Ale hlavne hrat s chladnou hlavou

A na pripad ked tu trojcatu hadze proti tankom, ktore su o 2 tiery vyssie si myslel? Lebo malokedy si na rovnakom tiery a ked si o 2tiery dole, tak ani v trojcate nespravis zazrak.mArtinko5MB napísal:cata s 3 ludmi je jedina vec, ktorou mozes ovplyvnit MM a winratioked Vam to nejde tak bude niekde inde chyba, lebo ked som ja catoval takto, tak sme mavali 80 % win ratio. Minimalne 3 ludia budu schopni a hlavne musite spolupracovat ... nie ze sa rozdelovat na strany, to ako keby ste hrali sami.
Ale hlavne hrat s chladnou hlavous nervou to nikdy nejde ...
Aha takže pásy sú nezničiteľné ešte že T-34-85 má tak slabú pene a alfu.stevo891 napísal:3x si neprebil lebo si ho 3x ebol dole do pasov, nieje sa nacom cudovat..pozri si to spomalene a potom v tank inspektore a uvidis kde bola chyba...
Kafrem na to ešte že som tam ne bol na to aby som rozhodol bitku že sa dalo spoľahnúť na top tiery a tanky na spodku potravinového reťazca nemuseli nič v bitke ovplyvňovať.mArtinko5MB napísal:ved si ju netrafil (trafil si to presne pod vanu, pozri si 3d model, treba strielat vyssie)nabuduce tu skus dat rovno cas ... namiesto toho nepriameho nutenia pozretia tvojho vide a:)