serkam sa s tym, lebo ma to bavi ked vidim progress a za odmenu budem mat 4K60Hz .... tiez v tom mam troska zmätok, ale ako som pisal... ked som mal pripojenu iba TV, tak max 30Hz... potom som si pripojil aj "stary" monitor aby ked prestrelim nastavenia, tak si to mohol na tom starom nastavit s5... no a nejakym "zazrakom" ked som mal pripojene oba, tak mi do TV dovolilo pustit aj 60Hz... ale pisem, ze to nie je chroma 4-4-4... preto to asi moze byt spojazdnene... alebo to je v2.0 kabel, len to nie je na krabicke nikde napisane a v slovenskom preklade urobili chybu a napisali 1.4.... bitrate sa rata len z rozlisenia, "hlbky" farby, frekvencie a kolko farebnych kanalov ide cez nie? (3840*2160*8*60*3=11,9Gbps) takze ak ide chroma 4-2-0, tak v podstate idu len dva farebne kanaly a treti sa nejak doratava? alebo to je ze idu vsetky 3, ale nie plne 4K rozlisenie a do 4K sa to dorata? preto by to mohol zvladnut aj v1.4 kabel.... toto mi nie je uplne jasne, tak mi to PLS upresnite ak viete...
v alze uz nemaju na centrale 2.0, tak az zajtra si tam pojdem po objednany.....
andrejsvk napísal:nie je to plnohodnotne 4k 60Hz, radsej 30Hz
ano, to som pisal uz v prvom poste, ale neplnohodnotnost spociva v nejakom znizeny "farebnej ostrosti" ale nie v samotnom rozliseni, takze som spokojny za tu cenu aku to mam... myslim, ze sa to zlepsi s v2.0 kablom (dufam)
a radsej taketo "naplnohodnotne" 4K60Hz ako 4K30Hz chroma 4-4-4.... to aky mas neplynuly response od kurzoru mysky pri 30Hz by som tu TV radsej strelil na bazare, ak by nedavala 60Hz