Napr.: http://foto.bazos.sk/inzerat/54379659/N ... zaruka.php a ak financie nepustia vyssie tak 18-105 na zaciatok. Casom 35mm f/1.8 na portrety, 70-300 f/4.5-5.6 VR II na kone.
Existuje aj splátkový predaj a ja osobne by som radšej preplatil napríklad 1/10 ako v budúcnosti predával nižší model a tak či tak kupoval fungláč vyššej rady. Predajom a následnou kúpou by si prerobila viac ako tú 1/10 pri kúpe tela vyššej rady v prípade splátok.Petoooo napísal:Preto sa mi zda investovat 700e do bazaroveho tovaru ako dost riskantne.. nehovoriac o tom, ze ide len o telo a na objektiv potrebujem dalsie vydavky.
Takze to nakoniec vidim asi predsa na tu 5300 aj ked by som ozaj rada vyssie, ale este uvidim co mi povie predajca.
caprissone, ako to ze su tie veci o dost lacnejsie ako v normal obchodoch? kupoval si od neho? pocul som na nho len same pozitivne ohlasy. kto to je, co je to za cloveka? vie sa?Caprissone napísal:opytaj sa Zola za kolko ti vie zohrat D5300 s 18-105 a za kolko D7100 s 18-105 a budes vediet na com si,ja doporucujem jeho..