World of Tanks (MMO)
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Re: World of Tanks (MMO)
cata s 3 ludmi je jedina vec, ktorou mozes ovplyvnit MM a winratio ked Vam to nejde tak bude niekde inde chyba, lebo ked som ja catoval takto, tak sme mavali 80 % win ratio. Minimalne 3 ludia budu schopni a hlavne musite spolupracovat ... nie ze sa rozdelovat na strany, to ako keby ste hrali sami.
Ale hlavne hrat s chladnou hlavou s nervou to nikdy nejde ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Ja hravam uz len solo. Mam pc v spalni a polovicke vadi, ked vecer kecam, alebo vypisujem (hlucna klavesnica)...
Caty v troch maju problem, ze koncia ako lowtier. V IX a X sa to da, ale ked hrajes nieco mensie, tak to je na <>.
Inac ked si vsimate teamy, tak napr. ja co som mal tie serie prehier dva dni (potom som to uz radsej nezapol), tak takmer kazda hra o 1-2 top tier stroje menej, pripadne absolutne zle zlozenie tankov v tope - ziadne HT na nasej strane vs E100, alebo 110E5 na druhej, kde ked chytis mesto, tak je vymalovane. Najkrajsie ked dostanes na kharkov a podobne dobre ladenu mapu, top tier artu X a ostane tanky IX, VIII a nepriatel top tier HT, MT, TD, ... Jak taketo veci vidim, sa mi zle robi.
Caty v troch maju problem, ze koncia ako lowtier. V IX a X sa to da, ale ked hrajes nieco mensie, tak to je na <>.
Inac ked si vsimate teamy, tak napr. ja co som mal tie serie prehier dva dni (potom som to uz radsej nezapol), tak takmer kazda hra o 1-2 top tier stroje menej, pripadne absolutne zle zlozenie tankov v tope - ziadne HT na nasej strane vs E100, alebo 110E5 na druhej, kde ked chytis mesto, tak je vymalovane. Najkrajsie ked dostanes na kharkov a podobne dobre ladenu mapu, top tier artu X a ostane tanky IX, VIII a nepriatel top tier HT, MT, TD, ... Jak taketo veci vidim, sa mi zle robi.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Hm tie artiny sú veru nejak často top ako jedine, hlavne v mestach
Uz som to spomínal, ten mm v 9.12 sa mi zda divny
Uz som to spomínal, ten mm v 9.12 sa mi zda divny
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
A na pripad ked tu trojcatu hadze proti tankom, ktore su o 2 tiery vyssie si myslel? Lebo malokedy si na rovnakom tiery a ked si o 2tiery dole, tak ani v trojcate nespravis zazrak.mArtinko5MB napísal:cata s 3 ludmi je jedina vec, ktorou mozes ovplyvnit MM a winratio ked Vam to nejde tak bude niekde inde chyba, lebo ked som ja catoval takto, tak sme mavali 80 % win ratio. Minimalne 3 ludia budu schopni a hlavne musite spolupracovat ... nie ze sa rozdelovat na strany, to ako keby ste hrali sami.
EDIT: koncim, 20% winrate. Neda sa hrat ani carry ked s cromwellom vas dava stale k t8
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Všetko ammo vystrielané, a aj tak prehra tak som to šiel naramovať do nepriateľského type-a http://wotreplays.com/site/2316140#stats
No mne sa po mizernej sobote v nedelu ciastocne darilo, najskor v cate s kukisom (Spacepen) a potom samemu (aj ked tam bola winrate nic moc), napodiv som na tie moje nic moc vykony mal aj slusnu WN8. Asi najlepsia hra http://www.vbaddict.net/battlereport/ha ... 0434611567 - nechcelo sa mi to uploadovat na wot replays kedze tam vacsinou davam Ace tanker hry. Inak mam asi novy statpadersky tank - Indien panzer, po 15 hrach som mal sice len 4 vyhry, ale 3500 WN8, nakoniec som to, po 30 hrach, uhral na 50% s nim a cca 2700 WN8, co je pre niekoho bezny den, pre mna brutal
WoT/AW - Hadent
- mArtinko5MB
- Používateľ
Dnes nebolo nic zadarmo, musel som az tak udrzat team s catou
http://wotreplays.com/site/2321158#stats
niekto vecer na catovanie?
http://wotreplays.com/site/2321158#stats
niekto vecer na catovanie?
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
RNG v priamom prenose nechápem že tú T-34-2 ne konci jej existencie nepenetrovalo. Je to v prvej tretine videa.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- mArtinko5MB
- Používateľ
ved si ju netrafil (trafil si to presne pod vanu, pozri si 3d model, treba strielat vyssie) nabuduce tu skus dat rovno cas ... namiesto toho nepriameho nutenia pozretia tvojho vide a:)
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Zrejme si to nevidel keď som ho pred skonom 3x v rade neprebil do zadku a do boku pričom na kopci som ho do boku bez problému prebil a to ešte pod horšom uhlom. Tie strely na začiatku boli viac na zastrasenie ako úmysel ho penetrovat nikdy nevieš čo ti vsemocne RNG vylosuje.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
3x si neprebil lebo si ho 3x ebol dole do pasov, nieje sa nacom cudovat..pozri si to spomalene a potom v tank inspektore a uvidis kde bola chyba...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- mArtinko5MB
- Používateľ
Dnes super hra s bulldogom http://wotreplays.com/site/2327133#reds ... er_bulldog
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Aha takže pásy sú nezničiteľné ešte že T-34-85 má tak slabú pene a alfu.stevo891 napísal:3x si neprebil lebo si ho 3x ebol dole do pasov, nieje sa nacom cudovat..pozri si to spomalene a potom v tank inspektore a uvidis kde bola chyba...
Kafrem na to ešte že som tam ne bol na to aby som rozhodol bitku že sa dalo spoľahnúť na top tiery a tanky na spodku potravinového reťazca nemuseli nič v bitke ovplyvňovať.mArtinko5MB napísal:ved si ju netrafil (trafil si to presne pod vanu, pozri si 3d model, treba strielat vyssie) nabuduce tu skus dat rovno cas ... namiesto toho nepriameho nutenia pozretia tvojho vide a:)