Ahojte,
potrebujem repro k pc do 65€. ani by som nevymýšlal a hneď zobral teda microlab B77 co sa to tu vsade odporuca ale.
Chcel by som nieco co nema tuto farbu prirodneho dreva. Potrebujem nieco cierne alebo aspon tmavo sede, drevenu strukturu to mat moze.
Využitie? Na hudbu a aj hry vyuzivam sluchatka. Takze v podstate potrebujem repraky primarne k sledovaniu filmov/serialov a pocuvanie internetoveho radia popri surfovani/praci. Absolutne sa mi za to nechce davat viac ako 50€ a tych 65€ povazujem za uplny strop co som za reproduktory na taketo vyuzitie ochotny doslova vyhodit.
napr. take microlab b70 su zle? alebo co mam spravit kupit microlab b77 a streknut tie boky plastidipom?
Repro k pc do 65€
Repro k pc do 65€
Spoiler: ukázať
Re: Repro k pc do 65€
objednam bud Edifier R1100 alebo microlab B70. V sobotu by sa mi to moc objednavat neoplatilo. Takze az v pondelok rano.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
nj, pokukujem po niečom v tej cenovke,... tak preto sa pýtam, či je to fakt to naj čo dostať
.
neviem ale nejako prehnane to neriesim...
totiz z cenovky aj oznacenia je asi jasne ze b70 nebudu take dobre ako B77. mr. obvious ze jo. nechcem uplne chrastitka ale viem ze 120e repraky su mi uplne zbytocne.
pytal som sa kamosa ze ci je plastidip dobry napad a povedal mi ze zbytocne s*acky, ze mam si kupit to co je. Takze plastidip odpada a tym aj tento vzhlad prirodneho dreva. a musim ist vlastne do B70 alebo alternativy.
Ono jasne, keby som dal rozpocet 100e lahko by som si pomohol aj sam a kupil mackie cr3, presonus ceres co tu odproruca andrejsvk... ja sa do toho aj tak ho*no rozumiem co hra lepsie.
Velmi dobre su zevraj (recenzie) aj edifier R1280T ak ti predsalen takyto vzhlad nevadi.
totiz z cenovky aj oznacenia je asi jasne ze b70 nebudu take dobre ako B77. mr. obvious ze jo. nechcem uplne chrastitka ale viem ze 120e repraky su mi uplne zbytocne.
pytal som sa kamosa ze ci je plastidip dobry napad a povedal mi ze zbytocne s*acky, ze mam si kupit to co je. Takze plastidip odpada a tym aj tento vzhlad prirodneho dreva. a musim ist vlastne do B70 alebo alternativy.
Ono jasne, keby som dal rozpocet 100e lahko by som si pomohol aj sam a kupil mackie cr3, presonus ceres co tu odproruca andrejsvk... ja sa do toho aj tak ho*no rozumiem co hra lepsie.
Velmi dobre su zevraj (recenzie) aj edifier R1280T ak ti predsalen takyto vzhlad nevadi.
s B77 nespravis chybu, mam ich su vyse rok a pol a spokojnost. Ako male repraciky k pocitacu su vyborne.
V tejto cenovke nie je velmi o com.
V tejto cenovke nie je velmi o com.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77