Všeobecná diskusia
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Všeobecná diskusia
Máte niekto skúsenosti s plynom značky Kralupol? Trochu som googlil, ludia si ho celkom chválili, ale rád by som si nechal poradiť aj tu.
neviem si predstavit co by sa dalo na plyne pokazit, voda sa do toho priliat neda
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Existuju kvantifikovatelne rozdiely medzi LPG, ktore sa predavaju na roznych plyno-cerpacich staniciach? Nemyslim len velke (Slovnaft, OMV), ale aj tie male. Ja som zvyknuty tankovat len na OMV (mam to vacsinou po ceste, kade sa zvyknem najcastejsie tmolit). Ale trebars u rodicov v Prievidzi je LPG servis, kde aj predavaju vlastne LPG. Vo velkom tam chodi tankovat taxi sluzba, tak to asi nebude sunt. Je vobec technologicky mozne, aby tam bol rozdiel, ako je medzi benzinmi? Dalsia taka cerpacka je oproti OMV na vyjazde z PD na Novaky (kto pozna) po pravej strane. Odvahu som zatial nemal
Da.. lebo LPG je propan-butan.. cize mozes zmenit podiel zloziek..
napr. viac butanu a uz mas menej kvalitne LPG, popr. nejake ine prvky ako buten, sira a boh vie co este.
napr. viac butanu a uz mas menej kvalitne LPG, popr. nejake ine prvky ako buten, sira a boh vie co este.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
myslis si eroticky blikajucu cedulku ceny ? vzdy sa jej zlaknem v noci co to kur*a je ani Oliva tak debilne nesvietiOdar napísal:Dalsia taka cerpacka je oproti OMV na vyjazde z PD na Novaky (kto pozna) po pravej strane. Odvahu som zatial nemal
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ok skusim...udajne je motor ko
vie niekto zohnal alebo dat kontakt na niekoho kto vie zohnat motor (moze byt bez turba) na mitsubishi outlander 2010, 2.2di-d,143koni, 6mt...
samozrejme blizsie info dam(neviem totiz ako sa take nieco hlada oznacuje atd)
Dakujem!! idealne info do spravy ak ke to mozne
vie niekto zohnal alebo dat kontakt na niekoho kto vie zohnat motor (moze byt bez turba) na mitsubishi outlander 2010, 2.2di-d,143koni, 6mt...
samozrejme blizsie info dam(neviem totiz ako sa take nieco hlada oznacuje atd)
Dakujem!! idealne info do spravy ak ke to mozne
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
predvcerom pri Cadci, snad sa niekto pouci na cudzej chybe... komentáre si mozme odpustit, v osobaku to uz maju za sebou
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
lebo nakladiak treba silou mocou obiehat v zakrute, "este, ze " to schytal kamion keby nabural do toho osobaku predtym tak neviem neviem
mozes jazdit jak chces, taky expert a zabije seba a aj teba
mozes jazdit jak chces, taky expert a zabije seba a aj teba
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
C3 picasso?
V tom aute som sedel a to auto je taky manever nikdy neustoji.
Co uz, skoda mladych zivotou. Snad im bude lepsie na onom svete.
btw: Lord, cesta bola rovna a o zakrute ani nevedel. Najvacsi problem bola tma a ze asi nepoznal cestu.
V tom aute som sedel a to auto je taky manever nikdy neustoji.
Co uz, skoda mladych zivotou. Snad im bude lepsie na onom svete.
btw: Lord, cesta bola rovna a o zakrute ani nevedel. Najvacsi problem bola tma a ze asi nepoznal cestu.
takyto manever je v kazdom aute nebezpecny.. hlavne na predokolkach ktore maju lahky zadok. mozno stacilo nebrzdit.. ale to uz nezistime.
hold, vodicova blbost za ktoru zaplatili bohuzial obaja
hold, vodicova blbost za ktoru zaplatili bohuzial obaja
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
toto ja nepochopím jak niekto môže byť tak sprostý a predbiehať na takýchto miestach,... ešte v 5 kilovom autičku
.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak to potom musel vidiet tu miliardu svetiel v predu, ale co uz to uz my nic nevymyslime.btw: Lord, cesta bola rovna a o zakrute ani nevedel. Najvacsi problem bola tma a ze asi nepoznal cestu.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
na takom aute predbiehat a este za takych podmienok (noc,namraza,atd)... fakt nemam slov na takychto ludi ...