Televízor Panasonic do 400 eur
Televízor Panasonic do 400 eur
Zdravím,
Chcel by som TV panasonic pretože top značka! Do 400 eur Full HD 32 palcov (80 cm) s tým že nepotrebujem všetky tie funkcie ako wifi, smart atď.. proste iba kvalitný špičkový obraz a zvuk ostatne mi netreba..
Chcel by som TV panasonic pretože top značka! Do 400 eur Full HD 32 palcov (80 cm) s tým že nepotrebujem všetky tie funkcie ako wifi, smart atď.. proste iba kvalitný špičkový obraz a zvuk ostatne mi netreba..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Televízor Panasonic do 400 eur
spickovy obraz a zvuk do 400e? to si si pomylil kategoriu ,alebo pred 400 zabudol dat cislo 1...
zober v tej cene hocico,je to uplne jedno,99percent rovnaky lacny lcd panel.
zober v tej cene hocico,je to uplne jedno,99percent rovnaky lacny lcd panel.
Ked to musi byt Panasonic, chces konkretnu uhlopriecku a mas stanoveny rozpocet, tak si hadam vies vybrat aj sam. Co tam chces vymyslat? Kolko ma asi Panak 32" modelov za 4 stovky?
Top znacka asi sotva. V 32" nema Panak ziaden model so 100 Hz panelom. Zatial co konkurencia ma. Konkretne Samsung UE32J6272 a LG 32LF650V. To sa oplati kupit viac. 100 Hz je este Philis 32PFT6500, ten je ale nad rozpocet.
Top znacka asi sotva. V 32" nema Panak ziaden model so 100 Hz panelom. Zatial co konkurencia ma. Konkretne Samsung UE32J6272 a LG 32LF650V. To sa oplati kupit viac. 100 Hz je este Philis 32PFT6500, ten je ale nad rozpocet.
špičkový obraz no tak ostrý, lebo ž som videl tv kde ten obraz bol do ružova a rozmazaný (úplne neostrý) a nepomojli ani rôzne úpravy režimov...
A viem 400 eur od ktorých začínajú ceny panasonicov, videl som aj za 350 eur ale nie full hd čo je škoda.
Osobne som bol u známeho ktorý opravuje tv no celá dielňa 25 tv z toho všetky samsungy a ešte mi povedal nedaj bože aby si kúpil samsung lebo ti zaručujem že do 3 rokov mi ho tu prinesieš... A okrem toho panasonic ma IPS čo ostatné nemajú.
A viem 400 eur od ktorých začínajú ceny panasonicov, videl som aj za 350 eur ale nie full hd čo je škoda.
Osobne som bol u známeho ktorý opravuje tv no celá dielňa 25 tv z toho všetky samsungy a ešte mi povedal nedaj bože aby si kúpil samsung lebo ti zaručujem že do 3 rokov mi ho tu prinesieš... A okrem toho panasonic ma IPS čo ostatné nemajú.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Presne tak, len jeden a to tento: 32" Panasonic TX-32CS600E.
Tak si ho môžeš objednať.
Na sledovanie večerných správ bude stačiť (ale bez športovej vložky).
Tak si ho môžeš objednať.
Na sledovanie večerných správ bude stačiť (ale bez športovej vložky).
Spoiler: ukázať
Kedze sa Samsungov preda podstatne viac ako vsetkych ostatnych znaciek dokopy, tak je logicke ze je aj najviac reklamacii. Dolezity je percentualny podiel poruch z predanych kusov, nie pocet reklamovanych kusov. To nie je vypovedajuci, ale zavadzajuci udaj.
Tvrdenie ze IPS pouziva len Panasonic a iny nie je uplny nezmysel. Panasonic prave IPS pouziva velmi minimalne len v 3 UHD modeloch (cx740, CX750, CR730). V ostatnych je VA. Co je ostatne len a len dobre.
Tvrdenie ze IPS pouziva len Panasonic a iny nie je uplny nezmysel. Panasonic prave IPS pouziva velmi minimalne len v 3 UHD modeloch (cx740, CX750, CR730). V ostatnych je VA. Co je ostatne len a len dobre.
-
- Pokročilý používateľ
matka ma LG IPS 60palc a to je pecka obraz:)
Co to ma spolocne s temou? 60" nie je 32". Navyse je dost mozne ze tam ani IPS vobec nie je.
-
- Pokročilý používateľ
nic dunar nic
Dunar - ano samsungy sú najpredavanejšie medzi slovákmi vďaka nízkej cene...Ale ešte som nepočul ľudí nadávať na panasonic a ani sony. Na philips tu bolo niečo že sú zákazníci nespokojní ale samsung ten vedie na ten tak ľudia nadávajú z každej strany.
-
- Pokročilý používateľ
ja som mal aj top 65palc plazmu panaka za 2500e,aj teraz mam za 750e LCD panaka a som velmi spokojny:) samsung ma neoslovil zatial nikdy.
Ale prdlajs medzi Slovakmi. Su najpredavanejsie celosvetovo. A s velkym naskokom.nexon napísal:Dunar - ano samsungy sú najpredavanejšie medzi slovákmi vďaka nízkej cene...Ale ešte som nepočul ľudí nadávať na panasonic a ani sony. Na philips tu bolo niečo že sú zákazníci nespokojní ale samsung ten vedie na ten tak ľudia nadávajú z každej strany.
To je zase o tom istom. Jasne ze nadavaju najviac ked na 100 kusov Samsungov pripadne tak 10 Sony, ci Panakov. A to ze si ty nepocul, neznamena ze sa to nedeje.
Mimochodom Sony je aktualne prave velmi kritizovane za android s ktorym su problemy. Je to neodladene, samo sa to vypina, mrzne atd. Staci si len prejst nejake fora.
no nič to na tom nemení že samsungy neznášam a hotovo, od nich by som si tak akurát kupil ssd disk 850 alebo 950 evo a .
Momentálne sa rozhodujem medzi týmito
LG 32LF630V --> http://televize.heureka.cz/lg-32lf630v/ ... e/#section
LG 32LF631V --> http://televize.heureka.cz/lg-32lf631v/ ... e/#section
LG 32LF632V --> http://televize.heureka.cz/lg-32lf632v/ ... e/#section
Sú LG dobré? Ja osobne ich považujem za celkom dobre no skúsenosti s nimi nemám...
Momentálne sa rozhodujem medzi týmito
LG 32LF630V --> http://televize.heureka.cz/lg-32lf630v/ ... e/#section
LG 32LF631V --> http://televize.heureka.cz/lg-32lf631v/ ... e/#section
LG 32LF632V --> http://televize.heureka.cz/lg-32lf632v/ ... e/#section
Sú LG dobré? Ja osobne ich považujem za celkom dobre no skúsenosti s nimi nemám...
-
- Pokročilý používateľ
v ramci tej cenovky az tolko na vyber neni ale su celkom fajn... ja mam aj 50pacl plazmu,ma dneska uz 7rokov a stale ide jak nova... mama ma 60palc ips lcd a luxus... osobne sa mi lg pacia aj su podla kvalitovo rozumne
To ze ich neznasas, na faktoch nic nemeni.
Ked uz LG, tak 32LF650V ten uz ma 100 Hz panel. Inak ostan pri tom Panaku co si povodne chcel.
Ked uz LG, tak 32LF650V ten uz ma 100 Hz panel. Inak ostan pri tom Panaku co si povodne chcel.