"video/music on demand" na Slovensku (ala Netflix, Spotify)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: "video/music on demand" na Slovensku (ala Netflix, Spoti
ako sa aj mohlo ocakavat
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Hladam GOT a neni pokracujem dalej na hbo go.
A nejake titulky/dabing sa dockame niekedy?
A nejake titulky/dabing sa dockame niekedy?
.
GoT je vylucne HBO Go zalezitost..
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ocividne mi to ide v 720p, aj ked som dal najvyssiu kvalitu. Ked dam fullscreen, neprehodi sa mi to do 1080p. Ked dam ctrl+...+S, tak tam ani nemam moznost navolit 7000 bitrate. Max. mam 3000. Mam ten stredny balicek.
btw, kde je sakra House of Cards?
edit: WTF??? https://help.netflix.com/en/node/23742? ... onClick&q=
edit: WTF??? https://help.netflix.com/en/node/23742? ... onClick&q=
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
jop Michal mozem potvrdit, 1080p cez explorer v pohode, teraz som pozrel cely diel Narcos a bez seknutia, nvm co to predtym neslo...
ale mam pocit ze chvilu mi 1080p islo aj v Chrome tak nvm ci tam maju najaktualnejsie informacie
ale mam pocit ze chvilu mi 1080p islo aj v Chrome tak nvm ci tam maju najaktualnejsie informacie
- M1ch4l
- VIP
tak cez Operu len 720p. IE som neskusal. Inak nechapem, preco tak malu ludi pouziva Operu, Speed Dial je uplne perfektna vec.
Youtube ide v pohode 4K (ci dokonca aj 8K?) a to tiez bezi cez HTML5, ci sa mylim? Ja som na internate v Prahe, cize s rychlostou nie je problem. No mozno keby vsetci z intraku zacali sledovat naraz, mohli by sme pretazit tu 10Gbit linku ci kolko to ma (do PC ide 100Mbit LAN)
Inak kvalita je dobra aj v 720p, ziadne problemy. Obsahu je trosku pomenej, no to sa snad casom zlepsi. Mnozstvo veci co maju som uz totiz videl...vacsiniu dobrych filmov, aj Jessicu Jones som videl. Dufal som v House of Cards, ale nie je to tam...asi kvoli tomu, ze to bezi na nejakom CT.
Youtube ide v pohode 4K (ci dokonca aj 8K?) a to tiez bezi cez HTML5, ci sa mylim? Ja som na internate v Prahe, cize s rychlostou nie je problem. No mozno keby vsetci z intraku zacali sledovat naraz, mohli by sme pretazit tu 10Gbit linku ci kolko to ma (do PC ide 100Mbit LAN)
Inak kvalita je dobra aj v 720p, ziadne problemy. Obsahu je trosku pomenej, no to sa snad casom zlepsi. Mnozstvo veci co maju som uz totiz videl...vacsiniu dobrych filmov, aj Jessicu Jones som videl. Dufal som v House of Cards, ale nie je to tam...asi kvoli tomu, ze to bezi na nejakom CT.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Na Markize/VOYO.M1ch4l napísal:btw, kde je sakra House of Cards?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 17:45
Keď porovnávam US a SK ponuku, na US Netflixe je oveľa viac seriálov, ale čo sa týka filmov, je na tom podľa mňa lepšie SK Netflix - aspoň čo sa týka kvality. Na US netflixe je veľa filmov dostupných len na DVD, zatial čo na SK sa dajú pustiť online - Gravity, The Dark Knight Rises a pod.
Externé titulky sa samozrejme pridať dajú Ctrl + Shift + Alt +T - len sa musia prekonvertovať do dfxp formátu a pravdepodobne prečasovať na verziu a fps filmu na Netflixe...
Externé titulky sa samozrejme pridať dajú Ctrl + Shift + Alt +T - len sa musia prekonvertovať do dfxp formátu a pravdepodobne prečasovať na verziu a fps filmu na Netflixe...
MB: MSI Z87 MPOWER; CPU: Intel Xeon E3-1271 v3; Mem: 32 GB Crucial Ballistix; PSU: SilverStone Essential Gold ET750-HG 750 W;
GPU: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64; DVD-RW: Pioneer DVR-112L; Ext BD-RW: LG BE12LU
HDD: 4 x 2TB Synology NAS;
Monitor: 27" Philips 273E3, AOC Q3279VWF; TV: Samsung PS50A456
GPU: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64; DVD-RW: Pioneer DVR-112L; Ext BD-RW: LG BE12LU
HDD: 4 x 2TB Synology NAS;
Monitor: 27" Philips 273E3, AOC Q3279VWF; TV: Samsung PS50A456
Niektore serialy/filmy nemaju licenciu na vysielanie mimo Statov. Tak preto tam nie su. Nasa uzasna EU a jej skvele autorske zakony.M1ch4l napísal:
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
S EU to nema absolutne nic. Netlix predalo prava na House Of Cards u nas Markize, takze tento tv serial vyrabany Netflixom na Netlfixe dostupny nie je, pretoze pre uzemie SK ho predalo.
- M1ch4l
- VIP
ja som v CR a tu to zasa bezi na nejakom CT, cize tiez to tu nie je. To je pekna kravina ale
Z dabingu by mi prislo zle. Cize ak to budem chciet vidiet, nasadim pasku cez oko, zoberiem hak do ruky a zdvihnem placthy.
Z dabingu by mi prislo zle. Cize ak to budem chciet vidiet, nasadim pasku cez oko, zoberiem hak do ruky a zdvihnem placthy.
Pisal som obecne o filmoch/serialoch, nie o tom jednom.faugusztin napísal:S EU to nema absolutne nic. Netlix predalo prava na House Of Cards u nas Markize, takze tento tv serial vyrabany Netflixom na Netlfixe dostupny nie je, pretoze pre uzemie SK ho predalo.
ani s otatnymi EU nic nema, ide o vlastnikov prav. btw USA ma este horsie autorske zakony ako EU
inak ked sa cez VPN prepnem na americku IPecku tak v pohode pozeram vsetko, ale stiha len 720p... kto vie ako to je s legalitou tohto?
inak ked sa cez VPN prepnem na americku IPecku tak v pohode pozeram vsetko, ale stiha len 720p... kto vie ako to je s legalitou tohto?
na vpn pozor aby si netflix nemyslel ze ti nejaky american ukradol ucet
plus toto ale pisu tam len o illegal vpn
plus toto ale pisu tam len o illegal vpn
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502