ucet banka po 26.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: ucet banka po 26.
Máte niekto skúsenosti so zdrušením Mbanku? Keď som mal cca 18-19, používal som u nich účet, neskôr som ale prešiel na ČSOB a zabudol som to zrušiť .
čo všetko na to budem potrebovať?
čo všetko na to budem potrebovať?
http://bfy.tw/3JXf hned prve PDFko, podpises a odnesies do kiosku alebo posles postou
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Alebo skočíš do Kiosku alebo na pobočku (ja som bol na Krížnej) a tam ti všetko vypíšu a ty len podpíšeš a poďakuješ
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Čo je na ČSOB IB také tragické? Nemám síce veľa skúseností s IB ostatných bánk, ale žiadne extra nedostatky tam nevidím. Žena mala pár rokov dozadu VUB a IB sa mi zdál ďaleko horší. SLSP je na podobnej úrovni ako ČSOB.Koro napísal:Na ČSOB mi vadí hlavne tragický IB a to, že zadržiavajú peniaze. Vo štvrtok o šiestej poobede som zadal prevod do inej banky a oni peniaze poslali až v pondelok. V iných bankách toto nerobia a aj prevod zadaný neskoro v noci príde hneď ráno.
Ale beriem, že subjektívne to môžeme každý vnímať inak.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Nastavoval som si trvalé príkazy, aby som spĺňal ich podmienky a chýbali my tam hneď dve veci. Na existujúcom trvalom príkaze nemôžem zmeniť to, v ktorý deň sa má realizovať, ale musím TP zrušiť a založiť úplne nový. Za zrušenie TP mi zmrdi zaúčtovali 50 centov. Nastavenie funkcie opakovania TP som pre istotu nenašiel vôbec. Čiže ak v deň realizácie TP nebudem mať na účte dosť prostriedkov, neviem či sa ho pokúsia zrealizovať neskôr. Dizajn sa mi celkovo nepáči, ale to je subjektívne.Diablo1st napísal:Čo je na ČSOB IB také tragické? Nemám síce veľa skúseností s IB ostatných bánk, ale žiadne extra nedostatky tam nevidím. Žena mala pár rokov dozadu VUB a IB sa mi zdál ďaleko horší. SLSP je na podobnej úrovni ako ČSOB.
Ale beriem, že subjektívne to môžeme každý vnímať inak.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ten poplatok za zrusenie TP je normalny aj v inych bankach.
neviem co cakate od kamennej banky, vezmite a porovnajte cenniky csob, tatry a vub. velke rozdiely nenajdete.
jedina vyhoda je ta, ze csob ponuka ucet bez poplatku ak splnite podmienky, a tablet zadarmo. ALE ZA INE VECI SA NORMALNE PLATI, a je to uplne bezne.
ak chcete ucet bez poplatkov za somariny, volte mbank, zuno. tam sa za zrusenie TP neplati. a nechapem, komu moze chybat kamenna pobocka, kde len caka, a este zbytocne pocuva ake ponuky uverov prenho maju. v zivote som nepotreboval osobne navstivit ani zuno ani mbank, a to tam mam kreditky, a neviem co. bez jedinej osobnej navstevy. takze kto chce kamenne banky, nech pekne platit poplatky, NA TIE KAMENNE BANKY. lebo to svetlo, stolicky, klima, priestory niekto - klient zaplatit musi
CSOB ma super IB, nahodou, vyhovuje mi viac ako napr. ZUNO a aj MBANK Novy. mBANK to dost pokaslalo, z jednoducheho IB urobilo neprehladnu zdlhavu vec. Ak daco chcem najst, musim googlit, kde to vobec je.
Appky na android su uz ina muzika, a tam asi vsetky tri banky - zuno, mbank aj CSOB su na tom rovnako, a vyhovuju mi. Nemam voci nim vyhrady.
neviem co cakate od kamennej banky, vezmite a porovnajte cenniky csob, tatry a vub. velke rozdiely nenajdete.
jedina vyhoda je ta, ze csob ponuka ucet bez poplatku ak splnite podmienky, a tablet zadarmo. ALE ZA INE VECI SA NORMALNE PLATI, a je to uplne bezne.
ak chcete ucet bez poplatkov za somariny, volte mbank, zuno. tam sa za zrusenie TP neplati. a nechapem, komu moze chybat kamenna pobocka, kde len caka, a este zbytocne pocuva ake ponuky uverov prenho maju. v zivote som nepotreboval osobne navstivit ani zuno ani mbank, a to tam mam kreditky, a neviem co. bez jedinej osobnej navstevy. takze kto chce kamenne banky, nech pekne platit poplatky, NA TIE KAMENNE BANKY. lebo to svetlo, stolicky, klima, priestory niekto - klient zaplatit musi
CSOB ma super IB, nahodou, vyhovuje mi viac ako napr. ZUNO a aj MBANK Novy. mBANK to dost pokaslalo, z jednoducheho IB urobilo neprehladnu zdlhavu vec. Ak daco chcem najst, musim googlit, kde to vobec je.
Appky na android su uz ina muzika, a tam asi vsetky tri banky - zuno, mbank aj CSOB su na tom rovnako, a vyhovuju mi. Nemam voci nim vyhrady.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
felipe, pekne napisane, ale co ak potrebujes cash vybrat na kupu napriklad takeho auta?
Nie, ďakujem. Platiť za to, že IB nevie robiť zmeny, ktoré by mal vedieť, mi nevyhovuje. Zvlášť, keď v SLSP, v Zune, ani v mBank, neplatím ani za rušenie TP. Nech ide každý kam chce, ale mne moje 4 banky vyhovujú v takomto poradí:felipe25 napísal:ten poplatok za zrusenie TP je normalny aj v inych bankach.
1. SLSP
2. Zuno
3. ČSOB
4. mBank
Si si isty s tou SLSP? Ja som musel platit za zrusenie trvaleho prikazu 2 €.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
icefire: v okoli ma kazdy ludi, co maju ucet v inej banke. problem presunut, a ist s niekym do banky?
prip. vybrat z bankomatu? limity sa updatuje zdarma, a ihned.. takze , asi tak.
btw, ja som za nove auto platil prevodom, cash ani nechceli. kedze to bola rovnaka banka, zavolali do BA o polhodku, overili platbu a dovi dopo. dnes sa cash proste nenosi. ine to ale samozrejme je pri jazdenom aute, clovek ale nema problem sa dostat k peniazom.
prip. vybrat z bankomatu? limity sa updatuje zdarma, a ihned.. takze , asi tak.
btw, ja som za nove auto platil prevodom, cash ani nechceli. kedze to bola rovnaka banka, zavolali do BA o polhodku, overili platbu a dovi dopo. dnes sa cash proste nenosi. ine to ale samozrejme je pri jazdenom aute, clovek ale nema problem sa dostat k peniazom.
Cez IB? Buď máš starší typ účtu, ale platil ešte iný sadzobník...Papek napísal:Si si isty s tou SLSP? Ja som musel platit za zrusenie trvaleho prikazu 2 €.
Už u nich nemám účet. Predtým som mal euro26.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
https://www.csob.sk/documents/11005/111 ... 012016.pdf
strana 9
Ano, CSOB si uctuje za zrusenie TP cez net 0,50€ a cez pobocku 2€, ale treba sa na to pozerat tak, ze dava ucet s x inymi vyhodami zdarma. Predsa len, niekde si tie poplatky dat musi, a ked je clovek lenivym nech plati.
Velmi lahko sa to da obist uz pri zriadeni TP, ze si nastavim, dokedy ma platit a zrusi sa sam. + napr. pri ruseni uctu sa za to neplati, zrusia sa spolu s uctom.
Nehovorte mi ale, ze SLSP nema skryte poplatky ako CSOB. Holy nezmysel, ma ich kazda banka. Mne staci, ako rodicom, ked som s nimi prisiel do SLSP po dlhych rokoch plateniac nehoraznych poplatkov mozno aj 80€ rocne zacali hutat, a doslova nechceli, aby sme odisli do CSOB. Ked som opat oponoval, ze v CSOB mame ucet zdarma, a u vas platime aj 5€ mesacne dokopy, tak zacala, ze ma vyhodny balik za 2€, A ja na to, ze a kde bol ten balik 10rokov dozadu, a ze kto nam vrati tych 800-900€ co sa navyse zaplatilo, v porovnani keby sme mali ucet za 2€? A opak hapkala, a ja opat: vy nam ponukate za 24eur to iste, co csob za 0€. A opat isla propagovat SLSP kolko ma pobociek. No proste, jeden velky grc. Ta banka zije z pozostatkom klientov este zo socializmu a z lenivych klientov, co nesu schopni najst si vyhodnejsiu ponuku.
strana 9
Ano, CSOB si uctuje za zrusenie TP cez net 0,50€ a cez pobocku 2€, ale treba sa na to pozerat tak, ze dava ucet s x inymi vyhodami zdarma. Predsa len, niekde si tie poplatky dat musi, a ked je clovek lenivym nech plati.
Velmi lahko sa to da obist uz pri zriadeni TP, ze si nastavim, dokedy ma platit a zrusi sa sam. + napr. pri ruseni uctu sa za to neplati, zrusia sa spolu s uctom.
Nehovorte mi ale, ze SLSP nema skryte poplatky ako CSOB. Holy nezmysel, ma ich kazda banka. Mne staci, ako rodicom, ked som s nimi prisiel do SLSP po dlhych rokoch plateniac nehoraznych poplatkov mozno aj 80€ rocne zacali hutat, a doslova nechceli, aby sme odisli do CSOB. Ked som opat oponoval, ze v CSOB mame ucet zdarma, a u vas platime aj 5€ mesacne dokopy, tak zacala, ze ma vyhodny balik za 2€, A ja na to, ze a kde bol ten balik 10rokov dozadu, a ze kto nam vrati tych 800-900€ co sa navyse zaplatilo, v porovnani keby sme mali ucet za 2€? A opak hapkala, a ja opat: vy nam ponukate za 24eur to iste, co csob za 0€. A opat isla propagovat SLSP kolko ma pobociek. No proste, jeden velky grc. Ta banka zije z pozostatkom klientov este zo socializmu a z lenivych klientov, co nesu schopni najst si vyhodnejsiu ponuku.
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
ja som stara skola a uprednostnujem pekne hotovost. co je na ruke to sa rata
ale dva roky dozadu som mal fakt genitalny zazitok v jednej nemenovanej banke. bol som vyberat 15t v hotovosti a zenska ze to mi nemozu dat, ze musi byt pri tom sefka pobocky a ze musia preverit, vyhovorky a bla bla bla. vravim jej tak zavolajte sefku a ideme na to. ze sefka je na obede. pozeram po nich ze ci si robia <> zo mna, vo vrecku mi uz valor stikal, ja nervozny, otec nervozny, <> vyrehotane za priehradkou. nakoniec za 10 min vsetko vybavene
ale dva roky dozadu som mal fakt genitalny zazitok v jednej nemenovanej banke. bol som vyberat 15t v hotovosti a zenska ze to mi nemozu dat, ze musi byt pri tom sefka pobocky a ze musia preverit, vyhovorky a bla bla bla. vravim jej tak zavolajte sefku a ideme na to. ze sefka je na obede. pozeram po nich ze ci si robia <> zo mna, vo vrecku mi uz valor stikal, ja nervozny, otec nervozny, <> vyrehotane za priehradkou. nakoniec za 10 min vsetko vybavene
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil