Darceky pre svoje polovicky
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: Darceky pre svoje polovicky
asi ano, toto vsetko som pochopil 100x intenzivnejsie po narodeni syna, takze mozno to este pride...
Nedavno som cital podobny citat od Steva Jobsa na facebooku, majetok pominie, spomienky nie, tak to bolo, je a aj bude, nie je to osobna preferencia
Nedavno som cital podobny citat od Steva Jobsa na facebooku, majetok pominie, spomienky nie, tak to bolo, je a aj bude, nie je to osobna preferencia
- hopkok
- Používateľ
@Per, spat k teme, nieco pekne sa da urcite do 100E kupit, ty ju poznas najlepsie (aj ked kratko), tazko sa zavdacis zene "Geskou" ked ich ma v skrini 10...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ak 'Gesku' myslíš kabelku, tak tomu neverím, žeby žena, ktorá ich má 10, povedala, že ich už má dosť, kabeliek.Podobné je to s topánkami atď.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
len potom musi byt z najnovsej kolekcie samozrejme
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
spomienky nie ? to si kde taku blbost pocul prosim ta
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Jan, 2015, 09:43
najlepsi radca o vonavke zene... vytvorenie diskusie na modrom konovi... odporucam... vytvorenie diskisue o nakupe vonavky na pretaktovanie nula bodov akoze nieze by som vam neveril, ale jednoducho zeny poradia lepsie a hlavne maju prehlad co dnes je "in" a co je "out"...
Všetko o materiáloch
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
- hopkok
- Používateľ
ked raz budes stary, uz vidim ako spominas na svoj iphone 6quicky napísal:spomienky nie ? to si kde taku blbost pocul prosim ta
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
modry kon je totalka zena tam pravidelne chodi a je tam regnutych cca 100 tisic zien, date otazku a za 5 min 30 odpovedi od silikonovych ceckov, cez svadby az po lodicky...a najbrutalnejsie temy su o svokrach
moja zena si chvali vonavku "paco rabane - milion lady"
quicky: na niektore darceky si ani nespomenieme, ale napr na vylety do slovenskeho raja spominame a pozerame si fotky hadam kazdy mesiac.
moja zena si chvali vonavku "paco rabane - milion lady"
quicky: na niektore darceky si ani nespomenieme, ale napr na vylety do slovenskeho raja spominame a pozerame si fotky hadam kazdy mesiac.
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ked raz budes stary uplne vidim ako budes hladat spomienky ked si mal 25 prosim ta, preto si dochodci vsetko pametaju ,ze takze blbosti ako spomienky nezabudnes, ano zabudnes tak isto ako ip6..je to len o tom, co je v ten moment pre teba dolezitejsie
jergus: vidis a ja spominam stale na svoj projektor a dodnes hovorim,ze to bola top kupa a kazdy jeden raz co ho zapnem som mega spokojny s kludom na dusi ) napr uz si ani nespomenem na vylet v budapesti(bolo super,ale proste co bolo bolo) a podobne,takze ako hjovorim,je to o preferenciach
jergus: vidis a ja spominam stale na svoj projektor a dodnes hovorim,ze to bola top kupa a kazdy jeden raz co ho zapnem som mega spokojny s kludom na dusi ) napr uz si ani nespomenem na vylet v budapesti(bolo super,ale proste co bolo bolo) a podobne,takze ako hjovorim,je to o preferenciach
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
alzhaimer a bude rada,ze ma aspon daku hrkalku na krkuhopkok napísal:asi ano, toto vsetko som pochopil 100x intenzivnejsie po narodeni syna, takze mozno to este pride...
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v So 28. Nov, 2015, 22:10, upravené celkom 1 krát.
- hopkok
- Používateľ
ano, nepopieram, nepohrdne, ako ani ty nie novou VGA aj ked ich uz mas doma 10 podobnych, zase len dalsia VGA...o tyzden ani nevies ze ju mas...Krutibrko napísal:Ak 'Gesku' myslíš kabelku, tak tomu neverím, žeby žena, ktorá ich má 10, povedala, že ich už má dosť, kabeliek.Podobné je to s topánkami atď.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Vidíš, ja si napr. pamätám, kedy sme v rodine mali prvý PC, kedy som dostal svoj prvý PC, keď som robil upgrade, keď som prešiel na noťas, zase sa vrátil ku stolnému PC atď...
Telefóny rovnako.
Zase sa tu začínajú riešiť somariny. Každý preferuje niečo iné. Osobne mám podobný názor ako Quicky, nie je podstatné, či je darovaná vec praktická alebo nie, má hlavne príjemcu potešiť.
Ja keď budem starý, tak budem rád, ak si budem vôbec niečo pamätať , zatiaľ si ale viac pamätám veci spojené s elektronikou (telefóny, PC atď ) ako výlety.
Telefóny rovnako.
Zase sa tu začínajú riešiť somariny. Každý preferuje niečo iné. Osobne mám podobný názor ako Quicky, nie je podstatné, či je darovaná vec praktická alebo nie, má hlavne príjemcu potešiť.
Ja keď budem starý, tak budem rád, ak si budem vôbec niečo pamätať , zatiaľ si ale viac pamätám veci spojené s elektronikou (telefóny, PC atď ) ako výlety.
- hopkok
- Používateľ
"rak" v 30-ke a budes rad ze si v zivote nieco zazil...materialne veci ti budu na p..., ci budes s usmevom na tvari chatovat na facebooky z iphonu 8? Nie nebudes.Per napísal:alzhaimer a budes rada,ze ma aspon daku hrkalku na krkuhopkok napísal:asi ano, toto vsetko som pochopil 100x intenzivnejsie po narodeni syna, takze mozno to este pride...
Ved kupim taku vonavku ktora sa mi paci predsa ze si vytvorim temu na fore a niekto mi poradi aka sa jej hodi tak to jo.
obcas sa udivujem kam to chodim ked tak citam vsetky tieto rozumy ako aj tie v politickej debate.. (vsetko je napicu, vsetko drahe, vsetko zbytocne..)
50E kamienok na naramok co ti yebe nieco neskutcne ...
obcas sa udivujem kam to chodim ked tak citam vsetky tieto rozumy ako aj tie v politickej debate.. (vsetko je napicu, vsetko drahe, vsetko zbytocne..)
50E kamienok na naramok co ti yebe nieco neskutcne ...
.