ucet banka po 26.
Re: ucet banka po 26.
mbank?
urcite chcem klasicku banku co ma pobocku aj niekde v tn nie tieto "e-banky"
Spoiler: ukázať
v TN maju mobilny tim, ktory som za 4 roky, co mam mbank vyuzil 0-krat
aby som ukojil svoju zvedavost, okrem vkladov na ucet, naco ine by si vyuzil pobocku?
aby som ukojil svoju zvedavost, okrem vkladov na ucet, naco ine by si vyuzil pobocku?
napr. na jednorazove vybery € ktore mi bankomat neda (napr. ked som kupoval auto), pri pripadnych problemoch s platbou(aj take uz boli) radsej sa zastavim osobne v banke ako sa mam rozpravat s niekym cez telefon naviac ked som v tn takmer kazdy den. teraz mam vub student do 26r. a som s nimi spokojny.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Toto je co za podmienky Auto kupujes kazdy druhy den a za cash? Ak ano, mozes si kludne dat limit na kartu aj 8000€ denne.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
a za druhé u mbank máš jeden výber kartou zadarmo, a ďalšie sú za obraty,... a keď vravíš, že máš cca 7 obratov, tak neni o čom,... ešte lepšie jak SLSP, skoro všetko zadarmo,.... ja od januara tiež prechádzam k mbank, prišiel mi papier zo SLSP, že už mám po 28čke, a budem platiť 5 eur,... hovno nebudem
.
Och.. práve som si spomenul na rozhovor keď som rušil účet v SLSP. "roky ste využívali výhodné podmienky a teraz chcete odisť?"
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
pozri uprimne po mojich podmienkach a co a ako platim je ta ho*no, ja som sa prisiel len poradit. smiat sa mozes zo sebaicefire napísal:Toto je co za podmienky Auto kupujes kazdy druhy den a za cash? Ak ano, mozes si kludne dat limit na kartu aj 8000€ denne.
zatial co som prezrel podmienky to vyzera na csob(pohoda) alebo vub(vub ucet) s vedenim uctu zdarma.
tiez mi treba ist zrusit slsp, uz to odkladam 2 mesiace... da sa to vybavit na jednom stretnuti? treba mi k tomu nieco?Papek napísal:Och.. práve som si spomenul na rozhovor keď som rušil účet v SLSP. "roky ste využívali výhodné podmienky a teraz chcete odisť?"
bol som rusit nedavno a da sa to zvladnut aj na jednom stretnuti za par minut, potrebujes len cislo uctu kam ti prevedu zbytok a obciansky preukaz.. akurat ja som to dal na 2 krat lebo akurat chystali nove podmienky [sept/okt] tak som si povedal ze este tyzden pockam a uvidim, ale niec vyhodnejsie ako uni neprinieslivalistar napísal:...
akurat ma teta upozornila ze ako dlhorocny zakaznik som mohol mat napr. lepsie podmienky hypo, ale vieme ako to chodi s vernymi vs. novymi zakaznikmi v sluzbach, skor sa oplati byt novy vacsinou.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Radu si dostal, tiez priamo odo mna (okrem inych ludi). Pisem este raz: kludne si mozes dat 8000 limit na kartu. Tie tvoje podmienky su alogicke a ked chces kamennu pobocku, tak chod do Uni. Samozrejme ak mas prijem nad 400 Euro, ale to by si mal mat, kedze si kupujes autopatro16 napísal:pozri uprimne po mojich podmienkach a co a ako platim je ta ho*no, ja som sa prisiel len poradit. smiat sa mozes zo sebaicefire napísal:Toto je co za podmienky Auto kupujes kazdy druhy den a za cash? Ak ano, mozes si kludne dat limit na kartu aj 8000€ denne.
zatial co som prezrel podmienky to vyzera na csob(pohoda) alebo vub(vub ucet) s vedenim uctu zdarma.
tu je vidiet ze necitas co pisem, auto mam uz par rokov kupene... teraz sa zasmejem ja tebe (a za hotove, neprechalstane a neprehyrene noci)
uni si este pozriem, no pokial mi dokaze dat csob/vub banka rovnake alebo lepsie sluzby pojdem radsej tam aj ked ma to taha stale viac do tej csob-ky.
uni si este pozriem, no pokial mi dokaze dat csob/vub banka rovnake alebo lepsie sluzby pojdem radsej tam aj ked ma to taha stale viac do tej csob-ky.
ČSOB mám a nie je to zlé. Vadí mi že sa vela vecí nedá vybaviť poštou ale musím chodiť na pobočku. Bankomaty celkom ok, bývam v Petržalke a nedávno pribudol pri veľkom Tescu jeden. Podmienky na účet zadarmo splniteľné hádam pre väčšinu pracujúcich a platiacich. Výbery z vlastných bankomatov nie sú tuším obmedzené ani podmienkou pre bezplatný účet. iB je taký všelijaký ale dát sa na to zvyknúť. Máju aj mobilnú spolu pre ios Android aj Windows.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Na ČSOB mi vadí hlavne tragický IB a to, že zadržiavajú peniaze. Vo štvrtok o šiestej poobede som zadal prevod do inej banky a oni peniaze poslali až v pondelok. V iných bankách toto nerobia a aj prevod zadaný neskoro v noci príde hneď ráno.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
prevod zadany v SLSP pred 7.00 dojde do Tatry o 11tej
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2