijacku shiaomi 10400mAh, sice lepsia vydrz potesi, ale pri mojom pouzivani sa mi stava dost casto ze ani G2 mi cez den nestaci.
- nech to bude uz ktory kolvek z nich, budem ho mat v ochranom puzdre bud s foliou alebo temperovanym sklom.
- osobne vyuzivam fon na asi vsetko, od webovych stranok, cez maily, hry, filmy, serialy, navigaciu, hudbu... jednym slovom ho mam takmer stale zo seboua po ruke.
Ma niekto z Vas osobne skusenosti s porovnanim tychto fonov?
Osobne mam aktualne LG G2 16GB (otg redukcia s usb klucikom permanentne vo vrecku), a tento fon vzhladom na aktualny a nedavno zmeneny status na zenaca, mozno bude znamenat, ze takyto TOP phone si tak skoro zasa nebudem kupovat (samozrejme cas ukaze, ale buduca rodina bude prednejsia ako fon za 4kila).
Do ktoreho by ste zainvestovali Vy? Vopred vdaka za objektivne, realne nazory vyplivajucich zo spolahlivych zdrojov.