caute, znama by si chcela kupit tablet.
vyuzitie: surf, fotky atd.. a obcas praca cez RDP
chcela by nieco s windowsom, 8" dobra vydrz baterky.. proste bezny uzivatel.
cena okolo 250e
viete nieco dobre poradit pripadne comu sa vyvarovat?
s tabletmi nemam moc skusenosti.
Dakujem
tablet pre znamu / 8" / Win / 250E
tablet pre znamu / 8" / Win / 250E
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: tablet pre znamu / 8" / Win / 250E
bud pockas na xiamomi mi tab 2 (pozeram ale ze najako neukazuju win verziu, mozno vydaju ako update pre android tak ako pri Mi4) alebo potom Lenovo Yoga Tab 2 8" (ale cena rovnaka ako xiaomi, menej pamete a starsie cpu). lacnym win tabletom za 100 eur by som sa vyhol.
inac by som sa zamyslel nad volbou win. povodne som tiez nad tym uvazoval (namiesto notebooku na sluzobkach), ale ked som sa nad tym zamyslel lepsie tak nie som si isty. pre android mam kopu aplikacii prisposobenych pre dotyk, pri win by som bol odkazany patlat po desktope na strankach ktore su povodne na ovladanie mysou. office aplikacie dam aj do androidu, dokonca zadarmo. preto som osobne nakloneny viac k tomu mipad, kde by mohla byt pravdepodobna moznost nahradid win androidom a opacne, podla toho ako sa mi to osvedci.
inac by som sa zamyslel nad volbou win. povodne som tiez nad tym uvazoval (namiesto notebooku na sluzobkach), ale ked som sa nad tym zamyslel lepsie tak nie som si isty. pre android mam kopu aplikacii prisposobenych pre dotyk, pri win by som bol odkazany patlat po desktope na strankach ktore su povodne na ovladanie mysou. office aplikacie dam aj do androidu, dokonca zadarmo. preto som osobne nakloneny viac k tomu mipad, kde by mohla byt pravdepodobna moznost nahradid win androidom a opacne, podla toho ako sa mi to osvedci.
- titannman
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Jún, 2008, 22:24
vyhol by som sa variantom ktore maju 16GB pamete, je to malo na win, takze pozerat po niecom co ma aspon 32GB + slot na kartu,
zo zvedavosti som si kupil Lark i7 (16GB win8.1) cca 2GB volne po zapnuti, ak za stiahnu aktualizacie pamet je uplne plna prechod na win 10 nemozny ak sa nezmaze particia kde je zaloha windowsu pre reinstalaciu
16GB talbet s win 10 som este neskusal
zo zvedavosti som si kupil Lark i7 (16GB win8.1) cca 2GB volne po zapnuti, ak za stiahnu aktualizacie pamet je uplne plna prechod na win 10 nemozny ak sa nezmaze particia kde je zaloha windowsu pre reinstalaciu
16GB talbet s win 10 som este neskusal
CPU:Intel® Core™ i7-5820K, cooled by:Noctua NH-D15; MB: MSI X99a SLI PLUS; VGA: GIGABYTE GTX 980 Ti G1 WINDFORCE 3X Gaming 6GB; RAM: Crucial 2x8GB KIT DDR4 2400MHz CL16 Ballistix; HDD: Crucial MX200 250GB, 1,5TB, 1,5TB, 1,5TB, 3TB, 3TB, ext. 3TB, ext . 2TB; PSU: Super Flower Leadex Platinum 1000 W; CASE: Zalman Z11 Neo
je mi jasne ze 16gb je zalostne malo.. 32 je akotak, ale to by musel mat aj slot na kartu.
a keby som nahodou prehovoril na android.. tak tam by ste co doporucili?
a keby som nahodou prehovoril na android.. tak tam by ste co doporucili?
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Predvcerom som daval upgrade na win10 na mojom tablete tiez 16GB interna pamat. Zostalo tam asi 3GB volneho miesta po upgrade. Este potrebujem spravit cistu instalaciu a budem v pohode co sa tyka volneho miesta kedze stary win zabera 8Gb.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Jan, 2015, 01:37
xiaomi MiPad 2 s windowsom 10 bued az ku koncu decembra, vid: https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mipad- ... -7224.html, a iba na 64gb verzii, postovne 16€ dhl (modlit sa nech ti to nezastavia na clocnici.. ), alebo pockat na slovenskych resellerov, ale tam cena samozrejme bude vyssia s 2 rocnou zarukou
- titannman
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Jún, 2008, 22:24
neviem ci je to zaujimave aj pre zenu ale urcite by som pouvazoval nad
Thinkpad Tablet 8
4GB ram, 128GB rom, slot na SD a SIM kartu, hdmi
http://www.gigacomputer.sk/lenovo-think ... 21116.html
ja som mojej objednal na vianoce Nvidia Shield Tablet K1 + ovladac + flip cover snad sa zahram aj ja
Thinkpad Tablet 8
4GB ram, 128GB rom, slot na SD a SIM kartu, hdmi
http://www.gigacomputer.sk/lenovo-think ... 21116.html
ja som mojej objednal na vianoce Nvidia Shield Tablet K1 + ovladac + flip cover snad sa zahram aj ja
CPU:Intel® Core™ i7-5820K, cooled by:Noctua NH-D15; MB: MSI X99a SLI PLUS; VGA: GIGABYTE GTX 980 Ti G1 WINDFORCE 3X Gaming 6GB; RAM: Crucial 2x8GB KIT DDR4 2400MHz CL16 Ballistix; HDD: Crucial MX200 250GB, 1,5TB, 1,5TB, 1,5TB, 3TB, 3TB, ext. 3TB, ext . 2TB; PSU: Super Flower Leadex Platinum 1000 W; CASE: Zalman Z11 Neo
tak ten vyzera smakovo.. skoda ze je uz 100 nad rozpocet, ktory som aj tak navysil o 50e