Inak s T-34 (V) po 438 bitkách 59% WR, chcem to dať na 60

No to by ma osobne zaujímalo čo nové prináša okrem PVE ?M1ch4l napísal:Ze QB je plateny WG mam podozrenie uz dlhsie, pretoze napriklad vobec nepokryva AW a vyjadril sa, ze ta hra neponuka nic nove. To je absolutny nezmysel a velmi zaujaty nazor.
QB nenadava na artyconstant napísal:No ako ja som to pozeral s otvoreny ustami a doslova v soku. QB uz davno nepozeram (aj o tomto som sa dozvedel z Circonovho streamu), ale co si pamatam, tak vzdy nadaval na arty, dokonca vymyslel pre nich prezyvku - "skypig", pripadne "retarded skypig", co pouzivam aj ja.
Co sa tyka platenia od WG, neviem, aj Circon ohladom tejto temy hovoril, ze si nemysli, ze QB plati WG, skor si myslim, ze kedze je jeho zivobytie v podstate zalozene na hrani WOT, tak je opatrnejsi s kritizovanim hry. Ale napriklad prednedavnom WG dost kritizoval odladom balickov v akych predavali tanky.
A Jinglesovi by som sa tiez cudoval, ten arty priam nenavidi, neviem ci im tam vymyli mozgy, alebo co...
Suhlas, 90% kopia wot, s novymi tankami... Modely tankov a optimalizacia su na smiechXeigen napísal:No to by ma osobne zaujímalo čo nové prináša okrem PVE ?M1ch4l napísal:Ze QB je plateny WG mam podozrenie uz dlhsie, pretoze napriklad vobec nepokryva AW a vyjadril sa, ze ta hra neponuka nic nove. To je absolutny nezmysel a velmi zaujaty nazor.
No mozno uz na nich nenadava, ale kedysi na nich nadaval. A nikto tu neoplakava, nechcem byt na teba hnusny, obdivujem tvoj optimizmus, ale mozno ked budes mat tolko hier odohranych co ja, tak pochopis, ako zle su arty v sucasnej podobe. Ci tebe pride normalne, ze su jedina trieda, kde o 2 tiery nizsie vozidlo ta dokaze jednou ranou poslat do garaze? Pripadne ti zobrat 2/3 HP, zabit polovicu posadky a znicit 2/3 modulov a pod? Alebo, ze ich hranie je zaroven cista loteria? Hram tuto hru uz dost rokov, keby si ju ty hral tak dlho a videl, ze WG nema absolutne ziadny zaujem o opravu starych chyb/nedostatkov v hre, tak by si tiez nebol taky nadseny.mArtinko5MB napísal: QB nenadava na artyvola ich tak, ale berie ich ako sucast hry. Je vtipne, ze tu zase oplakavate arty. Ako pokazene gramofony ...
K tomu AW, co nove prinasa? Ved to je klon
QB a plateny priamo od WG? Ludia nebudte smiesny preboha, QB vela krat vyjadruje nazor aj v negativnom smere ...
Ano, pride mi to uplne normalne. Ci chces mat viac takych tried (boh varuj)?constant napísal:Ci tebe pride normalne, ze su jedina trieda, kde o 2 tiery nizsie vozidlo ta dokaze jednou ranou poslat do garaze?